"Дързост и красота":Тема60-"С яйцеклетки или без-момчетата кръгом при Стефссс"

• 28 884
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Редактирах първата дума от текста в бяло. Събрах две изречения в едно и се получи объркване, мерси на всички, които забелязаха   bouquet

# 361
Сузи, пиши си пиши аз всичко търпя! Но и никой друг няма да ти забележи, само на Брук подръжниците не е позволено да се вмъкват в постове, затова никой няма да ти каже и гък. По-вече ме притеснява истинността на забележките ти, но и за това няма да ти оспори никой, каквото и да кажеш, така че смело опонирай.
Друг път си по-оригинална - СЕГА нещо ти е пресъхнала музата? Криза?  И си пообъркала и оплескала доста от забележките и всичко се е омесило...Та за теб заСЕГА толкова.

Краси е по-добра с "Брей,брей,че мешане стана...дали и Кейти няма да намаже... Брук със Форестър-Ерик с Лоугънки!" и заслужава да и се обърне внимание:
В ДиК е мешане, да! Но заСЕГА най-главните aфери си остават между двете семейства Форестър-Лоугън. И да се кривне от тази линия - бързо ги завръщат. Това е кармата на любовното привличане между двете семейства - остава и в поколенията. Ерик наследниците ги влече към Бет наследниците и обратно.  Веригата няма край: Бет-Ерик, Брук-Ридж, Ерик-Брук, Торн-Брук, Торн-Дона, Ерик-Дона, Кейти-? (предстои?), Рик-Фийби, Рик-Стефи (близнетата са Мароне, ама с претенции и да са Форестър)... и тн към малките може би?

Мерси, Щастлива за изясняването!

# 362
Dream, едва ли. Стефани е сърцето и душата на сериала Simple Smile

# 363
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Стефче,Стефчееее,Стефче....Дано СФ се е оправила и всичко да е наред  PraynigАко и СФ се махне...спирам да гледам... Sad

# 364

Когато фактите говорят и Сега мълчи  Joy

Ще ме извиянваш, ама не е ли по-добре така:
Когато фактите говорят, Сега тактично отива да спи  Joy

А иначе за тази измишльотина, как лошата Стефка отмъкнала Ерик от Бет: това вЕрно ме разсмя  hahaha hahaha hahaha
Сузи го е споменала, тя всъщност е споменала доста от нещата, които мислех и аз да напиша (Сузи    Hug), няма да я повтарям, само държа и аз да отбележа, че Ерик винаги се връща при Стефка и винаги е казвал, че я обича. За Бетина изобщо и не се сеща и не я споменава, тъй че при мен теорията с голямата изпепеляваща любоФ на Ерик и Бет и лошата Стефка, която ги е разделила, хич, ама хич не ФърФи

# 365
Стефче,Стефчееее,Стефче....Дано СФ се е оправила и всичко да е наред  PraynigАко и СФ се махне...спирам да гледам... Sad

И аз ... без Стеф ДиК умира  ooooh!
И без Тейлърини също - много хора спряха да следят сериала, когато тя "умря" ...
То ко да му гледаш на онуй кухото и русото  Whistling

# 366

И аз ... без Стеф ДиК умира  ooooh!
И без Тейлърини също - много хора спряха да следят сериала, когато тя "умря" ...
То ко да му гледаш на онуй кухото и русото  Whistling
Сал' сълзи и сополи...Пфу... ooooh!

# 367
Susy, за щастие Стефани се оправя и в момента изглежда много добре за човек, който е преминал през нещо такова. Косата й обаче е снежнобяла ... и често ми изглежда мааалко уморено. Обаче с грим прикриват това, а и тя си играе ролята чудесно, върти очи, прави едни възмутени физиономии  Laughing Голям е шемет.

# 368
Sega, ти наистина говориш глупости. Гледа ли епизода с Дона и Ерик в Кафе Рус или просто напосоки избираш кой кого е закачил? newsm78

# 369
Добро утро!
 Coffee
С удоволствие си чета на закуска темата.
Но този път май не виждам нищо съществено за обсъждане освен безпочвени заяждания?
Ей нещо не сте във форма тази нощ и слабички са изявите.
Толкова старания само за да се опрочи събеседника?
И какъв "правилен" БГ език!
И защо не се спи във време за сън?
И защо да не се спи когато е време за сън?
Спинкайте си по-добре вместо да сипете тези толкова "мили" и "вежливи" глупости цяла нощ?
От всички тях дали да се разбира, че някои почитатели на престъпници няма да гледат през следващите няколко седмици поради липсата на ГЛАВНАТА ПРЕСТЪПНИЦА в ДиК? Правилно - това не е екшън филм за убийци, а семейна сага и докато се върне главната убийца, може да се наслаждавате на други филми с кадри за престъпления и изнасилвания.
Внимание: За любителите на грубости, убийства и изнасилвания! Има неявен призив за бойкот на ДиК докато не се върне главната в престъпния бранш. Защото без грубости, престъпления, убийства и изнасилвания "ДиК умира"?
И СЕГА в темата по-малко ли ще са тези с които ще обсъждаме важни по-"кротки" моменти?  newsm78
Като момента в който Дона понечва да си тръгне от кафе "Рус" като съзира Ерик , явно не и се говореше в началото, но Ерик я ЗАКАЧИ "Дона, тръгваш ли". Е при нас по БНТ Север може би дават друга версия? Но ето линкче за невнимателно гледалите и чели думите ми за това, че Ерик пръв я закачи, не писах свали, макар че и това го има - той си плачеше да го свалят:
http://www.vbox7.com/play:fe46812a&start=393
Или давай да говорим глупости за да сме напротив?
Наивно бе да мисля доСЕГА, че уж сме едно мнение за "коцкаря" и "женкаря" newsm78

# 370
Цитат
Наивно бе да мисля доСЕГА, че уж сме едно мнение за "коцкаря" и "женкаря"
Да,много е наивно!   Peace  Щото,дето има намесена мадам Лоугън,празно няма...куцо,кьораво ,сакато,всичко става за сваляне!   Peace
Още повече ако носи фамилията Форестър!    Laughing
Та ,Ерик ,милия,и да не иска ,няма шанс...при тая обиграност на Лоугънки в свалките,как да избяга чиляка...    Mr. Green

Цитат
От всички тях дали да се разбира, че някои почитатели на престъпници няма да гледат през следващите няколко седмици поради липсата на ГЛАВНАТА ПРЕСТЪПНИЦА в ДиК?

Поразходи се до сайта на филма и ВИЖ кого спрягат за ГЛАВНАТА ПРЕСТЪПНИЦА на ДиК!   Peace
Що ли ми се струва ,че няма НИЩО ОБЩО със Стефани?    newsm78

А носи името Брук Лоугън,с три руси зле боядисани косъма...и все повече с вид на изтормозена старица?!   Mr. Green

# 371
Добро утро!  kaffeetrmker_2

От кога децата правят анализ на поведението на възрастните хора?  Mr. Green

Видях от епизода, че Ерик пита Донка дали тръгва, но тя само това и чакаше, за да се върне да пофлиртува с него  Mr. Green Ванко  newsm10

# 372
Aбе,кои си просят питиета от самотни мъже по баровете,че не мога да се сетя newsm78 Mr. Green

# 373
Aбе,кои си просят питиета от самотни мъже по баровете,че не мога да се сетя newsm78 Mr. Green

И аз питах, Донка чий го търси в Кафе Рус  Thinking
Нито може да си позволи финансово да е там, нито пък има компания.
А от кога когато питаш някой "Тръгваш ли?" значи, че го сваляш  newsm78
Не, че Ерик не е дърт коцкар, напротив, ама и Донка доста улеснява нещата  Mr. Green

Брях, ако Стефка е главната престъпница в ДиК, Шийла и Морган какви са тогава  Crazy

# 374

А от кога когато питаш някой "Тръгваш ли?" значи, че го сваляш  newsm78

Kак от кога,от СЕГА Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт