® E-bay - тема 52

• 34 795
  • 768
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Последно дали ще ги дръпнат?

Защото красноречиво ми пише, че искат 354 от визата. Grinning

354.64 BGN from Visa x-xxxx [ More funding options ]
   PayPal exchange rate of 1 BGN = 0.431433 GBP on 28 Apr 2010.

А какъв е този курс? 2.31?  Shocked

Ако от акаунта в пейпал ги върна в картата? За колко време ще стане това?

# 31
  • Варна
Пробвай да смениш да ти смята по курс на банката. Виж в края на предната тема беше обяснено как става това.
За да дръпнат еврото трябва да го смениш в паунди.
п.п. и ако се ползват в крайна сметка ще ти бъде изписано при метода на плащане
ХХ лири от пайпал
ХХ лири от картата

# 32
  • Плевен

1) Всеки продавач ли тр да ми дава feedback, важно ли е това за нас купувачите, ако не ми пуснат да си го търся ли?

Да, всеки трябва ти да му оставиш и съответно и той на теб!  Peace
На другите въпроси не мога да ти отговоря!
Не са задължени продавачите да ти оставят фиидбек.Това ибей ми го казаха.
попло - не ги връщай в картата от баланса ще ти ги дръпнат!

# 33
На мен на два пъти не ми оставиха фийдбек, при положение, че им писах даже.

# 34
  • виртуално

3) Имате ли наблюдения от тази марка детски сандалки  http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250441722333&ssPageName=STRK:MEWNX:IT свястни ли са, че малко евтинки ми се виждат, а отговарят ли си на номера?
Благодаря предварително за отговорите  Hug

марката е много добра - няма да съжаляваш  Peace
в тази обява продавачът е дал и размери в см
http://cgi.ebay.co.uk/Chipmunks-Sandals-UK-4-5-6-7-8-9-Leather-P … sh=item870aeb1354

# 35
Да не ви изпусна  Hug Hug Hug
Кога ли ще пристигне буса на Марина  Crazy
Малинка - тези сандалки ги хвалиха много в тази тема - няма да съжеляваш  Hug Hug Hug

# 36
  • Плевен
На мен на два пъти не ми оставиха фийдбек, при положение, че им писах даже.
И аз така...

# 37
получих преди известно време мъжка блуза, която беше описана в обявата като нова  с етикет. Дойде носена, без етикет и с една малка дупка. Писах на продавача, той не ми отговори и след 3 дни му лепнах отрицателен фийдбек. Вече две пъти ми пише да му я върна, за да ми възстанови парите. Е да, ама на мен ще ми излезне доста скъпо да я връщам, кво да правя? Тя не беше и скъпа.

# 38
  • Плевен
Пиши му ,че ще ти излезе скъпо .Вече е свършен факт,той е некоректен така ,че според мен е правилен фийдбека.Е разбира се ако искаш да ти върне парите ще трябва да му я върнеш.

# 39
изобщо не съм писала да ми връща парите. Така ще му отговаря, мерси.

# 40
  • София
Направих това с курса, благодаря ви много. Златни сте. Довечера ще плащам.  Twisted Evil

# 41
  • Шумен
Ако от акаунта в пейпал ги върна в картата? За колко време ще стане това?
Да знаеш че има и такса, ако искаш да ги прехвърлиш в картата  Peace. Така че конвертирай ги и това е.

# 42
Мирама, като дойда лятото на гости на родата в Плевен, ще се познаем по роклите до фонтаните !  Mr. Green

Другият продавач на рокли също има страхотни неща, че и е по-изгодно като доставка и по-бързо!  Peace

# 43
И аз вместо запис да ви покажа , какви невероятни летни рокли открих и веднага грабнахме с моите колежки по една ! И трите си харесахме един същ модел. Големи сме шматки, при положение, че продавачът предлага супер голямо разнообразие от цветове и модели  Mr. Green

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2804677 … ame=STRK:MEWNX:IT

Сега само се чудя, дали ще получа пакета на митница или по пощата , че отдавна не съм пазарувала извън ЕС  newsm78

Ауу, страшни рокли  Shocked

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 16:42 от red shoe

# 44
  • София
Да попитам какво е това "ибей плюс"?

Общи условия

Активация на акаунт