Юлски бебета-Тема 32

• 27 139
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
Аууу Кукич, честито! Ами ти пък, сега вече е без значение дали е минала годинка и половина или не, щом така или иначе сте искали второ дете, важното е с таткото да се разбирате. Лелеее чак ми се сви стомаха от вълнение.
Онзи ден минах през родилния дом и с такова умиление се сетих как ходех на мерене на тонове  Crazy
Мамо Диди, усетих, че те няма  Twisted Evil

# 241
kukumiavka,поздравления      bouquet

# 242
Пууу, и аз нямаше да пиша/понеже вече сме в Стара Загора и крада нет - не казвайте на никого! Laughing /, ама Кукиииич! Много си лоша, ти ме накара! ТОоооООООооОООоолкова се зарадвах! Направо потръпнах като прочетох.. Напоследък се хващам много често да мечтая за същото... А няма и година от секциото  Rolling Eyes Стииисссскам кълки, а на теб лека бременност и много вяра в себе си да имаш ти пожелавам!  Hug

Честито на всички празнуващи - месечинки девети, десети - всякакви! Имени дни на всички малки и големи! Да ви се чуват имената все с хубаво!!!   bouquet

Сафо, ех, Сафооо, и ти си се изказала.. чак ми се прииска и на нас да омесиш такава питка като й дойде времетоооо  Heart Eyes Hug

# 243
  • София
Кукумявче ти така като го написа и сега не знам да ти чиститя ли що ли. Не знам какво да ти кажа, аз самат преживях наскоро тези опасения и какво ли не ми мина през главата, слагах "за" и "против" и наистина и аз бях много объркана, добре че ми дойде та излезнах от този филм, но ти имаш време, при теб вече е различно, имаш позитивен резултат, ще го обсъдите и сигурна съм ще вземете правилното решение. Аз само да ти кажа, че въпреки забраната на гинеколога ми заради секциото, клонях и то многооо да го оставя и само един друг доктор да ми беше дал карт бланш го оставях веднага. пожелевам ти позитивна мисъл и правилно решение.
Ние днес празнувахме при нашите на вилата. Времето не беше хубаво, духаше силен вятър а и настроението ми беше в унисон с времето, ама не ми се говори за това.

# 244
  • Варна
куку честито на първо време  Laughing пък каквото и да решиш - с теб сме  Hug

ние сме със зъбна криза определено...днес се одриска малкия кривун ooooh! сопол,кашлица,изрина му се лицето, хапе наред,пищи,крещи,щипе  ooooh! скоро ще да е...

# 245
Здравейте мацки,

Оооо, каква чудесна новинааа... Кукич, малката разлика е прекрасно нещо за децата. Според мен не го мисли, ами се радвай на бременността си и всички вълнения, които ще те споходят следващите 8-9 месеца.  Hug Hug Hug

Цял ден бяхме в Борисовата с мисълта, че всеки момент ще завали и ще трябва да се юрнем към колата. Еми, не заваля... за сметка на това аз имам хубаво текезесарско изгаряне по раменете и гърдите. Кога успя да се покаже това слънце, кога ме препече, не знам. ooooh! За щастие бубичка беше на сянка в количката и не съм успяла да опърля и нея.

Цветен, днес не уцелих с гърнето, но и утре е ден.
Миме, добре завърнали се. Предполагам почивката ви се е отразила чудесно.
Оля, щом сте по цял ден навън, свирнете да направим една квартална срещичка с Фелисити като се върнат. Това с лекарствата е много неприятно, дано бързо се разминат тези моменти.
Медула, лични срещи ще си правите с Марулева, а?! Не ви ли е срам, я веднага да ме включвате в тайните планове.
Вирджинити, оздравявайте ... дано се справиш лесно с шишето, при нас не става.
Сафо, ударила те е поезията по главата тези дни. Ще да е от сезона Crazy

И да си похваля детето - окончателно прояде. Днес омете една каша с бесни темпове. Знаех си аз, че от такава майка не може да излезе злоядо дете. Ааа, и спа цяла нощ без да се буди. Голям кеф било.

Честит имен ден на всички празнуващи!

# 246
Честити имен ден на всички празнуващи!   bouquet bouquet bouquet

Сиси, чул те Господ  Hug
кукумявче, честито! Всичко ще е наред посвикни с мисълта първо, пък после реши какво ще правиш Hug

И двете ми момченца са с хреми и кашлици  ooooh!
Бързо оздравяване на всички болни дечица  Hug

# 247
Куку - честито, пожелавам ти леко бременеене и много щастие.
Вили - много се радвам да прочета вести от вас Simple Smile Радвам се, че Владко е добре. Бени също е много буйна и не спира за секунда.

Моята новина е -  влизам си в старите дрехи Simple Smile)) вкл. дънките. Малко са ми опънати, но пък ги закопчава. Знам че за мн от вас това не е новина, но аз се вълнувам. Simple Smile
Честит празник на всички, ние утре заминаваме за 1 седм. в Пловдив

# 248
  • София
Момичета,моля ви,не ми честитете  Confused ,нищо не съм решила още,тъпо ми е,но май решението ми клони към не..  Cry .Гледах едно ужасяващо видео за аборта,това е най-отвратителното нещо което може да направи една жена и все пак чувствам,че не мога да го задържа.Отвратително е чувството сега,вече като имам едно уникално детенце до мен и да знам,че се заражда още един живот в мен,който ще бъде прекъснат.Плаче ми се,тъпо ми е,мъчно ми е,но вътрешното ми чувство така ми подсказва..  Cry

# 249
  • USA
Честито на всички празнуващи, да са живи и здрави  bouquet!

Кукумявче, причината, за да не искаш да оставиш детето, е неразбирателството с мъжа ти ли? Каквото и да решиш ще те подкрепим Hug.

Емили, Стейси е кръстена на свекървата, второто искам да е на майка ми и третото остава да е за бабата Simple Smile.

Сафо, страхотна "пита" за Ния  bouquet!

Микивл, Вили, радвам се, че сте добре Hug!

И така да започвам нашата история за днес. Отидохме при педито за снимка на Стейси, говорихме, обсъждахме и реших , че се отказвам от такава и си тръгнахме. На Стейси й беше време за сън по пътя и заспа. Стигнахме до вкъщи , изчаках в колата да се събуди и се прибрахме. Много омърлушена ми се видя, постоянно се гушеше, а обикновено след сън кипи от енергия. Стори ми се топла и реших да премеря Т, и какво да ви кажа -38.8 С. Взех друг термометър, пак толкова. Пратих мъжа ми до аптеката за Tylenol (нашия го бях хвърлила) и се оказа, че нямат, защото е иззет.  Обадихме се на педито (беше извън работно време) и ни каза да отидем в спешното в най-близката болница. Приеха ни веднага, прегледаха Стейси (уши, гърло, кръвно, кислород, То и т. н) и всичко си беше наред. Нито беше сополива или пък да кашля. Направиха й снимка заради обицата и всичко си беше ок. Усъмниха се да няма инфекция -бактерия в урината (много често се случвало само с единствен симптом-температура), взеха й стерилна урина, изчакахме 40 мин. за резултатите и се оказа чиста. Въпреки, че не вярвам да е от зъбите, нарочно попитах, дали е възможно-казаха, че за такава висока Т е абсурд. Дадоха й лекарство и докато дойде време да си тръгнем, температурата спадна. Според тях най-вероятно е някакъв вирус. Та днес така си прекарахме празника. Надявам се да не ни се повтаря. Извинявам се ако съм ви отегчила, но трябваше да споделя с някой.
Сутринта също имахме малка случка, която по-скоро беше смешна, но за нея друг път.

Hug Hug Hug

# 250

kukumiavka,а какво мисли съпругът ти по този въпрос? Каквото и да решиш, имаш 1 голямо  Hug от мен

# 251
  • София
Добро утро мамита!
Кукумявче   Hug
Маймун много неприятна и доста мистириозна случка. Дано всичко е наред, поне са ти отпаднали притесненията за обецата.

# 252
Кукумявче, както и преди ти бях писала, свидетел съм как едно бебе може много да сплоти и обратното да отдалечи безвъзвратно. Може пък при вас това ново бебе точно да се окаже сплотяващият елемент и истински да се почувствате семейство, да се заобичате още по-силно и да преоткриете щастието в семейния живот. Може и това да е знак, защото по мои груби изчисления е станало след раздялата, няма случайни неща. Wink Гушкам те силно!

Ели не е писала, надявам се, че всички са добре! Praynig
Virginity, да отминава бързо тази зъбешка криза! А ти защо ще пиеш АБ?
Диди, не съм питала аз за пощи, но нищо, който е, си го е прочел сигурно.
Миме, добре завърнали се! Hug А в новата къща.. Simple Smile Ще ходите предполагам да ги виждате бабите.
Radina, кофти, да се оправят бързо юнаците! Praynig
Линет, браво за дънките! Приятен престой в Пловдив.
Маймунче, дано е добре вече Стейси и не вдига пак температура.
Джил, да не чуе дявола, но и Владко хапва повечко вече. Хайде дано вече не го мислим това и да си хапват всичко с охота.
Оля, дано ти установят най-после лечението. Ох, хайде най-после на срещичка, викам и аз, квартална или не.. ние нямаме вече сополки, на линия сме. Hug

# 253
Кукумявче, мислих те доста снощи.И аз докато чаках да ми дойде какво ли не мислих,като уж бях бремена.Първо бях категорична,че ще го махам.После след разговори тук реших,че ако има бебе ще ми станат три. А твоите ще бъдат живот и здраве само две.Изобщо не го мисли а се радвай на бебчето си.Това  ще ви подобри още отношенията с мъжо.

# 254
  • USA
Ох, Стейси пак е с Т. Дадох й лекарство, но... Sad

Общи условия

Активация на акаунт