Усещане за есен причудлива-Варненката все е тъй красива!!!

• 34 119
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
begbie аз също си прах килима с Рейнбоу и не съм доволна  Naughty Моя килим е много светло бежав и се цапа ужасно и всичко му личи на всичктото отгоре и се степва ooooh! но мъжа ми го закара на една автомивка някаде до затвора еми нямам думи като нов е преди два дена си го взехме незнам с какво го бяха прали но светеше и беше пак мек и пухкав Peace
Ако те интирисува(въпреки че си писала че не искаш автомивки)  ще го питам точно къде се намира и ще ти пиша Peace

# 76
glorybg честита количка и първа разходка  Simple Smile
begbie аз имам голям мерак да гледам "Мисия Лондон", на рекламата ми се стори много интересен, но сега като те прочетох се замислям  Thinking  Ако не беше чела книгата щеше ли да ти е интересен- аз не съм я чела затова питам, дали има смисъл да ходя  Blush Blush За фирма за почистване на килими не мога да помогна- и ние ги носим на автомивки.

# 77

begbie аз имам голям мерак да гледам "Мисия Лондон", на рекламата ми се стори много интересен, но сега като те прочетох се замислям  Thinking  Ако не беше чела книгата щеше ли да ти е интересен- аз не съм я чела затова питам, дали има смисъл да ходя  Blush Blush За фирма за почистване на килими не мога да помогна- и ние ги носим на автомивки.
приятелката ми не я беше чела и остана доволна, така даже е по добре, защото удоволствието ще е двойно после Grinning
Михайлова   bouquet, я ми кажи за тази автомивка, може пък да са по усърдни в работата. Миналата година като го взехме от една" такава пералня" миришеше на .... не мога да ви опиша на какво, стоя 3 дни навън да се махне миризмата  Sick

# 78
begbie автомивката се намира по описанието на мъжа ми на кръстовището на Циркова площадка посока от центъра по пътя на (14№автобус) завиваш в дясно после първата в дясно и след това пътя отива на ляво и там се намира завода на слепите.Там до общежитеито им е тази автомивка.
Дано си ме разбрала Peace
Килима ми го бяха изпрали просто перфектно аз до сега и на др. места съм го давала но като нов само от там са ми го връщали Naughty
Успех   bouquet

# 79
Здравейте момичета, не пиша редовно но ви чета...просто покрай малкия бебшок не ми остава време. Мисля че като поотраснем още малко ще мога да съм по активна....

Сега исках само да ви копирам нещо което ме разплака, не знам дали сте попадали на него (сори ако повтарям):

Някога, доста отдавна, едно малко бебенце се гласяло да дойде на бял свят. В деня, в който трябвало да се роди, то отишло при Бог и попитало притеснено:

- Господи, аз съм толкова малко и беззащитно, какво ще правя, как ще живея на Земята, как ще се справям с всичките трудности там?

Бог се усмихнал и отвърнал:

- Не се притеснявай, детето ми. Аз избрах своя най-верен и най-добър ангел и ще го пратя при теб на Земята. Този ангел ще те очаква там с огромно вълнение и трепет да се появиш, а след това ще се грижи за теб и ще ти помага във всичко.

А бебето пак попитало:

- Но, Господи, аз не зная езика, който говорят хората на Земята. Как ще разбирам какво ми казват?

- И за това не се тревожи. Твоят ангел ще те научи на техния език много внимателно и търпеливо, ще ти говори с обич и нежност, ще те нарича с най-милите думи, ще ти пее всяка вечер приспивни песни... И така ти много лесно и бързо ще научиш техния език...

Въпреки всичките тези уверения обаче, бебето пак не можело да преодолее притеснението и страховете си. И отново попитало:

- Господи, тук всички говорят, че на Земята има много злини. Казват, че и хората там били лоши. А аз съм само едно мъничко бебе, как ще се справя с тях, как ще оцелея там?

- И за това съм помислил... - отвърнал Бог - Твоят ангел ще се грижи за теб и ще те пази от всякакви опасности. Ще те закриля дори с цената на собствения си живот. Така, че не се тревожи и за това...

В този момент се чул някакъв шум. Като се заслушали, разбрали, че това са гласове от Земята. Което значело, че е време вече бебето да тръгва...
Разбирайки това, в последния миг бебето попитало:

- Господи, но ти не ми каза, как се казва моят ангел на Земята. Аз как ще го позная?

Бог се засмял и тихо отвърнал:

- Няма значение, какво е името.
Ти ще наричаш своя ангел... МАМО!

# 80
alesya,страхотно е!Ето го с картина http://www.vbox7.com/play:0057033d

# 81
Момичета страхотно е разчувства ме Blush не бях го чувала.

# 82
Виждам,че днес е бил един "чувствен"ден за някои мами.
Притчата разбира се е много хубава и заслужава адмирации,че ни беше припомнена  bouquet Hug
Ние се завърнахме от една 4-ри дневна почивка на Синия вир.Прекарахме колото се може добре,верни на поговорката"с деца....на планина.аууууууууу".
Като изключа бебешки инат и пуберски капризи...нещата бяха доста добре.
Винце,мезенце...сред природата и красотите на водопада .. Peace
Сега се настройвам за томболните емоции....не ,че толкова рачитам да се"внедря" в ЦДГ  Mr. GreenПо скоро ми е интересно как ще се тества системата ,какво ще "рече"преди това кмета,какво ще се случи след това..като изправят глави"недоволните" ooooh!
За идните дни приготвайте сандалетките-обещаха летни градусчета!!!
/надникнахте ли в темата за Корнелия..ако не сте погледнете .. :hug:/

Хубава вечер!!!!!!!!!!!!!!

# 83
Момичета,добро утро! Hug
Черпя ви едно кафенце
и ви пожелавам успешна седмица!  bouquet

# 84
Хей,ХЕЙ мадмоазелки, къде се затрихте всички Rolling EyesВече реших ,че темата ни се е изпарила  Mr. Green
От "Доброто утро"на КоКолина до днес никой ,нищо от никъде ooooh!
Айде по активно ..нищо ,че иде лято ..тямичката ни не трябва да остава самотна  bouquet
Хубав ден....довечера ще проверя кой се е отчел Joy

# 85
Зравейтее!!

Да се отчета и аз - ей сега се прибираме от разходка с малчо! Времето е невероятно навън! Най-после отдих и на фризьор, че бях заприличала на самодива с таз буйна грива!  hahaha
Така, че съм мн доволна от деня!!!
Целувкииии   bouquet

# 86
Ами тука съм си аз ама............
Не ми се пише нещо  Rolling Eyes
Много ми е смотано без работа
Може да се цаня за детегледачка  Sunglasses Ако някои има нужда да свирка  Mr. Green
Такъв човек съм - не мога без работа и това е ooooh! От стоене в къщи ще откача  Rolling Eyes

А , забравих .
Продавам на Ники триколката http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=1092597&cat=500
Гарантирам , че е много здрава и стабилна  Peace

# 87
Здравейте  Hug
Всички са по разходки явно- с това прекрасно време навън  Simple Smile Направо имам чувството, че лятото дойде  Simple Smile И ния бяхме от 11 до 15:30 ч. и направо се опекохме  Crazy
alesya  и аз много се разчувствах- даже пуснах една сълза  Blush
daninka звучи като страхотна почивка  Simple Smile
glorybg  браво на теб- честита прическа  Simple Smile
И аз я свърших тази работа в събота, а  в неделя даже и на козметик отидох- да заприличам малко на човек  Crazy

# 88
КоКолина - благодаря за клипчето. Така е още по трогателно.
Аз днес не съм много в настроение да пиша, тъй като преди няколко часа разбрах че моя приятелка е починала - на 25 години!!!!! от инфаркт!!!!!!. Починала е на 8-ми май...тръгнала е на разходка с нейната дъщеричка която на 2-ри април тъкмо навърши годинка и както си ходела просто припаднала и на място....
Кажете ми нормално ли е това?!?!?! Как на 25 години ще получи инфаркт и ще си отиде от нищото......
Ума ми не го побира, даже имам чувството че не го осъзнавам докрая....явно организма ми е включил някаква самозащитна блокада - все пак трябва кърма да произвеждам.....Супер е странно - хем го осъзнавам, хем не го приемам като истина...
Много се извинявам че така ви натоварих но просто трябваше да го споделя....

# 89
alesya,съжалявам за приятелката ти.Ужасно е! CryНаправо се насълзих!Нямам думи!Аз съм губила близки хора и наистина в началото е така-знаеш,че вече ги няма,но не можеш или не искаш да го приемеш.Просто с времето го осъзнаваш.Бог да я прости! Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт