Да си поговорим за мода- 2

• 48 081
  • 476
  •   1
Отговори
# 375
   beginner_mamma ,имах подобно и не го свалях. Много добре седи на дънки, а ако му сложиш и една яка от лисица или друга кожа ( също много актуални този сезон ) ще седи страхотно и на по- официални дрехи, като вълнена пола или панталон например... зависи от стила ти

# 376
Тоничката - мерси много. Значи и аз мислех за дънки, но моите са някак "не-за-ходене-на-работа", ако ме разбираш  Mr. Green та затова се чудех с какво да ги заместя.

Иначе косматите кожи ме плашат леко, може би защото имах като малка една учителка, която не сваляше никога лисицата от врата си (от онези, дето си хапят опашките, хит на сезон 86-87')  Mr. Green

Но да, за вълнена пола и панталон - трябва да пообиколя и да потърся нещо.

А ако имам черни кожени ботуши, равни без ток, дали ще е прекалено много кожата и черното по мен?

# 377
  • Бургас
Тоничката - мерси много. Значи и аз мислех за дънки, но моите са някак "не-за-ходене-на-работа", ако ме разбираш  Mr. Green та затова се чудех с какво да ги заместя.

Иначе косматите кожи ме плашат леко, може би защото имах като малка една учителка, която не сваляше никога лисицата от врата си (от онези, дето си хапят опашките, хит на сезон 86-87')  Mr. Green

Но да, за вълнена пола и панталон - трябва да пообиколя и да потърся нещо.

А ако имам черни кожени ботуши, равни без ток, дали ще е прекалено много кожата и черното по мен?
Може и с ботуши, но няма пречка да е и с обувки с каишка на глезена или такива с дебел ток, плътен цветен чорапогащник и шал в същия цвят /с чорапогащника/ Поли всякакви биха седяли добре, зависи много и с какви обувки и чанта си /т.е. може и да не са чак толкова спортни/ Скини панталон или прав ... абе както се харесваш, но пък за мен шала е направо задължителен аксесоар за есента  Blush

# 378
Да, ама не - благодаря ти!!!

И аз съм фен на шаловете и цветните чорапогащи!

Супер съвети!

Heart Eyes

# 379
  • Бургас
beginner_mamma, пропуснах да напиша и любима моя комбинация - кожено яке и плетена рокля  Flutter

# 380
  • София
Не съм много сигурна дали тази тема е подходяща за молбата ми, но моля да ми кажете къде има хубави вталени ризи ( в бяло или черно), класически кройки с дълъг ръкав, може и тип боди да е  Praynig

# 381
И аз ще чакам някой да отговори за вталени изчистени ризи. Особено боди. Много е удобно и стои прибрано. Другите (без боди) каквото и да ги правиш все се подават извън панталона/полата.
Ако някой каже конкретна фирма...

# 382
Ризи боди с къс ръкав има в Калиопе. Това според мен си е актуално постоянно.

# 383
Има и боди риза с дълъг ръкав , но най-големия номер  L  е за 50кг дами, а ние с 15 -20 кг отгоре. Замислих се /без да ми се смеете/ да си купя черно боди и риза, която ми става и да ги съединя - точно е необходим един шев и зачистване.

# 384
  • София
Да се запиша и аз, за да гледам.  bouquet
Peace и Аз

# 385
Ужасно ми харесват топове от този тип

Харесвам и това

Анцунг с обувки навлиза все по-настоятелно, но аз все още не мога да го възприема. СЪжалявам

Иначе блузата с тези дантелени ръкави е страхотна, но надолу не мога просто

# 386
  • Бургас
тази мода от последната снимка последните години е често срещана в стайлинга на ромската махала  Rolling Eyes няма начин да се облека така  Stop

# 387
  Анцуг и обувки... - най-актуалното съчетание да стане няма да се накипря така.. Дори и само да се видя в къщи  Naughty

Една приятелка си взе днес такава риза- бяла с боди и страхотно накъдрено деколте ( не е чак жабо, но нещо подобно)... страхотна е, но е от едно квартално магазинче, не е от известен магазин. Имаше и черна и мисля да се върна утре и да я взема.
  Искам тъмни дънки с дължина над глезена и тесни. Които види такива да сигнализира

# 388
Момичета, хвърлила съм око на такъв тип обувки http://www.shoes-bg.com/search_result_shoes/12936.html , не съм купувала досега такова нещо и се чудя с какво обаче би вървяло - някак с панталон не ми се връзва... newsm78 Освен с дънки и то дълги, или с пола...

Вие ботите с какво облекло носите?

# 389
Вие ботите с какво облекло носите?

И аз се присъединявам към въпроса  Grinning
Имам боти в черно (плитки с висок тънък ток), които нося само с дънки или панталон.
А с едни велурени в лилаво се разделих, защото така и не успях да си намеря дебел чорапогащник в подходящо лилаво и да комбинирам с дебела зимна пола, както беше първоначалният замисъл...

Общи условия

Активация на акаунт