"Дързост и красота":Тема60-"С яйцеклетки или без-момчетата кръгом при Стефссс"

• 28 884
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Вдянах,миличък,благодаря! Hug А, бе менкат си ората филметата,да  върви бизнесот.... Mr. Green

# 481
А сюжетът на "Младите и неспокойните" какъв е? И какви роли играят нашите познайници?

# 482
Сюжетът е сходен като на повечето сапунки- има няколко централни семейства, на които им показват живота- влюбванията, разлюбванията, сватбите, разводите, предателствата, интригите... Там Амбър и Дийкън играят същите онези Амбър и Дийкън от ДиК, само че пренесли се да живеят в града, в който се развива действието в "Младите и неспокойните", а именно- Дженоа сити.
Други наши познайници- Шийла и Лорън, са две от най-големите съпернички, създадени в този сериал. Историята им се развива в период от около 20 години, в който се включва и периода им в ДиК. Преди 2-3 години, Шийла бе убита в "Младите и неспокойните" и така окончателно бе прекратено участието й и в двете сапунки.

# 483
Туй Дженоа сити им е легнало на сърцето на наштии сценаристии...SG,  bouquet

# 484
Забравих да спомена, че и Ашли е героиня на "Младите и неспокойните" още от 1982. През 2007 обаче навестява и Дик, а през 2008 си тръгва и се връща в "Младите и неспокойните". В момента, тя отново е един от главните персонажи там, а дъщеричката й Аби вече е порастнала и си има своите си любовни премеждия. Laughing

# 485
Като се раздумахме,ей тъй на ...Ричу шА ли съ земИ с Ашлиту или йок... Mr. Green Човърка  бе, мамка му,макар че съм противник на превантивната информация  Mr. Green

# 486
Като се раздумахме,ей тъй на ...Ричу шА ли съ земИ с Ашлиту или йок... Mr. Green Човърка  бе, мамка му,макар че съм противник на превантивната информация  Mr. Green

Разбира се, че няма да се земИ. Брук няма да си го даде Ричу толкова лесно. tooth

# 487
Добро и слънчево утро!

Чудесно е, че няма да се вземат Ашли и Ридж и не бива. Това, че Ашли не е негов тип, а на Стефка, се вижда от километър. Освен това тя вече и се опитва да му се налага и да го ограничи в някакви правила. Гората жена, напразно се радва на този огромен, "компенсиращ", ужасно безвкусен и кичозен пръстен.
Как не, Брук да се откаже с лека ръка от бащата на детето си и който още я обича и милее, както и сам го казва и показва. Само е загубил "доверие" в нея, но ще си го върне бързо сам или с "подсказване", ако не се сеща.

Марси, мерси за инфото за малкия Рик, сега ми се върза. Че ми се виждаше големичък Рик за нейно дете, както пишеше в една от темите. А сега намерих и написаното в сайта на БНТ:  "Двамата синове на Катрин - Джереми и Джулиян играят в сериала "Дързост и красота". Джереми (роден п/з 1990г.) е в ролята на Ерик Форестър младши от 1990 до 1995г., а Джулиян (роден п/з 1992г.) е в ролята на бебето на Бриджит Форестър през 1993г...".  
Бебето на Бриджит - Никол, нали бе момиченце  newsm78
Излиза, че ролята му се е играела от момченце или пък е за следващо бебе?
За Бриджит ще има ли занапред изобщо детенце?

# 488
Амбър ми липсваше, харесвах я много, радвам се за завръщането й  Hug

# 489
Цитат
Как не, Брук да се откаже с лека ръка от бащата на детето си и който още я обича и милее, както и сам го казва и показва. Само е загубил "доверие" в нея, но ще си го върне бързо сам или с "подсказване", ако не се сеща.

Всички знаем за какво "подсказване " иде реч при Брук...     Joy Joy Joy

А и много скоро пак и отново ще се разочарова Рич от своята "любима" Брук,като тръгне да си иска "детето" и да го гледала заедно с Ничу...    Mr. Green     

# 490
Оф, ама винаги модните им ревюта все едно са в кварталното читалище  Sunglasses

# 491
  • Варна
лелееее, нечувано! в тоя град имало и друг терапевт освен Тейлърица! а стига бе! Shocked Joy

# 492
  • с/у ОколоМръсТното
лелееее, нечувано! в тоя град имало и друг терапевт освен Тейлърица! а стига бе! Shocked Joy

ххахххаха и аз се учудих  Laughing

но се радвам  Heart Eyes, че бРичу няма да се 'земи с Ашли-дънди  Flutter

# 493
Понякога съм направо     Shocked   от безумните им диалози...
Кейти и Рич: говорят за Брук и ревюто...
Кейти :"Някой трябва да направи нещо!"
Рич:"Да,някой трябва да направи нещо!" - и хуква ...
Кейти:"Къде отиваш?"        Shocked

Ами отива на лов за патици! Mr. Green
Естествено,че отива да помага на Брук...след като му напълни главата с това...

А Брук дали най-накрая осъзна как са я възприемали мъжете?Казано от чужд на семейството човек,Анди?!
С всичките и сватби,разводи,незаконородени деца,разголване по подиуми и рекламни табла...?
Че и при най-добро желание няма как да гледат на нея като на сериозна ,стабилна жена,майка,съпруга...
Че я възприемат по един не особено ласкателен за една жена начин?!

И че не Стефани е виновна,защото не тя е изградила този образ за публичното пространство?!
А просто отчиташе факта,че Брук постоянно се излага и предизвиква по-скоро присмех и съжаление,отколкото възхищение?!

Но не ми се вярва...Брук ,поне досега ,не е показала наличието на толкова мозък,че да осъзнае,че за всичко,което й се случва в живота ,си е виновна само и единствено тя.Че не Стефани или някой друг я подтиква....

# 494
Преди да са дошли задружния отбор плюв-плюв Laughing да кажа, че Брукинка днес пак добре го изигра спомена и ужаса от случката, реалистично мяташе и късаше из стаята дрешки и скици  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт