Да си поговорим за мода- 2

• 47 939
  • 476
  •   1
Отговори
# 90

Благодаря, Джуд  Hug Вдъхваш ми кураж! Страх ме е, да не ми виси като някоя торба, ако не е пълна.. Има какво да сложа, де- пелените на малкия, храна, моите работи.. Но все пак..

# 91
Четох една статия в Harper's Bazaar за "фаст фешън" марки като H&M, Zara, Mango, Topshop и цитирам "Нискобюджетните марки са богати на идеи, но бедни на разкош, което в крайна сметка е съвсем логично".
Съгласна съм, въпреки че и на мен ми се иска отгоре до долу да съм "в разкош"

# 92
# 93
Джуд, донякъде е така. Според мен всеки прозводител си има място в ежедневието. Аз кафе в Макдоналдс не пия, а и не бих яла рибно ястие в ресторант *Бърза закуска*..

Групирам така, ако търся нещо- бели блузки или потничета за вкъщи- H&M, летни рокли и къси панталони на достъпни цени- Mango, *дамска* актуална мода на достъпни цени- Zara. Случвало ми се е да се изненадам и купя импулсивно нещо, което наистина нося и за по-официални случаи. Примерно една сатенена черна рокля на Zara. Много е красива и обирам точките с нея.. Но имам и едно разочарование с една  лятна рокля, която изпускаше цвят поне три пранета наред и после изглеждаше като парцал.

До късмет е и умерени очаквания..  Grinning

Ето моите фаворити от линковете на Миражче:

и но бих обула други обувки...

А това според мен е ужасно:

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 10:27 от Лили - Лу

# 94
  • Варна
Лили - Лу, чантата е интересна, но нещо ме смущава в нея.. не знам, не си ви представям заедно.
Виж какво ти избрах http://www.yoox.com/item.asp?sec=1&YOOX=DANBO'&dept … ts=sr_bagswomen80
А тази е за разкош Simple Smile http://www.yoox.com/item.asp?sec=1&YOOX=JIMMY+CHOO+LONDON&am … ts=sr_bagswomen80

# 95
Ако още не е късно - гласувам за първата, дълга рокля, заедно с нежната - като кройка и цвят пета рокля *(от първия ти постинг).
Пропуснала съм ви, а сте на 7 глава от книгата.  Laughing

Моите обувки, докато влязат в кошницата, се изпариха - и двата чифта.  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 19:10 от hrisko11

# 96
Май месец ли така ми действа, но определено искам и ми се носят обувки от розов сатен.  Embarassed

# 97
  • Варна
Хриско, така като ги гледам - и на мен ми се прИносва Simple Smile . Имам само сандали обаче в този цвят - малко е хладничко още за тях

# 98
Много вдъхновяващо и свежо ми действа розовият сатен, когато е върху краката.  Flutter Една добре направена цитронада, шарена сянка, бяла ретро масичка, зеленина и книга в ръка...

Досега разглеждах, като дори включих и търсене на кожа, да не е само сатен... има попадения. Чакам от yoox тези стипци да решат да ни изненадат с едно леко намаление.   bouquet Да се подготвим отсега, а вече като е юни и юли да сме въоръжени.

# 99
Хриси, Богиня  Hug

Много са красиви тези сатенени обувки! Да идва по-бързо лятото!

А за чантата, която поръчах- рискувах! Наистина не ми се вписва в досегашните покупки, но пък е интересна... Ще видим как стои на рамо...Поръчах вчера синята дълга рокля, но нито една от късите. Много къси са двата модела- няма и два пръста под д-то, а едната на видеото толкова грозно се качваше нагоре, докато крачеше манекенката, че се отказах.

# 100
Чета ви с много голям интерес, но досега не съм се включвала. Ако ми разрешите имам един въпрос (по скоро за всекидневните модни тенденции  Simple Smile ) - споделете, според вас кои ще бъдат "must have"  за летният сезон.
Аз все гледам да се сдобия с нещичко новичко за сезона, но все ми се струва, че  си избирам общо взето едни и същи модели  Grinning и то някак пак извън тенденциите  Simple Smile .
Затова този сезон реших, ще се допитам до вас . Кажете какви покупки на дрешки да направя за летният сезон,  за да съм в крак?

# 101
  • Boston, MA
...Ето моите фаворити от линковете на Миражче:
.. и ...

На Клое Севини роклята отзад е отворена и и се вижда сутиена - явно някаква хипстърска приумица. Тя ме дразни напоследък...

Мадам Мираж, знаеш ли какви са тия Тhakoon for Gap, Rodarte for Gap? Специални колекции ли ще има?

Aз харесвам моите съграждани Simple Smile

и още от времето на ИСЛ ми харесва такова нещо:
http://www.style.com/slideshows/2010/peopleparties/parties/05031 … tute_Gala/41m.jpg

За бал бих сложила нещо подобно:
http://www.style.com/slideshows/2010/peopleparties/parties/05031 … tute_Gala/25m.jpg

# 102

На Клое Севини роклята отзад е отворена и и се вижда сутиена - явно някаква хипстърска приумица. Тя ме дразни напоследък...

Ам нали се мъчат да пробутата  това underwear as outerwear за тенденция сега, ако не ти се подава бельо от някъде не си модерен....

Виж какъв приятен пост на такава тематика гледах точно вчера...стари колекции са,но пак радват, особено Moschino и  Rag and Bone

# 103
Rodarte и Thakoon правиха колекциите за Gap още 2007-а. Тази година Gap e спонсор на галата и ги събра заедно с други от същия вид (VFF спонсорирани), за да облекат присъстващите. Тоалетите отиват на търг, но не са цели колекции.
А ти къде се губиш, а Hug

# 104
И аз се забих преди две-три години с едно спортно памучно елече на Gap, което е отворено отзад. Не обърнах тогава внимание, защото от качулката не се виждаше. Вкъщо се разочаровах много... Не съм им фен!

Като казахте бельо- какви са ви предпочитанията?.. Цвят, форма, разновидност, марка..  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт