Да си поговорим за мода- 2

• 47 841
  • 476
  •   1
Отговори
# 390
Аз нося боти и с рокля. Много ми харесва права рокля до коляното Casual стил с набрани ботички.
Също така с панталон или дънки слим .

# 391
Ботите, високи над глезена (каквито са на линка), се носят само с панталон. Може би и с къси панталонки. Иначе, представям си също и къса разперена пола + клин 7/8, така че да остава голо до ботите. Но с малко по-друг модел боти, не точно като на линка. Примерно

Боти, които са до самия глезен (плитки) или дори под глезена, стоят много добре и с рокля/пола, особено ако е права (или тип ваза) до коляното или една идея под него. Аз имам едни такива (подобни на тези, но съвсем изчистени) и стоят много добре с права рокля. Също и с плисирана пола.

Ако пък им се сложат дебели чорапи, които са хит на сезона, вече става по-раздвижено.

Аз пък определено си търся такива

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 23:14 от I see you

# 392
I see you, мерси за снимките, много интересни идеи! Hug  bouquet

Аз рових в Ларедута тия дни и ми попаднаха ето тези:

http://www.laredoute.fr/vente-boots.aspx?productid=324184534& … =1&pos=tg_n_n

Много са сладурски, ще вървят като че ли с дънки тип слим, също и нормални? newsm78 А с пола също ще е супер

# 393
Много са хубави ботите! Пробвай ги и с тесни дънки, но прав крачол, навит. Но не на широко, а по-тясна лента:

# 394
Аз пак с въпросче.  Blush  Искаше ми се да се почувствам по-специално утре. Исках да се възползвам от последния топъл ден и да си облека една рокля. Как ви се струва червена рокля за през деня, на работа? Притеснявам се, че много ще се набива на очи.  Rolling Eyes

# 395
  • France
Здравейте, момичета.
За първи път влизам в темата, и осъзнах колко съм изостанала в модните тенденции.
Ежедневието ми ме кара да се обличам спортно, като задължително ходя с маратонки /на ден вървя пеша между 10-15км/. Но, от 2-3 дена насам се замислих и искам да променя визията си.
Дайте ми насока какво да купя, за да изглеждам шик и да съм " в крак с модата".
Висока съм 174см., 55 кг., чашка Б, имам хубави крака.

# 396
Мацка, представям си те със велурени нисички ботушки набрани по крака/понеже ходиш много/ в комбинация със слим панталон ил идънки. /добре ще е на дълги крака/. Отгоре някаква приятна блузка задължитлено в комбинация със шикозен шал.
Друг вариант, рокля тип поло по-скоро прав модел па кс ботушки или някакви обувки с ток 3-4 см Hug

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 10:16 от *Jeny*

# 397
Джин-тоник, на първо четене се сещам за няколко основни атрибута за спортно-елегантно ежедневие - кецове (не маратонки), т.нар. слим дънки (както ти е казала Jeny), шалове, шапка "федора" (или такава шапка за зимата), голяма чанта .

http://www.bagthatstyle.com/pictures/2010/09/6996/blake-lively-m … e-airport-003.jpg

Къси дънкови панталонки (на твоите крака ще стоят убийствено), които есенно-зимния сезон могат да се носят с клин отдолу и пак кецове (високи) или боти/ботуши тип "кубинка" или "милитъри" или над коляното и дълга жилетка. Не я харесвам по принцип, но тук е страхотна (обърни внимание на навитите ръкави - детайл, който много променя визията):

http://www.bagthatstyle.com/pictures/2010/09/6969/victoria-beckh … ouboutins-002.jpg

Такива ми ти работи.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 08:31 от bubanka

# 398
  • София
I see you, търсените от теб боти видях на живо в един аутлет - Max Mara, 39 номер и 50 % намаление  Grinning . И аз мечтаех за тях, но за съжаление не бях най-прекрасната гледка когато ги пробвах.

# 399
Как ви се струва червена рокля за през деня, на работа?

Според мен, колкото по-ярък е цветът, толкова по-опростен трябва да е моделът, за да не изглежда прекалено за работа.
Ако е къса, прилепнала и с деколте, мисля, че не е добра идея Laughing

# 400
  • France
Момичета, златни сте!   bouquet
Точно такъв стил на обличане харесвам.... Особено шаловете....
Абонирам се за темата.

# 401

Роклите от плетиво - романтични, модерни и практични!:

http://svejo.net/story/fashion/832181-roklite-ot-pletivo-romanti … rni-i-praktichni-

# 402
  • Бургас
Здравейте!Сдобих се едно плетено пончо...обожавам ги като тип дреха...изобщо модерни ли ще са този сезон или няма да съм в крака с модата Flutter

# 403
Здравейте!Сдобих се едно плетено пончо...обожавам ги като тип дреха...изобщо модерни ли ще са този сезон или няма да съм в крака с модата Flutter

Абсолютно модерни!

Ето тук ми направиха впечатление - http://raboteshtomomiche.com/article.php?id=1071

Само в тия тенденции са пропуснали 'дантелата', която също продължава да хитосва и този сезон. Wink Една хубава дантела... изплетена на една кука...
ех, само ако го владееех това изкуство, какви красоти щях да си направя.  Confused

# 404
  • Бургас
Супер  Party обожавам плетивата..взех си и по-широка жилетка с голяма качулка и нещо като наметало с заешки пух ... обожавам есенно -зимния сезон  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт