Усещане за есен причудлива-Варненката все е тъй красива!!!

• 34 131
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
alesya, мила моите съболезнования! Тежко е когато млади хора си отиват. Преди 2 месеца и аз загубих мн близка приятелка в катастрофа! Кофти е!  newsm11

Мами кажете къде да отида на кола маска, че козината взе да пречи вече в тез жеги!  hahaha
Живея до Лятно кино Тракия. Blush

# 91
Добър вечер,дами
Ако някой има познати на похитения кораб Панега-много моля да ми даде знак на ЛС!!!
Брагодаря Ви предварително Hug
Спокойна нощ.  bouquet

# 92
Здравейте!

Искам да ви пусна линк към темата на Корнелия, организираме благотворителна фотосесия. Ако някои прояви желание и интерес да помогне ето информация :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=494120.new#new

Организираме благотворителна фотосесия за събиране на средствата за операцията на Корнелия.

Снимките ще са в неделя /16.05.2010г./ в Морската градина. По точно на главната алея, срещу новите игрища.

тук можете да видите снимки на Биляна  - www.namalena.com

Цената на снимките е 40 лв. за 15-20 снимки.

Снимките ще са с предварително записване на телефон  0899 807 352  Биляна Гецова     

Нека всички заедно помогнем на Корнелия!!!!

# 93
  • Варна
alesya, моите съболезнования! за съжаление напоследък все по-често млади хора си отиват по този нелеп начин Sad стреса в който живеем е огромен просто...и колкото и да не го осъзнаваме , явно на подсъзнателно ниво много ни се отразява Sad

# 94
daninka, имам много приятели който пътуват по корабите , но не знам имената на екипажа  Rolling Eyes Дано да ги пуснат - много е гадно  Sad

alesyaHug . А състоянието ти  което описваш е нормално  Rolling Eyes Наскоро на роднини детенцето почина  Cry Първия ден и аз се чувствах като теб.
Но после се сринах и доста време трябваше да мине за да дойда пак на мене си  Sad

# 95
alesya  Hug Mного тъжна случка..

# 96
  • Варна
DZ, знам за какво говориш - за роднините и детенцето... Cry
Не влизам вече в темите тук и във фейс-а, не ми издържат нервите и все плача. Как са те? Намериха ли адвокат, който да се ангажира със случая?
Можеш и да не ми отговориш, ако ти е трудно или не желаеш - ще те разбера.

# 97
 Bluebell O'Smallheaven , не мога да ти отговоря  , защото не съм събрала сили още за да им звънна ....

Имаме и първа награва в конкурса http://www.za-decata.com/nagradeni/pyrvi_mai/
ИМаме едно трето място , остава ни само 2-ро да вземем  Wink

# 98
  • Варна
Браво на Ники!

# 99
Благодаря  Hug

# 100
Bluebell O'Smallheaven , не мога да ти отговоря  , защото не съм събрала сили още за да им звънна ....

Имаме и първа награва в конкурса http://www.za-decata.com/nagradeni/pyrvi_mai/
ИМаме едно трето място , остава ни само 2-ро да вземем  Wink

Taлантът трудно се укрива  smile3501  love001

# 101
Много ви благодаря за разбирането и подкрепата....наистина живеем в много стресиран и забързан свят, което за съжаление води до все повече случаи на загинали млади хора. А да не говорим и за катастрофите....ужас!!!

DZ - честита награда. Наистина сте много добри. Пожелавам много бъдещи успехи на малкия талант.

# 102
Ехоооооооо,народе Grinning
Как сте мацки,как са дечицата  baby_neutral
Ние бяхме се навили да ходим на Барите-около 24-ти май,обаче всичко е хул там.
Сега сме в чуденка къде да се запилеем един-два дни..ама някъде не повече от 40-50 км от Варна ,че Виктор хич не обича да сяда в столчето си ...при по-дълъг път направо се изкривявам да го държа ooooh!
Давайте предложения  Simple Smile

Гледа ми се и някой готски филм ,ама то май е останаха нови филми дето не съм ги гледала newsm78
Скоро гледах Пророчеството/щерката ме изврънка ка/..и май само него бях пропуснала от темата за края на света Mr. Green

Кажете какво правите ,какво гледате/освен децата де,че то май очите ни все в тях Rolling Eyes/ ,какво четете...

# 103
 wavey

daninka ние решихме проблема със седенето в столчето, като сложихме ТВ в колата Mr. Green /то само там гледа телевизия де, че аз не одобрявам висенето на децата пред екрана, особено толкова малки/ И сега като кажем, че ще ходим някъде, сама сяда и си закопчава коланите  Laughing

Онзи ден гледахме “Мисия лондон“, на мен ми хареса! В последно време не съм гледала нищо, така че май и не съм много придирчива   Simple Smile

Една молбичка имам към вас момичета. Моля да гласувате за мойто маймунче във facebook, който иска де, пък аз ще почерпя  beer2 Ето линкче за желаещите http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=3909761&id=111873484053

# 104
и аз гласувах  Hug

Общи условия

Активация на акаунт