® E-bay - тема 52

• 34 795
  • 768
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Mirama, danibaby , благодаря ви и на вас за съдействието. Много добре си спомням, че той имаше обява и за тази марка разтвори и явно той е разменил двете пратки  ooooh! Сега няма неща за продажба и ако както си мисля е изпратил моите на някой друг, едва ли ще може да ми ги размени. #2gunfire Нищо не ми пречи да ги ползвам тези, ама като не съм ги чувала и малко ме е шубе. Някоя от вас случайно да е ползвала тази марка Vision Express? А вариантът да излъжа, че са подарък някакси не върви.  Mr. Green Да беше дрешка по-става. Дано отговори по-скоро Praynig

# 721
~Lilince~ с коя фирма ги получи?Виждам,че някои приемат и от бг за Англия стоки,можешда питаш да видиш каква цена ще ти предложат Peace

# 722
Здравейте, искам да питам следното.:Регистрирах се в ибей с български адрес, но сестра ми живее в Англия и реших да напиша нейния адрес, как да си променя адреса сега. Извинявам се ако е коментирано, но не открих. Embarassed

# 723
Там, където си написала БГ адреса, пишеш английския.
И като регистрационен, и като primary shipping.

# 724
АЗ им казвам че имам братовчед в Англия и той се прибира насам два пъти в месеца. Това е в случай че ми пишат да им поставя оценка  Peace За връщане- онзи ден получих едни гримове с изтекъл срок на годност преди две години и писах на продавачката че немога да й ги върна по същата причина. ИЗлезе разбрана и направо ми върна парите  Peace

# 725
Да се похваля с последните покупки:
Панталонче за мене: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2904337 … ame=STRK:MEWNX:IT
Анцунг на адидас: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2506289 … ame=STRK:MEWNX:IT
За дятито гащички: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2606019 … ame=STRK:MEWNX:IT
За мъжо най после: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2805041 … ame=STRK:MEWNX:IT
Пак за мъжо: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2004721 … ame=STRK:MEWNX:IT
Сега ще чакам МАРИНАТРАНС да си свършат работата както винаги перфектно.
Вече съм в застой, че си чакам кода от пей пал.

# 726
  • Бургас
може ли да ме оразмерите.на фр.номерация пантолини съм 42 ама на дънки и джинси незнам какво да търся  bouquet

Аз по френската съм 44 и си поръчах 2 панталона 16 номер, в които плувах. Вчера получих едни 14, които ми заспаха. Най-добре питай за някакви размери поне на талията и сравни с твой панталон.

# 727
  • Плевен
Здравейте,
да ви разкажа последните ми Ибейски вълнения.

Взех от там едно Ларедутско тренчче за една бротовчедта - на снимката перфиктно, в описанието пише, че продукта може да варира от тоди на снимката. Ама като дойде един боклук... думи нямам. Побеснях, че не е и за мен. Написах му едно доста ядно и грубо писъмце и казах, че това не "варира" а просто е съвсем различно и като цвят, и като визия, и като всичко. И ако не ми върне половината пари ще съм принудена да му поставя отрицателна оценка за продукт, неотговарящ на описанието. Някой може да ме обвини, че това са селски номера, обаче ви казвам, че полученото беше на светлинни години от показаната снимка. Той на секундата ми върна половината парички.

За момичетата, продаващи в Ибей - каква доставка слагате горе-долу 3-4 лири или повече, за панталонче или блузка питам. И явяват ли се купувачи? Благодаря ви много!  Hug

Мими, честити покупки, със здраве да си ги носите!  Hug

# 728
  • Перник
Миналата седмица връщах една блуза, продавачката ми я пратила вместо един панталон, та в пощата ми взеха 5,80 лв. Но като се има в предивид, че те за УК слагат 3-4 паунда, ти можеш да сложиш 5, в тази цена по принцип не се вкюлчва само таксата в пощата, а и опаковка, разходи за транспорт до пощата  Rolling Eyes
Но винаги пращам препоръчано, че иначе не съм сигурна дали изобщо ще напусне територията на Бг.

# 729
  • Шумен
За по-тежките неща слагам 4 лири, за по-леките  - 2.5 - 3 лири.

# 730
Някой продавал ли е ръчно плетен шал в ибей. Аз пускам два пъти обява, но никакъв интерес. Но англ. ми е много ограничен. Има ли желауши да ми помогната да пусна пак обява Praynig, пък дано този път се увенчае с успех.

# 731
  • Варна
Вчера изпратих пакетче 0.232кг и платих 5.90лв + 3лв за препоръка. Т.е. точно 4 лири колкото ми плати купувача за доставка. И това е минимума който съм плащала. Нещата пристигат за 7-10 дена. Без препоръка не пращам.

# 732
Миналата седмица връщах една блуза, продавачката ми я пратила вместо един панталон, та в пощата ми взеха 5,80 лв. Но като се има в предивид, че те за УК слагат 3-4 паунда, ти можеш да сложиш 5, в тази цена по принцип не се вкюлчва само таксата в пощата, а и опаковка, разходи за транспорт до пощата  Rolling Eyes
Но винаги пращам препоръчано, че иначе не съм сигурна дали изобщо ще напусне територията на Бг.

Повече от 4 паунда за доставка на дреха не може да сложи.
От средата на месец април има ограничение върху цените на доставка до 4 паунда максимум.

# 733
  • Перник
От средата на месец април има ограничение върху цените на доставка до 4 паунда максимум.
Само за територията на УК ли важи Rolling Eyes Ами ако дойде повече доставката за моя сметка ли ще е? За доставка от УК до БГ най-малко съм плащала 5 паунда за 1 блузка. И сега като гледам обявите много рядко се срещат обяви под 5 паунда до Бг.

# 734
Само за територията на УК ли важи Rolling Eyes Ами ако дойде повече доставката за моя сметка ли ще е? За доставка от УК до БГ най-малко съм плащала 5 паунда за 1 блузка. И сега като гледам обявите много рядко се срещат обяви под 5 паунда до Бг.

За всички важи, без изключение и без значение от региона.
Ето тук: http://sellerupdate.ebay.co.uk/april2010/postage-limits.html

Общи условия

Активация на акаунт