Юлски бебета-Тема 32

• 27 139
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
Кукумявче, ужасно е когато съдбата те поставя пред подобен род избор. Каквото и решение да вземеш, ти пожелавам то да ти донесе душевен мир.  Hug
Маймунче, бързо оздравяване ви желая. Най-вероятно е вирус. И ние сме карали такива, само с Т.  Hug Искам да кажа, че съм очарована и възхитена от мед.услуги пра вас. Peace
Радина, бързичко да оздравявате и вие. Hug

# 256
Ауу Маймунче стискам палци да се оправи по-бързичко. Явно по нощите се лекувате  Sad
Кукич, сега се чуствам тъпо, че честитих, но какво да ти кажа, говори с мъжа ти, с вашите, много е важно каква помощ ще имате от тях ако недай си боже се разделите, също така дали можеш сама евентуално да се оправяш, особено финансово, с 2 деца ако се наложи  Confused Емоционално реагирам така, понеже си имам моите причини, но пък ако съм на твоето място наистина не знам и аз какво бих правила  Confused

# 257
  • USA
Емили, да тук е 3 сутринта.
Сега трябва да й меря Т на всеки 30 мин. Таткото не мога да събудя за подкрепа, че днес има изпит.
Тан, наистина  отношението и всичко останало е както трябва. Исках да я накърмя, но казах, че не мога без силиконово зърно, веднага ми осигуриха. Дадоха ми лист с инструкции какво да правя, обяснение за лекарствата за Т и т.н.

# 258
  • София
Благодаря ви за разбирането,не няма да го махна заради отношенията с мъжа ми,разбираме се,не сме се карали скоро,причината е само в мен,не ми е спокойно някакси,не се чувствам така,както се чувствах като бях бременна с Георги.Тогава го знаех,че го искам,сякаш вътрешен глас го казваше,че това бебе ще се роди,някаква силна сигурност имах.Сега не е така,сякаш ме е страх или по-скоро просто не искам.Как звучи...Милото бебе,ако знаеше каква майка убийца има  Cry  Гадно звучи,но си е така,нали???
Според мен съм доста в началото,може би към 2-ра седмица,все още сърчицето не тупти,което някакси ме "успокоява".
Дано всичко е за добро,съжалявам,че ви тормозя с гадните си мисли в тези хубави почивни дни..

# 259
  • Варна
Сиси, АГто каза че имам бактериална инфекция  Sad и няма да се оправи без АБ,  но за целта не трябва да кърмя 2 дена,докато се лекувам....през деня лесно, ама нощем определено си търси цицката и истерясва ако се опитам да пробутам биберон  ooooh!

куку  Hug знам как се чувстваш , имам 2 аборта преди каката и 2 преди Калоян....просто не се чувствах готова психически...много ми беше тежко наистина Sad но си мисля че взех правилното решение...все пак ако ти не се чувстваш добре няма как да се грижиш пълноценно за децата Rolling Eyes каквото и да решиш, ти си знаеш най-добре  Hug

# 260
  • София
kukumiavka, щом не ти е комфортно, зарежи романтиката и трогателните филмчета против аборта. Две деца те връзват с определен човек много повече от едно. Може би подсъзнателно не си спокойна за отношенията с мъжа си, дори и да нямаш видими причини за това. Не си престаряла, за да бързаш с второто.

# 261
  • София
Кукич, и аз те подкрепям, ако решиш да направиш аборт  Peace Имам 2, и не съжалявам, защото нито човека, нито момента тогава бяха подходящи. Дори сега си сложих спирала, защото искаме и Самуилчо да е планиран.

# 262
Кукумявче, решението е твое разбира се, т.е ваше  Hug Но аз искам да ти кажа, че с втората ми бременност нещата бяха далеч по различни от първата. Радвах се като си помисля за бебето, но страховете ми бяха много по големи. Нямаше го това трепетно очакване на първото помръдване на бебето, ходенето на консултация ми беше досадно, чудех се как ще обръщам внимание на баткото.....Но с времето нещата си дойдоха на мястото  Peace Помисли си и вземи най-правилното решение, но не продиктувано от страха, а от разума  Hug
Тан, Сиси   bouquet
Маумунче, знам от лекари, че се чака 3 дни да спадне температурата и след това избива това, което има да избие (при нас е я ухо, я гърло). Така че освен да даваш понижаващи и да я следиш малката друго не знам какво би могла да направиш. Дано бързо оздравее Стейси   bouquet

# 263
Ето малко снимки от нас, ако ви се гледат:
http://tanit.snimka.bg/children/rojsen-den.283797.18579400

# 264
Здравейте!
До преди малко валя дъжд,после изгря слънце и над града ни се видя това:
Днес следобяд ходихме у нашите-с Йоан нямах проблени,но Даниела се държа ужасно.Беше доста кисела  ooooh!.Чак като се прибрах ме вкъщи на лицето й грейна усмивка  Rolling Eyes.Много кофти,че така дели къщите  Rolling Eyes

# 265
Чочинка, дано е на късмет дъгата.  Hug Пожела ли си нещичко? Когато и над нашият град имаше дъга, си пожелах нещо. Дано е вярно, че дъгата носи щастие.

# 266
Аз винаги си пожелавам едно и също нещо-дано да се изпълни  Praynig.
На 2 от снимките не се вижда добре,но дъгите бяха 2-едната беше много ярка,а другата-по-бледа. Май трябваше да увелича кадъра,за да се види по-добре  Thinking
tan,много са ти хубави дечицата /пу-пу-пу/. А русата красвица си ти,така ли?  newsm78

# 267
  • София
Маймун дано Стейси не вдига повече температура и бързо да се оправи.  Hug

# 268
tan,много са ти хубави дечицата /пу-пу-пу/. А русата красвица си ти,така ли?  newsm78
Чочии, за красавица незнам, ама аз съм това. Ей ма на. Laughing Благодаря за децата. Hug

# 269
Ауу, явно още няма много изтрезнели от вчерашния празник. Къде зачезнаха всички... newsm78

Маймунче, бързо оздравяване на Стейси.
Тан, хубавица си ни ти, то с тези хубави деца... Hug

Ние пак бяхме на голяма разходка днес и за щастие не ни намокри времето. Организирахме се и за малко шопинг и се сдобих с нови обущета. Таткото на Калина също. Дребната ме окрещя, когато се опитах да й дам обяд. Явно не ми хареса избора на меню. Ей, много се изнервям когато се разкрещи така в заведение. Добре че навсякъде сервират сътветното успокоително beer

Общи условия

Активация на акаунт