Да си поговорим за мода- 2

• 48 073
  • 476
  •   1
Отговори
# 150
Нека се изразя така: на мен ми приличат на бельо. Половинката се мота наоколо, питах го какво мисли и той каза тоз сутиен защо е направен по модела на бански, не изглежда много практично... та така.

# 151
  • Belgium
От мен тази красота  Heart Eyes

# 152
Роклята е страхотна, бих носила такава.

# 153
От мен тази красота  Heart Eyes

Heart Eyes

D&G, нали?

# 154
  • Belgium
Да D&G е  Heart Eyes

# 155
Лу, прекрасна рокля!

А аз сега се сетих покрай една друга тема, че не сме разнищили още The Albino Collection на Lislie Yeung! Ето моделите, които спират дъха ми:

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 10:03 от Лили - Лу

# 156
  • Варна
Лили-Лу, страхотни гривни! Страхотен съпруг /прилича на моя/ Simple Smile

Би ли обяснила обаче наличието на тез' две Цудни оФчици в подфорума за модата? Никога не съм смятала рунтавелките за фешън икони.

# 157
Тези са с вакли рокли дори! Grinning

# 158
Лили-Лу, страхотни гривни! Страхотен съпруг /прилича на моя/ Simple Smile

Би ли обяснила обаче наличието на тез' две Цудни оФчици в подфорума за модата? Никога не съм смятала рунтавелките за фешън икони.

Не знам как се е получило.. Сега ще оправя линковете! Просълзих се от смях  Joy

П.П. Миражче, благодаря за линка на Remember Now! Нагледах се на хубави тела и тоалети.. Иначе актьорската игра наистина е малко скучна.. Шоуто е било невероятно, доколкото може да се вярва на нета! Приходи ми се на парти в St. Tropez Heart Eyes

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 23:46 от Лили - Лу

# 159
Момичета, споделете каква е представата ви за абсолютен сексапил?

# 160
  • Варна
Момичета, споделете каква е представата ви за абсолютен сексапил?

http://img404.imageshack.us/img404/1135/351e335ff288.jpg

# 161
Това.
А минавах да ви покажа това.
И да дам насока на темата - летните почивки, тъй като тези дни ги обсъждахме с Лили.   Grinning

# 162
Джуд, ако трябва да опиша с думи, бих казала, че харесвам слаби жени, със стегнат бюст- който е в границите на другите пропорции, блага и искрена усмивка, хубави зъби, греещи очи, здрава лъскава коса, плавни движения, загадъчно излъчване, което според момента напомня невинността на дете и силна жена  Simple Smile

А най-сексапилните според мен жени от известните личности са Моника, Елизабет и Бриджит..

Миражче
, аз съм вече нетърпелива и всичко съм приготвила за плажа! Иска ми се да е лято.. Нашата почивка започва чак след 5 седмици горе-долу..

# 163
Ето това е секси за мен.

# 164
А дали е по-секси женственото (поли, рокли, букли..) или нещо унисекс както Кейт Мос се облича примерно.

http://prikachi.com/files/1592242O.jpg

Иначе много секси намирам коса, вдигната на кок, тъмно-червен маникюр, тъмен "опушен" грим и скули...така ми се иска да имам по-изразителни скули Sad Тънки и дълги крака също. А относно поведението - тип жена-момиче наистина е много въздействащо, студенината в "силните" жени, което сякаш се е превърнало в някакъв стереотип, не намирам за особено секси.

Общи условия

Активация на акаунт