"Дързост и красота":Тема60-"С яйцеклетки или без-момчетата кръгом при Стефссс"

• 28 884
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Сузи, Брук повтаря едни и същи грешки откакто я помня и ще ги прави докато свят светува. Тя не си извлече минимална поука от грешките, защото е първосигнален егоист по природа тоест първо мисли за себе си, после за последствията, децата и другите, но понякога е твърде късно. Пак повтарям, не одобрявам насилието в каквато и да е форма и върху когото и да е, но Брук като че ли сама си проси нещастията, които й се случват и после вместо да се вземе в ръце, дълго време се прави на жертва. "Да бе мирно седяло, не би чудо видяло". Никакви Стефки и Ричовци не могат да й направят това, което тя самата си предизвиква  Peace

# 226
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Ъхъмм Mr. Green

# 227
тааакаам както писах вчера Фийби е раждана през 1999,а сега като гледам пък Хоуп е през 2002,т.е разликата им е 3 години,а сега Фийби е на 20 а Хоуп е на 7 хахахахха  Joy hahaha hahaha

# 228
олеееее ужасен дублаж на Кейти  Crazy Crazy Crazy

# 229
Хахаха дубльорката на Джаки си направила детски гласа и айде, ето я Кейти. Joy
Сцената с Ридж и Анди беше потресаваща, толкова лоша режисура не бях виждал скоро, отново ме изби на смях. Реплики, движения... всичко беше комично. Whistling

# 230
Стефани към Кейти: "О, не, още една Лоугън! Съжалявам, свършиха ми синовете!". Joy Това е подходящо за име на тема. Joy
Новата Кейти е много сладка. Аз си я гледам и в американските епизоди и ми прави впечатление, че тя е малко или много по-свястна от сестрите си. Нищо, че скоро и тя няма да изпусне шанса да е с Торн...
Сцената с Ридж и Анди наистина беше доста изкуствена. Аз очаквах нещо по-разгорещено, а накрая само Анди се нагорещи, но това не ни го показаха. Е, не че бяха длъжни де, сериалът не е филм на ужасите... Twisted Evil
Рик прекалено бързо взе да се пренасочва отново към Ашли. Нали в миналата серия тъжеше задето няма да пее любовната песен с 'любовта на живота си' Фийби? Какво стана сега?

# 231
Мили дами, специално към вас се обръщам. Поръчаха ми да купя чадърче за бебешка количка от Джъмбото в Пловдив. Моля някой да ми каже на какво разстояние от града е горе-долу магазина, с какво мога да отида и колко пари може би струва това чадърче. Whistling

# 232
Хахаха дубльорката на Джаки си направила детски гласа и айде, ето я Кейти. Joy
Сцената с Ридж и Анди беше потресаваща, толкова лоша режисура не бях виждал скоро, отново ме изби на смях. Реплики, движения... всичко беше комично. Whistling

Дубльорката на Кейти и Хоуп е една и съща и звучи еднакво малоумно  Mr. Green

# 233
Абе хорааааа Джаки,Хоуп,Стефани сега и Кейти ги дублира една и съща, Брук,Фийби и Памела-друга и Донна,Фелиша,Бриджит,Тейлър,Ашли-трета. Те са само три жени узвучителки  Crazy Crazy

# 234
Абе хорааааа Джаки,Хоуп,Стефани сега и Кейти ги дублира една и съща, Брук,Фийби и Памела-друга и Донна,Фелиша,Бриджит,Тейлър,Ашли-трета. Те са само три жени узвучителки  Crazy Crazy

Яснооооооо, но Хоуп и Кейти звучат еднакво  Crazy

# 235

Яснооооооо, но Хоуп и Кейти звучат еднакво  Crazy

Да  Joy Joy  hahaha

# 236
Даа. 
"Ох,още една Лоугън!Съжалявам.Свършиха ми синовете!"    -  култова реплика!    Joy Joy

Брук пак се изживява като жертва...На кое точно?    newsm78
Тя,че е жертва,жертва е!Ама не на Стефка ,или на някой друг ,а на собствената си глупост и егоизъм.
И нямам предвид изнасилването ,а целия й живот.Който е една жертва на мераците на Брук...

Кейти определено ми прилича на кенгуру.Сори ,за тези,дето я харесват...ама    Mr. Green

# 237

Кейти определено ми прилича на кенгуру.Сори ,за тези,дето я харесват...ама    Mr. Green

Добре,че нямат още една сестра, че филма със затворени очи трябваше да го гледам  Mr. Green
От трите сестри Лоуган Брук определено е най-красивата  Peace
Кейти не ме кефи  Sick

# 238
Самоцитирам се ...да допълня:

Даа. 
"Ох,още една Лоугън!Съжалявам.Свършиха ми синовете!"    -  култова реплика!    Joy Joy

Стефка не знае,че ще погнат и съпруга й...    hahaha   

# 239
Самоцитирам се ...да допълня:

Даа. 

Стефка не знае,че ще погнат и съпруга й...    hahaha   

А трябваше да се досети, все пак е достатъчно далновидна. Нали при семейство Лоуган всичко се предава от майка на голяма дъщеря, после на по-малката и накрая на най-малката. Надявам се да не се стига до последната  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт