Любители на котки- тема 37

• 39 577
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Честит рожден ден на Кьорчо и Дундьо newsm59
Да са живи и здрави и много да те радват Simple Smile

# 601
  • Costa Rica
Честито на юбилярите!
 newsm59 newsm67

# 602
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Кьорчо и Дундьо! Hug

# 603
  • In a surreal moment!

Токачкеее, ти си като злата тъща от вицовете, не пропускаш възможност да очерниш зетя hahaha   Hug

Хехехехе...Златни ти устенца...така ме разсмя...всичко съм била, само това не! Дано, дай Боже, не само котешка тъща...хахаххаха...  Joy Heart Eyes

Честита да им е годишнината на Мъмишим, Пътръм, Кундуум, Джъджъм, Помбини, Пъпи или познати в темата като Кьорчо и Дундьо  Laughing
Да са живи и здрави , за радост на тяхната мамичка Емел!   

# 604
  • София
Безкрайно много ви благодаря, момичета!

Прегръщам ви - и вас, и вашите пухчовци.

# 605
 newsm59  Честит рожден ден на Кьорчо и Дундьо  newsm59    

Да са живи и здрави и много, много щастливи котараци!!!

# 606
  • София
....всичко съм била, само това не! Дано, дай Боже, не само котешка тъща...хахаххаха...  Joy Heart Eyes.....

Ще,ще! Ще бъдеш и още как!   fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed stork-girl
 Hug

# 607
....всичко съм била, само това не! Дано, дай Боже, не само котешка тъща...хахаххаха...  Joy Heart Eyes.....

Ще,ще! Ще бъдеш и още как!   fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed stork-girl
 Hug

Аха! Твоите калпазани от сега да се подготвят, че ей това ги чака:
  Mr. Green Flowers Four Leaf Clover

# 608
  • София
Късен поздрав за рождениците Кьорчо и Дундьо!   ura  newsm59

А все пак как определяте рожденната дата на взетите от улицата  Mr. Green? Ние се опитахме да им измислим, но не се получи - все пак знаем, че не е истинската  Grinning.

И Мъро го наричам както ми дойде, но определено реагира само на пис-пис и на името си  Mr. Green.

Ninia, защо първо не се опитате да обезопасите с комарници и мрежи? Моите си гледат от високо, говорят си с гълъбите и са си добре.Ако все пак решите да се разделите, пробвай със снимка. Друго си е като се види за кого става въпрос  Grinning. В "Без дом" и в котките.ком има доста обяви за котки - може да пробваш. Тук обикновено пишем след като имаме вече любимци  Mr. Green.

Мис Нели, твоите наистина са невероятни с белите си! Не съм сигурна, че ще ми е весело ако заваря такава картинка в къщи  Mr. Green. И като се замисля никога не е имало някакви особени бели в къщи  newsm78. Но те каталясваха от детските игри и гледаха да си намерят спокойно местенце, за да си починат  hahaha.

Ех, Токачке, с тоя твой зет Стуен... като трън ти е в очите  hahaha!

Ето и едно сладко клипче от нета: http://vbox7.com/play:c196e806.   И още едно http://www.vbox7.com/play:053fbfa7 Grinning

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 23:30 от tania67

# 609
А все пак как определяте рожденната дата на взетите от улицата  Mr. Green? Ние се опитахме да им измислим, но не се получи - все пак знаем, че не е истинската  Grinning.

Моите ги знам кога са родени, защото майката живееше в квартала и всяка сутрин, преди работа, я хранех- на рождения ми ден, сутринта беше с коремче, следобед- без  Mr. Green Сега живее при брат ми, милата ми тя! На големия не му знам датата, само знам, че е в началото на май.

Ninia, няма ли възможност да му се забрани достъпа до тераси и отворени прозорци? Не знам как се взема решение да се разделиш с три годишно коте, и то по някаква хипотетична причина, аз не бих могла.

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 23:45 от елиас

# 610
Честит Рожден Ден на Кетя и на Кьорчо и Дундьо! Много да радват стопаните си и много години да си мъркат заедно  Hug

Мис Нели ако заваря такава картинка вкъщи ще си умра от кеф  Mr. Green Винаги съм се възхищавала на изобретателността на котките. Молито веднъж беше решила да ни прави кафе с една чисто нова кафе машина. Де да знае детето, че тя е за подарък я така старателно я беше извадило от кутията, беше махнало найлона, инструкциите беше прочело. Признавам си, че бях удивена от факта как е отворила кутията, със съвсем леки поражения и то точно откъдето се отваря, сякаш знае как  Party

# 611
Честит Рожден Ден на котачетата! Абе момичета, моя почна много да рови в цветята ooooh! Пробвах с коткоотблъскващи спрейове - нихтц Confused Има ли шанс да престане?

# 612

Тортичка за Дундьо и Кьорчо Heart Eyes

memorgana мила, аз за тва цветя не гледам Joy

Do_de_gE Молито голяма душица бе, кафенце ще ви прави! мойте признавам, не са толквоа умни, по-скоро само рушат Mr. Green Сигурно е било голям купон после като сте подарявали подаръка Laughing

tania67 ми радвай се че не са те посрещали с бели.. клипчетата са много сладки Heart Eyes

Токачице с толкоз позитивна енергия която ти пращаме всички тук, е няма как да се размине! Hug

# 613
Do_de_gE Молито голяма душица бе, кафенце ще ви прави! мойте признавам, не са толквоа умни, по-скоро само рушат Mr. Green Сигурно е било голям купон после като сте подарявали подаръка Laughing

Пропуснах ли да каже, че беше за свекървата  Rolling Eyes Whistling Като се има предвид, че инициативата да имаме котка беше моя, налице е и невероятната любов между бъдеща снаха и свекърва и още няколко фактора... забавно беше  Mr. Green

Цитат
Хехехехе...Златни ти устенца...така ме разсмя...всичко съм била, само това не! Дано, дай Боже, не само котешка тъща...хахаххаха...  Joy Heart Eyes

Извинявам се за отклонението, но само моята майка ли не иска да става тъща. Много се радвам като видя, че има майки, които искат да стъжняват живота на още едно невинно същество (напр. Стуенчу  Mr. Green ), а моята не стига, че го прави, ама и не иска да е официално  hahaha Mr. Green

Ооооо майки, свекърви, тъщи...без да искам много задълбах в семейните въпроси  Stop  Blush

# 614
Честито на всички празнуващи!  Gift

Нямаме нито роднини, нито познати, които да искат котка. Или си имат животно, или са алергични, или не обичат животни  Sad Котката е на 3 год., нашите са много привързани към нея, но си дават сметка за големия риск. Перваза е пластмасов ( хлъзгав ) и дори и да го сменят, там горе непрекъснато духат ветрове и става течение, врати, прозорци се тръшкат....

Кажи им да сложат мрежа! Който иска, намира начин... Как така ще се откажат от обичаното коте само заради висок етаж?

Абе момичета, моя почна много да рови в цветята ooooh! Пробвах с коткоотблъскващи спрейове - нихтц Confused Има ли шанс да престане?

Посипи пръстта в саксиите с декоративни камъчета, ето така. Колкото повече камъни, толкова по-добре. Копаенето в камъни е по-трудно  Mr. Green пък и ефектът е интересен, стои красиво, и не пречи на цветето (водата се стича между камъните като поливаш, друго не му трябва). Само има риск котьо да си хареса някое камъче и да си го търкаля по пода, но поне цветята ще оцелеят... Ние имаме една единствена саксия вкъщи, и сме я заринали с такива камъня. При нас помогна.

Общи условия

Активация на акаунт