Равен запис на тонове на бебе

• 31 017
  • 45
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Бях на запис в ТК, в началото беше равен и към средата вече започнаха да излизат амплитудите. Лекарката каза, че в началото може би е спяло а и имаше и контракции и заради това може да е бил по-равен, но е добре. Предложи ми и утре да отида да видим как ще е като иска да отида пеша, аз живея на 10 минути оттам и да съм пила кафе или кола.

Възмути се как при 2 равни записа са ме оставили за понеделник чак, вместо да ме викат всеки ден да проверяват как се държи бебка.

Дано утре да ни е още по-добър записът  Praynig

Благодаря ви за подкрепата  Hug   bouquet

# 16
при мен един запис беше много притеснителен, защото лежах надясно.  направиха втори, беше ок

# 17
Valliya,радвам се,че се включи с добри новини!

А иначе и аз останах потресена,че те викат на преглед чак в понеделник  Shocked Как може такова нещо при положение,че си вече в 9-я месец и трябва всеки ден да те следят щом откриват нещо нередно в тоновете на детето и при нужда да го извадят.

# 18
Радвам се за добрата новина, стискам палци всичко да е наред и чакаме да се включиш пак.

# 19
Направо се чудя на спокойствието на някои доктори  #2gunfire.
Стискам палци всичко да е ок Peace.

# 20
Радвам се,че всичко е наред!Ако се налага,ще ходиш и всеки ден на тонове.Къде си се насочила за раждане?Успех утре и да пишеш! Hug

# 21
ох,олекна ми.Дано всичко е ОК

# 22
  • София
Благодаря ви момичета  Hug

Днес съм в 14:00 на тонове и дано пак всичко да е наред, ще ви пиша после.

За раждането и аз сега това умувам. Следя се в Щерев при Д-р Юнакова и първия път там родих, отношението на целия персонал и условията са перфектни.  Но с тази бременност усещам, че вече май имат повече пациенти отколкото могат да поемат и претупват следенето на "безпроблемните". Също миналата седмица ми дадоха да си направя изследванията, които се правят към края на бременността и в тях фигурираха отново началните изследвания за Спин, Хепатит, Сифилис и Васерман плюс една купчина ненужни кръвни изследвания. Лабораторията в Щерев не работи по касата и само тези изследвания са над 100 лв. Майка ми е лекар и отидох да ги пусна в лабораторията в поликлиниката с направление от нея. Лаборантката се изуми какво ще ми правят та искат толкова изследвания, още повече някои от тях изобщо не се правят за бременни защото резултатите се изместват тотално в такъв случай.
В ТК вчера ме прие Д-р Царичкова, много любезна жена, обясни ми всичко, което попитах и допълнително всичко, което реши че трябва да знам. В нета прочетах само положителни отзиви за нея. Та сега се чудя къде да раждам.  ooooh!

# 23
  • София
Е, добре е така - да е наред, само такива неща да пишеш!

# 24
  • София
Надявам се и днес всичко да е наред с тоновете Praynig

# 25
  • Mediterraneo
Възмути се как при 2 равни записа са ме оставили за понеделник чак, вместо да ме викат всеки ден да проверяват как се държи бебка.

Нормално е да се възмути!

Добре направи като не остави за понеделник  Peace

# 26
  • София
Днес как сте с бебето? Ккаво стана на прегледа? Как са тоновете?
Стискам палци.

# 27
Браво за доброто решение да идеш до ТК! Аз до преди 2,5 години бях в клиниката на Щерев на "изследвания" и търсене причина за проблемно забременяване, но освен да дърпат за кесията , не видях друго...жалко за доброто им име в началото! Аз бях при Ганева.
Ще чакаме да споделиш днешните резултати!

# 28
  • София
Здравейте момичета,
Днес на записа тоновете бяха " перфектни". Лекарката каза в сряда да отида пак, даде ми телефона си ако има нещо преди това да й звънна и ако реша да раждам в ТК да й се обадя щяла да се погрижи за мен. Поразтърсих инфо за нея и не намерих нито едно отрицателно мнение, има вече 40 г. стаж, но тя вече не води раждания.
Остана ми да решавам къде да раждам, в понеделник съм на преглед в Щерев и ако няма да е там трябва да си взема документите.

Благодаря ви за подкрепата!  Hug Ще ви кажа в понеделник какво е станало и какво сме решили. Хубав уикенд на всички.

# 29
Браво! Хубав уикенд и на теб и стискаме палци!

Общи условия

Активация на акаунт