Любители на котки- тема 37

• 39 607
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Благодарим ви, момичета Hug
Шушулче, Кетишона е мома Laughing
Нели, голяма картинка е било Party
Теди, пожелавам бързо отшумяване на Беневите болежки и да не бяга друг път от къщи, че гледай докъде води Blush
Делфи, страхотни скици Grinning

# 586
  • In a surreal moment!
ЧРД на Кетишонче! Нека да е жива , здрава и много щастлива с човешките си мама и тате!

Месечинке - желая ви много здраве, късмет и много години семеен живот!   bouquet

Мис Нели -  Shocked  какой такой ужассссссссссс...такъв крясък щях да надам...добре , че живея на село!!!  Laughing При мен има клечки под масата, крила от птички, мишки...нормални неща  Wink тез хартийки не мох ги преживя...Друго си е да ти тръшнат нещо полуживо в краката сега...я ги пращай да се научат от Маша  Mr. Green

Бени, Бени ...мама де ги фана тез гъби , бе сладур...горкинкият ми Поетичен поглед  Joy

Banshee  таз беля все повече ме кефи - уххх сляядку нусле беййй  Heart Eyes

Делфи - не образувай нерви на децата с нечистите си гушливи намерения ...ухххх..да и изям белото дупи ...никога няма да забравя лафа - "Бела съм, мамо , бела и дебела" хахахахаха  Joy Joy Joy

# 587
  • София
Месечинка, честит ви двоен празник   bouquet, и двамата да те слушат и радват Heart Eyes Какво купихте на Кетя  Flutter, вчера чакам на един светофар в автобуса и едно копие на Кетишонка се разхожда по тротоара, малко по слабичко беше  Wink, леле Нели  Shocked голям купон е било  hahaha, у нас отмъщението е прегризано кабелче  Crazy Делфи, много сладка снимка, нали са две, по весело си е  Peace, Бени боцкаха ли го, че при нас само така минаха, с мазане не стана  Sad

# 588

Мис Нели -  Shocked  какой такой ужассссссссссс...такъв крясък щях да надам...добре , че живея на село!!!  Laughing При мен има клечки под масата, крила от птички, мишки...нормални неща  Wink тез хартийки не мох ги преживя...Друго си е да ти тръшнат нещо полуживо в краката сега...я ги пращай да се научат от Маша  Mr. Green

smile3532
Аз сега ги виждам на снимката, разбойниците, в ъгъла. Папкат май, доволни от резултата  Joy Представям си какъв купон е било, колко са били заети. Моята, като види вестник, или каквато и да било хартия, очите и стават на осем и направо се понася във въздуха, като в анимационните филмчета  Joy Каква е тази страст към хартия, не знам  Crazy
Другата и страст е към водата. Като мия терасата, любимо занимание и е да рови в дупката за отичане на водата и да вади от там клечици и перца. Напълно е луда, двамата котьовци ги слага в малкия си джоб по беладжийство.

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 22:32 от елиас

# 589
  • In a surreal moment!
Продължението на снимките с гушкането
http://vbox7.com/play:61126d80
Това гушкане е много характерно за двамата. Понякога прераства в кратка борба и гонитба, но гушливи са , особено Маша много налита да ги облизва. Писанчо напоследък се предаде и след като година я съска сега и той протяга шийка да го изближе....Най не я понасям като заближе оня катил зетя...Стуен с фамилия Найнахаленов  Mr. Green

Елиас - при моите многобройни диванета никога не е имало интерес към хартишки..Слава Богу!  Praynig Laughing

# 590
ХИхихих, мен пък ми стана много смешно като ги видях какво са сътворили,въобще не им се карах, ей ги на, плюскат доволни в ъгъла, (сигурно защото кухненската хартия е евтина и пода се чисти лесно, не бяха завлекли по мокетите Laughing )

Токачкеее, ти си като злата тъща от вицовете, не пропускаш възможност да очерниш зетя hahaha   Hug Иначе сивите лъвове инстинкти на ловци си имат много силни, уроци не им трябват, по-скоро жертви...нали са под домашен арест, напълно домашни, и има недостиг на жертви...1 муха за 6 месеца Laughing Ама за сметка на това бая си я подебнаха Mr. Green

# 591
С малко закъснение Месечинке,честит двоен празник  bouquet

# 592
  • София
И аз със закъснение - Месечинке, Честит двоен празник!
Какво са сътворили само двамата сладури и как доволно похапват! След тежък труд се полага хапване Joy

# 593
Някой от вас да иска да му подаря котка? Мъжка на 3 год. от породата Ван.
Котака е на родителите ми. Предстои им да си сменят жилището. Ще живеят на 18-ти етаж и се опасяват, че ако котака падне ..... ще му е за последно
Confused

# 594
  • София
Някой от вас да иска да му подаря котка? Мъжка на 3 год. от породата Ван.
Котака е на родителите ми. Предстои им да си сменят жилището. Ще живеят на 18-ти етаж и се опасяват, че ако котака падне ..... ще му е за последно
Confused
А сега на кой етаж живеят?  newsm78

# 595
На втори. И е падала безпроблемно 2-3 пъти  Peace

# 596
  • София
На втори. И е падала безпроблемно 2-3 пъти  Peace
Тук, в темата, много котки живеят по високи етажи, след 4-ти рисковете са големи(поне така знам) и дори и на 5-ти  да са, е хубаво да се вземат мерки с мрежа  Peace
Не зная колко годишна е котката, но.. как ще се приспособи на друго място,.. Tired
 И как родителите ти ще се разделят с нея..?
Нямате ли роднини на село някъде  Thinking

# 597
Нямаме нито роднини, нито познати, които да искат котка. Или си имат животно, или са алергични, или не обичат животни  Sad Котката е на 3 год., нашите са много привързани към нея, но си дават сметка за големия риск. Перваза е пластмасов ( хлъзгав ) и дори и да го сменят, там горе непрекъснато духат ветрове и става течение, врати, прозорци се тръшкат....

# 598
  • София
Ние затова като си сменихме дограмата сложихме комарник на прозореца, който отваряме  Peace

# 599
  • София
Честит рожден ден на Кетя! да е все така чаровна и игрива!

В тази връзка, моите Кьорчо и Дундьо днес стават на по 10 г. Лакомствата заминаха с колет за провицията, тази вечер ще има яко парти. За първа година няма да съм с тях на този ден, но ще има включване по скайп и пряко предаване.

Пожелавам ви приятна почивка. Аз съм още на работа...

П.с. Нали не си мислите, че наричам котараците си с тези имена, като им говоря. Те имат десетки сладурски имена /Мъмишим, Пътръм, Кундуум, Джъджъм, Помбини, Пъпи/ и реагират на всяко едно от тях. Кьрчо и Дундьо се наложи да ги кръстя без да се замисля, когато им издавахме паспорти непосредствено преди заминаването ни за чужбина, за да ги идентифицираме лесно. Те, обаче, изобщо не ги разпознават.

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 18:39 от Емел

Общи условия

Активация на акаунт