® E-bay - тема 52

• 34 795
  • 768
  •   1
Отговори
# 15
# 16
# 17
И аз вместо запис да ви покажа , какви невероятни летни рокли открих и веднага грабнахме с моите колежки по една ! И трите си харесахме един същ модел. Големи сме шматки, при положение, че продавачът предлага супер голямо разнообразие от цветове и модели  Mr. Green

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2804677 … ame=STRK:MEWNX:IT

Сега само се чудя, дали ще получа пакета на митница или по пощата , че отдавна не съм пазарувала извън ЕС  newsm78

# 18
и аз да ви следя, много ми е полезна темата  Heart Eyes и вдъхновяваща  Embarassed

# 19
Запис и похвал какво получих днес чрез Габко http://mamaavi.snimka.bg/hobby/e-bay.478910.18453608
Получих и едни обувки за приятелка , за които бях платила доставка до БГ , а са ги изпратили до Габко  Crossing Arms

# 20
Хайде и аз в новата тема.)))
Да похваля една мома англичанка, платих една чанта с портмоне и жената ми ги е изпратила. Но вече 2месеца няма нищо, а от заплес съм изпуснала срока за диспут.
Писах на жената, че не е пристигнало и седмица нямах никакъв отговор. Днес обаче имам имейл, че ми е върнала парите обратно. ) Браво на жената. )))

Kölsches Mädel, същата рокля и аз ще си купувам, вчера ги видях. )) само да се начудя за цвета. )

# 21
И аз вместо запис да ви покажа , какви невероятни летни рокли открих и веднага грабнахме с моите колежки по една ! И трите си харесахме един същ модел. Големи сме шматки, при положение, че продавачът предлага супер голямо разнообразие от цветове и модели  Mr. Green

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2804677 … ame=STRK:MEWNX:IT

Сега само се чудя, дали ще получа пакета на митница или по пощата , че отдавна не съм пазарувала извън ЕС  newsm78
Shocked Shocked Shocked Shocked #Crazy #Crazy #Crazy СТРАШНИ СА И АЗ СЕ ЗАМИСЛИХ АМА КАК ЛИ ЩЕ МИ СТОИ НА ФИГУРАТА ХИЧ НЕЗНАМ. ДУПЕ ИМАМ АМА БЮСТ НЯМАМ  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 22
  • Пловдив
запис, да не ви изпусна
Чаках една лампа, мноооого закъсня, ама дойде!  Peace

Ето и един продавач на рокли. Точа се да си поръчам!
http://myworld.ebay.co.uk/amolamanera99/

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 14:51 от ^слънчо^

# 23
Момичета , преди малко от Габко ми изпратиха файл с бележка до мен на която пише ,че не мога да получа даден пакет , защото трябва да доплатя 1,40 паунда за пощенски  Rolling Eyes Може ли след като съм платила даден продавач да предцени,че пощенските са малко и да иска да му доплащам  Thinking

И на мен ми се случи подобно нещо преди няколко месеца, в крайна сметка габко успяха да вземат пакета и да доплатят лира и петдесет в моя случай. мисля че е крайно нередно такова поведение от страна на продавача без да те информира но при мен мина доста време докато си получа въпросния пакет и тъй като самият продукт го бях спечелила много евтино, не ми се занимаваше да се разправям с продавачката.

А как разбра кой е продукта , аз съм изпртатила над 10 пакета на адреса на Габко последните дни , как мога да разбера за кой търг става въпрос ? Ще пиша на Габко и ще ги помоля да платят сумата , а аз после ще си ги платя на тях , не ми се разправя за 3 лева , но досега не ми се беше случвало  Rolling Eyes

Разбрах чак като ги получих пакетите - един от тях беше сложен в  допълнителна опаковка и май пишеше сумата отгоре. При мен не беше сигурно дали габко ще ми вземат пакета защото го бяха върнали в пощата а от там се вземало само с лична карта. но в крайна сметка успяха.

# 24
  • в обкръжаващия ме хаос
Да се похваля и аз, днес си получих първата поръчка - игра за Плей Стейшън за малкия http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=4001162 … ame=STRK:MEWNX:IT . Много съм щастлива. А пощаджийката ми я донесе в къщи,  направо ме изненада.
Да ви питам:
1) Всеки продавач ли тр да ми дава feedback, важно ли е това за нас купувачите, ако не ми пуснат да си го търся ли?
2) Харесала съм си нещо, което се предлага Buy it now or Make offer. Това  предполагам значи, че мога да предложа на продавача и др цена, какво ще ме посъветвате да е близка до посочената от него цена или няма значение?
3) Имате ли наблюдения от тази марка детски сандалки  http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2504417 … ame=STRK:MEWNX:IT свястни ли са, че малко евтинки ми се виждат, а отговарят ли си на номера?
Благодаря предварително за отговорите  Hug

# 25
  • Плевен
Да ти кажа на мен 2ма продавача не ми дадоха....и така си и остана.

# 26
  • София
Да попитам, преведох 350 лв по дебитната карта днес, имах 5-6 лв в нея преди да се регистрирам в paypal, направих си сметката, че часовника по курс на лирата 2.27 излиза 347 лв и затова внесох 350. Обаче сега се оказва, че ми искат 354 лв, а няма такава наличност в картата. Имам 1.50те евро в пейпал, които седят от операцията с потвърждаването на картата, ще стане ли да ги вземат и тях или пак трябва да ходя до банката?

# 27
  • Плевен
Да когато са ти върнали тези 1.50 по баланса в пейпал ги използваш първо тях Simple Smile

# 28
  • софия
Да попитам, преведох 350 лв по дебитната карта днес, имах 5-6 лв в нея преди да се регистрирам в paypal, направих си сметката, че часовника по курс на лирата 2.27 излиза 347 лв и затова внесох 350. Обаче сега се оказва, че ми искат 354 лв, а няма такава наличност в картата. Имам 1.50те евро в пейпал, които седят от операцията с потвърждаването на картата, ще стане ли да ги вземат и тях или пак трябва да ходя до банката?

За да ползваш тези 1.50 евро и да платиш паунди трябва да ги обърнеш. Няма да ти ги дръпнат автоматично. Ще ги дръпнат автоматично, когато плащаш в евро. Peace

# 29
  • Пловдив

1) Всеки продавач ли тр да ми дава feedback, важно ли е това за нас купувачите, ако не ми пуснат да си го търся ли?

Да, всеки трябва ти да му оставиш и съответно и той на теб!  Peace
На другите въпроси не мога да ти отговоря!

Общи условия

Активация на акаунт