Издирва се 7годишния Веселин Димитров Игнатов

• 184 849
  • 4 233
  •   1
Отговори
# 480
Сега ако беше жива баба Ванга... детето да се беше намерило вече.... От тия врачки дето ходят при тях нищо не става...

# 481
Може би, защото аз също съм майка на дете аутист, и съм го гобила приблизително за 24 часа! Не знам, но просто съм ужасена!  Алек беше на 8 години.

# 482
Вижте, за 11 дни трябваше да го намерят - хора, полиция... Къде е!?
Какви подлези, мелници и изоставени сгради. Това да не е диво животно.
Крайно време е да притиснат родителите и близките.
Първо от тях бих започнала да го търся.
Извинете, извинете за черногледието ми, но тук имаше случай точно в седмицата в която изчезна Веско с 2 аутистични деца и тяхната майка , и колкото и да се настройвам позитивно, вече започват да ми минават разни мисли.  Confused  Крайно време е да започнат да мислят и в други посоки, полицаите БЕЗ да спират да го търсят!

мислите ли че родителите може да имат нещо общо?

също така има свезения, че детето не е само, нека не мислим най-лошото.

# 483
... също така има свезения, че детето не е само, нека не мислим най-лошото.

Ами, то май не ни остана друго, освен да се молим това да е истина.  Praynig
Аз не виждам вариант детето да оцелее само.

# 484
Ами мисля и това, да. Наред с други неща.

# 485
Сега ако беше жива баба Ванга... детето да се беше намерило вече....
Дон, верваш ли, човече?... Аз - не. Щото каза на мои близки, че детото им ще проходи на 6 години, пък той тази година ще стане на 20 и е в инвалидна количка... Tired
Извинете за отклонението.

# 486
Детето може да оцелее само. Дано няма други хора като нас. Истерия!

# 487
Детето може да оцелее само.
Наистина ли вярваш в това? 11 дни? Rolling Eyes

# 488
Защо не?
Детето е големичко, здраво е, не виждам защо да не може да оцелее и месец в града, например.В природата е друго, но и там има шанс - ако беше някоя люта зима шансовете щяха да са му много по-ниски.
Децата са силни.

# 489
Детето може да оцелее само. Дано няма други хора като нас. Истерия!

Абе, ние да се молим да не е в някоя гора, дето слънце не огрява, както казват хората, че аз не знам за такова дете, което ще оцелее без храна и най- вече без вода 11 дни!  Sad
Това не е съвместимо с живота, съжалявам, че го казвам!
 Confused

# 490
Е, вода не се пие само от чешмата, Джуличка.
Детето може да е аутист, но това не го прави безмозъчен. Може да намери решения някакви за базисни неща. Така предполагам.

# 491
Ей, хора, много е особен собственият свят на такива деца... Не предполагайте нищо. Но надеждата остава... Praynig

# 492
Да вярвам! Детето ще оцелее само! Съдя по моя син! Господи,  дано  не му случило нещо друго с което то не може да се справи. Ако трябва да оцелява само съм сигурна, че ще оцелее!

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 11:57 от Снежа63

# 493
Снежа63 странно или не аз те разбирам. Имаш дете аутист/вероятно познаваш по добре тези деца, от всички нас тук/, знаеш възможностите им.

Обаче за мен остава един въпрос иднес цял ден това си мисля? Rolling Eyes Понякога децата аутисти не се хранят с обща храна, т.е. те си имат определени храни/поправете ме ако греша/. Дали и при Веско има такова нещо? И как ако е с някои, този някои ще знае какво яде детето?!  Rolling Eyes

10 c's как ми се иска да вярвам в това, което пишеш.  Praynig
И същевременно съзнанието ми отхвърля версията, родителите да са замесени.

За пореден път се убеждавам, че вероятно ние като нация, трябва да имаме някакво обучение. Да можем да съдействаме адекватно на МВР, и да имаме опит в организацията на подобни търсения. Незнам.......ако има такова нещо и всеки е минал, като доброволец например да се обучи, да получи някакви оказания от органите на реда, за да сме полезни едни на други.  Днес нямаше да се чака само на полицията, и хората да се чудят как да се организират. А може и това да е само една недостижима за България, мисъл в моята глава.

# 494
Ей, хора, много е особен собственият свят на такива деца... Не предполагайте нищо.

е .. ти също предполагаш.
Аз виждам шансове - температурите не са критично ниски, не е в пустинята, има шанс да ходи сред хората, самото дете е здраво, четох че е и комуникативно ... дано! Малко знам за аутизма, но знам че от аутист до аутист може да има балкан разлика. Поправете ме, ако греша.

Общи условия

Активация на акаунт