Юлски бебета-Тема 32

• 27 031
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
А на мен ми се бяха развалили преди бочкото.. така или иначе сега почвам с ръкавици...

# 76
Драга, Невробексът се приема 3 пъти по две, докато ти поотмине болката. А за статията във вестника ... Joy като си представя картинката и умирам от смях...

За уокъра - много ми харесва и на мен като идея и съм се насочила точно към този на Фишър Прайз, който Сафо е показала. Йоанна като беше прохождаща нямаше уокъри или поне аз не бях виждала и същата функция имаше една нейна количка за кукли, но естествено беше в пъти по-нестабилна Laughing

Смяната на памперса и при нас е толямо изпитание, но и за пея песнички, правя физиономии и действам бързо Simple Smile

Рал, лек път на вас!

Сиси, как е дядо Влади, как мина операцията?

# 77
  • варненка от София
За уокър имаме такъв на Чико от каката. Това е единственото нещо, с което съм изневерила на ФП. Иначе съм болна по тази марка и всичко вкъщи е такова  Blush

Чочи, не го приемай лично пък ти. Аз като написа, че е проходила си помислих, че вече сама е тръгнала, а не че се водите. Ще тръгне и сама един ден. Аз лично не бързам това да става, щото се започва търчането след детето и няма спирка. След годинката да тръгва, то и зъбите ги чакам тогава  Mr. Green

# 78
  • Варна
запис
при нас едно и също...кака се закашля нещо,не знам от де дойде, но явно не е заразно защото все е завряна в калоян,пък на него нищо му няма Rolling Eyes

# 79
Айде и аз да се запиша с една хвалба, трети ден подред детето изяжда цяло пюре на обяд (от 130гр). Дано не е "всяко чудо за три дни". Слага си шапката на главата, по-точно се покрива като с кърпа, и чорапите си събува и после се опитва да си ги обуе.

# 80
Здравейте,майчета и от нас.

Катето спи а преди малко се прибрахме от разходка. Аз си взех днешната доза кавга с женицата от ДК. Незнам защо все н мен се падат такива или в мен е проблема  Rolling Eyes

Ще ви напиша направо разговора  Mr. Green
Аз: Добър ден ,може ли да запиша детето си на кухня
Тя: / с ужасен тон и свъсени вежди/  то зависи
Аз: от какво зависи
Тя: дай документите и отивай на дивана
Аз сядам и чакам : Може ли да взема купони направо за горната група от годинка,че детето не иска да яде нищо пасирано
Тя: Ти каква луда майка си да си тормозиш детето
Аз: познавам си детето и знам,че няма да ви яде пасираните каши
Тя: Ако хвърли топа не съм виновна аз  #Crazy
Аз: Като не ти се работи за какво си дошла,че да изнервяш и нас майките
Тя: Знаеш ли как няма да ти запиша детето.
АЗ: Искам да говоря с шефа ти
Тя ми даде купони за горна група : дай 20лв и се махай
Аз имах 20лв но й дадох 50лв:
Тя: искам точно пари отиди да развалиш
Аз: виждам,че имаш да ми върнеш на масата има доста пари.
Тя: имам но не искам
Аз кръстосах крака на дивана и чакам
Тя ми дава след малко 30лв: и повече не идвай в края на месеца за купони няма да ти дам
Аз: като ни свършат купоните в края на месеца какво да правя до другия
Тя: ще готвиш ти
Аз: за не ти плащам за да готвя аз
Тя : това не ме интересува- за едни може за други не  #Crazy
Аз: и все пак ще говоря с шефа ти и ще идвам винаги на 30 число за купони да видим дали няма да ми дадеш.Че и ще ми се усмихваш  Mr. Green

Тая женица просто ме изкара извън нерви.И както разбирате винаги ще ходя в края на месеца за купони. Mr. Green

Сиси,за кое тесто ме питаш  Rolling Eyes  Малко вече е следобед но който не е обядвал да замези  Mr. Green

# 81
Сафо благодаря, че ми отговори на върпосите за уокъра, сигурно и Кейт ще е доволна от информацията  Wink Laughing Изправя се стабилно и се придвижва по мебелите затова се и замислих за уокър. Още веднъж благодаря  Hug Hug. Аз съм се спряла на един на Дисни, звънкащ, светкащ и разни ей такива.
Мила напълно е възможно и да се е объркал  Laughing, аз нямам Елоком и не съм ползвала за да сравня.
Мале Диди и ти не си поплюваш  Grinning

# 82
Фрида, извинявай, мила, аз като чета, чета наред, но с Кейт сте писали една след друга и накрая само към нея съм се обърнала в постинга си  Hug Иначе и теб много  Heart Eyes
За Елокома съм почти сигурна, че докторът ти се е объркал.

Най-накрая успях да резервирам къща в Копривщица. Звънях на повече от 7 места - всичко вече е заето. Сега остава да се надяваме на хубаво време по Гергьовден  Grinning

# 83
Аз си викам ,че няма да мога да прочета всичко,което сте писали от сутринта а то никой не писал.Къде сте всички- то верно ,че нявън е лято ама....  Laughing

# 84
Хехе то и аз искам цял ден да ме няма пък някой да пише и да чета, ама ние ако не си пишем няма как да си четем  Joy

# 85
  • Варна
Привет, днес пак цял следобед по разходки бяхме, изчетох ама много сте ме улеснили- почти нямах да наваксвам от сутринта- личи си, че се смени сезона  Hug
За ръцете и аз се опитвам да хвана дали е от Бочкото или не и за тая цел сега съм си взела на  Surcare,като мине малко време ще пиша констатациите....
А нали ще започваме нов месец споделете моля някой вижда ли си вече парите от НОИ.....
Мама Диди пак вкуснотии публикува   bouquet

# 86
Чочи, това си е постижение, разбира се, че ще се похвалиш, нищо че не е още прохождане. Мими е на 10 месеца и още не може така. Изправя се по мебелите и прави крачка - две и това е.

Уокър имаме и засега си играе с него, още не го ползва по предназначение, когато я видя, че е готова ще й помагам да си ходи с него.

Марулка, много е сладка малката Невичка с това червеното, ама тя си е съвсем стабилна на уокъра, май ще проходи преди годинката  Wink.

Мама Диди, чета те и чак не мога да повярвам колко сме различни. Аз, ако бях и някой да подходи грубо с мен щях да си подвия опашката, да се разтреперя и да избягам. Тук такова отношение е недопустимо, затова и добре си вирея, но в България като си бях преди 3 г. и често попадах на груби хора и чак съм си поплаквала  ooooh!. Мъжът ми се дразни, че не мога да се карам, ама аз все си мисля, че хората са като мен - спокойни и разбрани и с нормален разговор трябва да може да се реши всеки проблем - уви не винаги.

Един ЛЕКСИКОН и от мен:

1. Ползвате ли шампоан всяка вечер за косичката не бебетата?
2. Как сушите косите?

Аз мия с шампоан всяка вечер, но мисля да започна да разреждам. Мими много се дразни като й подсушавам косата с кърпата и започнах да опитвам със сешоар (не знам как се изписва правилно  Embarassed), но и от него се страхува и се дърпа.

# 87
1. Ползвате ли шампоан всяка вечер за косичката не бебетата?-Всяка вечер къпя косата,но шампоан слагам през ден
2. Как сушите косите?-оставям я да си изсъхне сама.Въпреки че й е дълга косата на Дани, 10-минутна игра след баня с батко й й е достатъчна да й изсъхне косата

Грация,все ще те питам и все забравям  ooooh! Embarassed-мисля, че беше споменала за връщане в Бг  newsm78. Та, в Русе ли се връщаш или....? Би ми било приятно да се видим и запознаем  Hug

# 88
  • София
ivinnka, аз още не виждам пари, но според мен ще дойдат във вторник 4-ти Peace
Грация, аз не къпя вече всеки ден откакто ни се появиха пъпките и ни забраниха, а нашето педи винаги е казвало колкото може по-малко шампоани и душ-гелове. Сега я мия през 2 дни с шампоан, а не я суша с сешоар - оставям я да изсъхне сама

# 89
Ох, Мими има като моята трудносъхнеща коса - ако я оставя сама ще си е мокра с часове  ooooh!. Добре, че става топло вече, че да не се притеснявам толкова.

Чочиии, да в Русе ще си бъда. И на мен ще ми е приятно да се запознаем  Hug

Общи условия

Активация на акаунт