Да си поговорим за мода- 2

• 48 004
  • 476
  •   1
Отговори
# 120
Нещо актуално от Джована  Heart Eyes

# 121
Момичета, писах и в друга тема, но няма как да не се включа и при вас:) Отчаяно търся бански, модел танкини, но ме интересува магазин в София, защото не искам да поръчвам от сайт. В линка, които съм приложила е моделче, което ми харесва много, но го няма по магазините все още Embarassed
http://www.triumph.com/bg/bg/1077.html

# 122
И Клаудиа Шифър се е снимала в прословутата поза. Винаги съм се чудила какво толкова революционно е направила Деми Мур с показването на големия си корем.

# 123
Е, за 90-те или там когато се появява на корицата на „Венити феър“ си е било победа над суетата.  Flutter

# 124
Прави ми впечатление нещо у тази Джована, малко е странно де... но е сред единиците жени, в чиито ръце, цигарата стои някак секси.  Rolling Eyes
За ботушите няма да правя коментар - то е ясно.

# 125
Уф, Хриси, и на мен ми направи впечатление.. Мисля, че също ми отива... Като един непушещ пушач, мога само да въздъхна и погледна към моя аватар!

Клаудия не ми харесва... Изглежда добре, но има нещо ужасно отегчаващо в лицето...

# 126
[quote ]

Дънки тип Бойфренд

[/quote]

От къде мога да си намеря такъв модел дънки???
Много са готини!!!

# 127
Аз също никога не съм могла да открия "супер топ модела" в Клуадия. Всички останали грации от онези славни времена за манекенките - Наоми, Синди, Хелена Кристенсен, Кристи Търлингтън и т.н... бяха някак... в един коридор, така да се каже. Клаудия сякаш е била по друга писта.  Laughing

Тоест... някак семпла.  Embarassed Ама и аз се изказах...

Лили, връщам се и редактирам - видях роклята ти в другата тема, да не си посмяла да я скъсяваш, моля те.  Naughty По-скоро, една идея мога да ти подметна - при такова деколте, аз слагам триъгълни подплънки, купувам ги отделно - и се пришиват към триъгълниците, придават съвсем различна кройка на роклята и въбоще на стойката.  Whistling Някак... си тежи на мястото.  Laughing

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 23:15 от hrisko11

# 128
С риск да прозвуча крайно необразовано, но коя е тази Джована?  Whistling

# 129
Еими, само магазини ли те интересуват?

Хриси
, добре се изказа.. Аз те разбрах  Laughing

Джуд
, изобщо не си необразована даже! И аз не я познавах до скоро, но Миражче ни я представи, така да се каже  Simple Smile .. Казва се Giovanna Battaglia и е шефка на италианския Vogue.

# 130
Еими, само магазини ли те интересуват?

Хриси
, добре се изказа.. Аз те разбрах  Laughing

Джуд
, изобщо не си необразована даже! И аз не я познавах до скоро, но Миражче ни я представи, така да се каже  Simple Smile .. Казва се Giovanna Battaglia и е шефка на италианския Vogue.

Няма значение.Но сякъш клоня към магазини,че да мога да ги меря.

# 131
Казва се Giovanna Battaglia и е шефка на италианския Vogue.
А, не, само моден редактор на L'Uomo Vogue е (италианското мъжко издание). Главен редактор и на двете списания (L'Uomo Vogue, Vogue Italia) е тази дама.

# 132
Казва се Giovanna Battaglia и е шефка на италианския Vogue.
А, не, само моден редактор на L'Uomo Vogue е (италианското мъжко издание). Главен редактор и на двете списания (L'Uomo Vogue, Vogue Italia) е тази дама.
О, Миражче.. Аз нещо грешно съм разбрала титлата Fashion Director..  Blush

Еими
, ето какво излиза под boyfriend в Асос например. Доставят до Бг и по тази причина търсих там..

# 133
  • София
Аз бойфрендки не смея да поръчвам онлайн защото специално на този модел ако не уцеля точния размер ми седят доста комично. Преди две седмици се сдобих с един чифт и съм много горда с него, но пробвах 3 номера докато нацеля моя. По-големия ми седеше така все едно имам доста завиден мъжки пакет. Някак се изгъваше и щръкваше плата точно на това място  Laughing Но този, който ми е по мярка седи страхотно. Мъжа ми страшно много ме хареса с него и даже настоява да си купя още няколко подобни.

# 134
Адри, съгласна съм с теб! Трябва да се мерят. И аз пробвах три модела, докато си взема моя. Давам сайтове, защото не знам магазини  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт