Да си поговорим за мода- 2

• 47 919
  • 476
  •   1
Отговори
# 15
И аз в кюпа Peace   Лили Hug

Колеккцяиат обувки/ ако може  така да се нарекат/ на Александър Мак Куин е   #Crazy

http://www.zimbio.com/The+Fantastical+World+of+Alexander+McQueen … Walk+Fashion+Baby

Май лейди Гага ги рекламира  в клиповете си newsm78

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 12:58 от куку-руку

# 16
  • В сбъднатите си мечти
А каква е модата за абитуриентките тази година ? Дъщеря ми има бал и още нищо не сме купили тя е мургава, дребничка , добре сложена .Всичко които пишете тук имате вкус и разчитам на съветите ви   bouquet

# 17

Май лейди Гага ги рекламира  в клиповете си newsm78

Не ги рекламира, носи ги защото по принцип е фенка на Макуин, понеже е провокативен и оригинален, имидж който тя опитва да гради за себе си. Дори се носят някакви слухове че се водят преговори с лейбъла да направи колекция за тях наесен Shocked
Ето тук може да видите обувки от есенната колекция, и последните … орени от Маккуин.

Бански, не е рано, как ще е рано....Накратко, цели парчета с много изрезки отстрани и дълбоки деколтета, за едноцветни бяло, иначе  -смели трайбъл мотиви и принтове, също една презрамка (което го има и в дрехите много)... Ето едно слайдче Не претендирам меннието ми да е баш по вълната, не следя много тенденции те в банските, това което съм закачила от снимки тук и там.

# 18
 МисНели, номер 1, 5 и 6 от банските ми грабнаха окото! Цял бански също бих носила, но ме притеснява разликата в тена, та затова предпочиам половинки.

# 19
Вени, и на мен ми е интересно какво носят абитуриентите. За съжаление нямам никаква представа.. Нямаше ли една тема в КМ на випуск 2010, където завършващите обсъждат тоалетите? Може би, там информацията ще е по-актуална...

Мис, много красиви бански! Поразрових се в Нета и вижте още какво намерих:

Представям ви моя фаворит- много семпло и мисля, че ми подхожда:

# 20
  • Boston, MA
Аз следя и този блог:
http://www.garancedore.fr/en

# 21
А каква е модата за абитуриентките тази година ? Дъщеря ми има бал и още нищо не сме купили тя е мургава, дребничка , добре сложена .Всичко които пишете тук имате вкус и разчитам на съветите ви   bouquet

Ами те балните одежди си следват някаква собствена вътрешна логика и май не следват стандартните модни тенденции за сезона...Като че ли  ето такива чудеса са модерни сред девойките в БГ сега...(добре че нямам тийнка която да ми заяви че иска онази синята рокля че няма д а знам какво да отговоря...)
Според мен Асос предлагат много хубави семпли и модерни официални рокли на много приемливи цени, и доставят до БГ. Но определено им липсва класическата бална помпозност.
Ето този сайт е много популярен сред американските тийнейджъри  с евтино винаги модерно облекло, това са им балните предложения, та предполагам в щатите това е модерно за бал.

Цял бански може да се носи след като си направила вече тен  stasi8510, то след даден момент повече не се почернява значително...

Лу семпло, но секси  Heart Eyes

A то си имало специална модна седмица за бански? В Маями Laughing къде другаде да е....Ето да погледате загорели бразилки
И тук
Ииии тук още малко

Иначе тези са много интересни.
Харесвам много и   такова ретро
На този цвета е много нежен.
И това ми хареса като замисъл но не бих носила в крайна сметка и аз цял Mr. Green

Това не е ли гаджето на The Sartorialist ?

# 22
Бубка мерси за разкошния сайт, а като видях Karma Police под никнейма Heart Eyes

# 23
  • Boston, MA
Здрасти, Джуд! Мерси!

МисН, не знаех, явно са новите Лука Турин/Таня Санчез (парфюмните гурута  Joy).

# 24
Хихи, ми те краставите магарета..... Laughing
Аз не че следя модни клюки, но разбрах покрай неговите коментари за идеяата и снимането на това за Воуг...концепцията е много интересна, и нашата стара любимка Джована е намесена също

# 25
  • Boston, MA
И аз го видях това, ама само отбелязах Гаранс колко повече ми харесва от моделките във Вог Италия после  Laughing.

# 26
A то си имало специална модна седмица за бански? В Маями Laughing къде другаде да е....Ето да погледате загорели бразилки

Мммм  Heart Eyes  Да си призная никога не съм се замисляла за модата в плажното облекло.. Но ето, че човек всеки ден учи нещо ново!

А другите бих ги носила на някое плажно коктейлно парти.. Особено моделът ретро.. За капелата не съм сигурна, защото никога не съм носила. Миналата година така се радвах, че ще ходим на английска сватба в стар консервативен стил, но бях в осмия месец и не ми се рискуваше да летя.. И се разминах с моя шанс за капела.

# 27
Мадам Мираж ме пунтира
Недей така, ще ми излезе име. Аз такива неща не правя. Laughing
Може би си имала предвид "парира" или "контрира".

явно са новите Лука Турин/Таня Санчез (парфюмните гурута  Joy).
Особено предвид това, че и двете (Garance, Tania) са ги...хм, развели Mr. Green
Предполагам, че повечето сте гледали Signe Chanel поредицата, но ако не сте, я препоръчвам.
Благодаря за чудесната тема, Лили  bouquet
П.П. Виж какво намерих! Отдясно наляво - аз, ти, Богиня  Laughing (която кой знае къде се загуби).

# 28
П.П. Виж какво намерих! Отдясно наляво - аз, ти, Богиня  Laughing (която кой знае къде се загуби).
Уау.. Аз наистина си приличам, а шапчицата ми отива  Heart Eyes Благодаря!

Кажете нещо повече за тези светски клюки, че чак довечера ще се застоя на компютъра и ще търся в гугъл  Grinning

# 29
  • В сбъднатите си мечти
Благодаря ви за отговорите   bouquet гледахме сайтовете с рокли си харесахме някои моделчета .От сайта с българската " мода " не харесахме нищо , напротив дъщеря ми се разграничава от това. Тия дни ще ходим до Истанбул на пазар и на място ще мери и харесва .Смята да заложи на семплото и на естествената си красота и младост.Пак благодаря .

Общи условия

Активация на акаунт