"Дързост и красота":Тема60-"С яйцеклетки или без-момчетата кръгом при Стефссс"

• 28 884
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Днешната серия определено беше силна откъм страна на чувствата на Брук. Добре е, че сценаристите продължават да я показват и като страдаща, защото само допреди 2-3 епизода изглеждаше така, сякаш е забравила за изнасилването и отново си се е насочила трайно по пътя на 'предишната Брук'. А това би било абсурдно да стане толкова бързо.
Sega, в онзи текст от сайта на БНТ са допуснали грешка, не трябва да е "Джулиян (роден п/з 1992г.) е в ролята на бебето на Бриджит Форестър през 1993г", а "Джулиян (роден п/з 1992г.) е в ролята на бебето Бриджит Форестър през 1993г".  Т.е  втория син на Катрин е играл Бриджет като бебе, тъй като тя е родена през 1992 и е нормално през 1993 да е още бебе. Не за първи път се случва и момче да играе бебе-момиче и обратното.
Относно въпроса ти дали Бриджет ще си има детенце- в момента в американските серии тя отново е бременна, този път от доведения си свекър, но не е сигурно дали детето ще оцелее, все пак нали тя имаше някакви проблеми и не можеше да износва плода. Но пък... кой знае... този път може и да е различно.

# 496
Мерси, Георги за разясненията с бебетата.
И дръж ни в течение за бременността на Бриджит, дано да свърши добре.
Може би е споменавано, но аз не съм го чела, но за кого е женена при вас Бриджит? За да схвана кой и е доведения свекър.

# 497
  • Варна
малеее, съвсем се опетлах! какво ще рече доведен свекър? newsm78

# 498
  • somewhere near the sea
Брук е готова за модното шоу и всеки разчита на нея. Ридж е ядосан, че Ник я кара да прави това, след всичко случило се.
Ашли и Ридж се опитват да определят дата за сватбата си. Кейти идва и обявява пред Ашли, че Брук може би е в беда. Ридж тутакси се втурва да провери и налита на Ник, който казва, че самата Брук се е съгласила да го направи.
Шоуто започва, Дона проверява сестра си зад кулисите, която я уверява, че всичко ще бъде наред. Брук наднича зад завесата, но изведнъж Анди й се привижда сред публиката. Тя се разстройва, връща се до офиса и се чувства зле.
Ридж я намира и вижда, че е в криза.
Рик казва на Ашли, че Ридж е с Брук и тя се опитва да се свърже с него.
Брук е в офиса.Ник и Ридж се суетят около нея, Ник се чувства ужасно, че я е въвлякъл в това. Двамата се мъчат да й помогнат.Ридж казва, че докато не оправи проблемите на Брук, не може да премине към уреждане на собствения си живот.
Докато съблазнява Ерик, Дона му предлага да откупи отново „Форестър криейшънс”.

# 499
Мерси, Георги за разясненията с бебетата.
И дръж ни в течение за бременността на Бриджит, дано да свърши добре.
Може би е споменавано, но аз не съм го чела, но за кого е женена при вас Бриджит? За да схвана кой и е доведения свекър.

Аз тези неща попринцип ги пиша в бяло и може би затова не си ги чела. А иначе ББ: Бриджет в момента е женена за Ник. Джаки пък е женена за един млад мъж, Оуен, с когото Бриджет спа, изневерявайки на Ник. Наскоро се разбра, че Бриджет е бременна и че бебето е от Оуен, но засега Бриджет пази това в тайна от всички, под въздействието на Джаки, която също разбра истината неотдавна. Джаки не иска тази тайна да разбие брака на Бриджет и Ник, а също така и нейния собствен брак с Оуен, който от край време иска да си има дете, но тя не може да му го роди, защото вече не е на възраст за това.

# 500
  • somewhere near the sea
....... но тя не може да му го роди, защото вече не е на възраст за това.
 JoyhahahaНима Party Че от брукаситините яйцеклетки няма ли свободни newsm78

# 501
Благодаря на Георги за Бриджит. След като обясни и аз се сетих, че съм го чела това за новото събиране на  Ник и Бриджит, но като  Petenci-cvetenci  се пообърках от това оригиналното "доведен свекър", всъщност си подхожда за мъжа на свекървата   Joy

# 502
Благодаря на Георги за Бриджит. След като обясни и аз се сетих, че съм го чела това за новото събиране на  Ник и Бриджит, но като  Petenci-cvetenci  се пообърках от това оригиналното "доведен свекър", всъщност си подхожда за мъжа на свекървата   Joy

Ами аз си го нарекох 'доведен свекър', защото така ми звучеше най-добре. tooth Иначе в самия сериал го казват 'father in low'.

# 503
Преди да са дошли задружния отбор плюв-плюв Laughing да кажа, че Брукинка днес пак добре го изигра спомена и ужаса от случката, реалистично мяташе и късаше из стаята дрешки и скици  Sunglasses

Брук днес преигра доста. Друг път се е справяла и по-добре  Peace

# 504
Стефани /СФ/ ми се вижда доста отслабнала  newsm78

# 505
Добро утро!
Чудесни снимки Бъгси!  Hug
Ридж и Амбър са толкова сладки на първите две снимки!
Пък на 4-тата снимка  "вечната семейна двойка" Ридж-Брук сякаш не са ги докосвали годините. Дръзки и красиви! Розевееща дрешка на Ридж много му отива.  Колкото и да ми е "сладникав" като мъж, не мога да отрека колко е великолепен тук.  
А Стефка наистина е доста вталена!
Кои ли са жената в бяло, която Ридж прегръща на 5 снимка и мъжът в костюма вдясно? Автори, сценаристи на ДиК навярно?
Така и никой не каза сега ли е било това награждаване или преди време?
ПП. Дано да ти останат тези хубави снимки Бъгси, но имай готовност като Марси да ги намаляш.

Преди да са дошли задружния отбор плюв-плюв Laughing да кажа, че Брукинка днес пак добре го изигра спомена и ужаса от случката, реалистично мяташе и късаше из стаята дрешки и скици  Sunglasses
За такава дългогодишна сапунка Брук и сценаристите се справят доста добре  Peace.  Пригответе и за още такива изживявания в близките епизоди. Брук ще продължи да вижда призрака на Анди и Ридж да тича при нея и Ашли да дивее hahaha
Стефка искаше да си "изпише вежди, но си избоде очите" май. С "помоща си" за Анди, тя предизвика лавина, която порази самата нея.  Вместо да отдалечи Брук и Ридж, сериозно опитващ се да тръгне по-нов път, тази трагична случка ги върна един към друг, "отвори път" за Дончето, "ощастливи" Ерик и провокира "поредния" край на Стефкиния брак.  

# 506
Снимките са качени преди 3-4 дни, съвсем скоро е било събитието явно.

# 507
Цитат
Брук ще продължи да вижда призрака на Анди и Ридж да тича при нея и Ашли да дивее

Ооо,хич не се и съмнявам ,че Брук ще изцеди тая случка до край...ще продължи да лее сълзи и сополи, да привиква Рич при всеки удобен момент...да му плаче на рамото,докато не стане на нейната!    Peace

Просто е царица да използва желанието на мъжете да се правят на силни рицари,за да ги вкарва в леглото си!Признавам й го!   Peace

Едва ли някой тук си е мислил ,че Брук,като всеки нормален човек,преживял нещо подобно, ще отиде сама на психолог,ще потърси помощ от приятелки /дето май ги няма/, или ще се опита да се утеши с децата си ,например...!   Mr. Green

Нее,тя знае силата на "слабостта " на жените и ще я използва докрай!  

А Рич,нали мама Стефка го е учила да бъде честен,доблестен рицар,да помага винаги на по-слабите и нуждаещите се,е винаги готов!
Само дето мама Стефка е пропуснала най-важния урок...че обикновено когато една жена е уж най-слаба,то тя тогава е всъщност най-силна !
ОСОБЕНО МАНИПУЛАТИВНИ  ЖЕНИ КАТО БРУК!!!

# 508
То пък в този сериал сякаш някой има приятели извън семейството  Naughty

# 509
Мерси Бъгси! След като събитието е скорошно, браво, наистина страхотно добре изглеждат за годините си! Сигурно страшно много време и пари им отиват да се поддържат в такава перфектна форма!
И Ридж и Брук и Амбер и Бриджит са очарователни и дори Стефка на 2 снимка е излязла много добре. Новата Кейти малко не ме кефи много визуално, но сигурно не съм и свикнала още на физиономията.

Краси, какво да се прави като си е такава реалността - Брук е една красива 100% жена и мъжете я обичат. Но Рич сам дойде вчера и после я заведе на психолога. В следващия епизод не е така, но във вчерашния не бе Брук инициатора. Не е луд тоя дето яде баницата като му я дават... Тя си мислеше, че ще се справи сама преди да се срине. И се опита да се справи сама. Както и преди това бе се опряла само на Бриджит и не мислеше да споделя, нормална реакция на поругана жена да си мълчи от срам, но разбира се не успя да го скрие.
В ДиК нищо не остава скрито  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт