Издирва се 7годишния Веселин Димитров Игнатов

• 184 809
  • 4 233
  •   1
Отговори
# 555
абе, какви са тези абсурди - ще знам, че детето ми го няма и ще стоя на работа, защото не ме пускат, мъжът ми и той на работа
това въобще може би трябва да се изрече на глас, за да се усети абсурда му... ако ще и атомна централа да управлявам, диспечер на летище да съм - ще намерят кой да ме смени.
Някой въобще осъзнава ли колко е нелогично това?

# 556
  • София
Не само нелогично. Не мога да си представя работодател да не я освободи, ако му каже, че детето и  е изчезнало.

# 557
  • след Околовръстното
абе, какви са тези абсурди - ще знам, че детето ми го няма и ще стоя на работа, защото не ме пускат, мъжът ми и той на работа
това въобще може би трябва да се изрече на глас, за да се усети абсурда му... ако ще и атомна централа да управлявам, диспечер на летище да съм - ще намерят кой да ме смени.
Някой въобще осъзнава ли колко е нелогично това?

Както и много други неща в случая.
На мен много ми мирише цялата тая работа, ама дано не съм права.
Някой знае ли какво работи таткото?

# 558
може ли да мо дадете линка с интервюто на родителите при Лора,търся го цяла сутрин из нета и не мога да го намеря  ooooh! и в групата във фейса търсих и нищо  Tired

# 559
Таткото е работил като шофьор  преди, а понастоящем строител.

# 560
  • София
Аз пък си мисля, че натрупването на 4 почивни дъждовни дни се отразяват зле на нямащите какво да правят и се вкарвате в някакви филми!  Naughty  Понякога на човек му се случват големи беди и той неистово се нуждае от помощ. Какво й е на тази майка в сърцето не искам и никога да разбирам дори. Но едва ли с някакви сложни сценарии и недоизказани сюжети ще помогнем с нещо тук.

Толкова ли е трудно да повярвате, че едно дете е изчезнало и има нужда от помощ? Или че една майка и един баща наистина не могат на момента да оставят работата си, защото всеки лев и всяка стотинка са им необходими? Едва ли става въпрос за часове, по-скоро за 20-30 минути, докато дойде някой да замества... Вместо да се страхуваме за това, че детето може да бъде срещнато от педофил, от търговец на органи, от несъобразителен шофьор, ние тук си чешем езиците видиш ли, че майка му била запазила самообладание и говорела спокойно. Срамота!

Хайде, изяжте ме с парцалите сега!

# 561
Мислех да не пиша, ама не се сдържам. Преди дни гледах репортажа, в който поне аз останах с впечатлението че майката е спокойна, че детето е най-вероятно приютено някъде. На мен първите мисли биха ми били - удавило се е , бутнали са го на някой път и кой знае в кое дере е. Отвлечено е...и пр и пр. Може да е грозно да го казвам, ама точно това съм си мислила, когато децата ми са закъснявала и съм нямала връзка с тях. Второто нещо, което ме притесни и за мен е нетипично е че майката остава на работното си място, при положение че знае мн добре какво е аутизъм. Аз бих захвърлила всичко, ставам и тръгвам тичайки! веднага! Не искам всичко това да звучи като обвинение, само казвам че това е нетипично поведение \макар че пък понякога в психогенен шок се реагира нетипично\. newsm78 Може би аз съм свръхстрахлива .....Пожелавам всичко да завърши добре!!

# 562
Почвам те, Ним eat
- У Пловдив не вали въобще през деня  Peace
- Знам какво може да й е на майката, попадала съм в много сходна ситуация. Бих оправдала и спокойствието й през следващите дни.
Но да не можеш да напуснеш работа, заради детето си, каква по-основателна причина?
- Това, че споделяме кой какви мисли има, не означава, че не можем да повярваме, "че едно дете е изчезнало и има нужда от помощ". Пишем в тази тема, защото сме съпричастни и защото искаме да разберем всеки път, че детето е намарено живо!
Всички се молим за това и няма смисъл от този наставнически тон, все едно видиш ли сме виновни, че детето е изчезнало и не се намира...

# 563
На мен пък майката ми направи много добро впечетление от участието си в сутрешния блок на Нова ТВ. Една такава спокойна, усмихната, приветлива жена. Много симпатична. Има много хубава усмивка. Мила жена ми се стори. И бащата и той спокоен човек. Говореха спокойно и възпитано. Нямаше истерии и ревове... Много приятно семейство с една дума. Какво само им намирате кусури не мога да разбера.

# 564
  • София
Пумукъл, понеже ти писа, на теб отговарям, но нямам предвид само теб. След като си била в сходна ситуация, след като сърцето ти е преживявало подобен ужас, с какво всъщност мислиш, че последните 10-ина страници от тази тема помагат? Как биха се почувствали майката, таткото, вуйчото, ако влязат в подобна тема и прочетат това? Ако всеки може да каже, каквото си мисли за събитията, то това е, което казвам аз и не смятам нито да си редактирам постовете, нито да продължавам да пиша тук. Хубав ден!

# 565
Ей, пак започнахте с филмите. Sick

# 566
Хората реагират по различен начин на болката, загубата....
Когато на мен ми е болно и преживявам нещо изключително травмиращо за мен, предпочитам да не се затварям сама у дома, защото усещам, че полудявам...
Не съдете хората без да ги познавате, в различни ситуации действаме по различен начин.

# 567
На мен пък майката ми направи много добро впечетление от участието си в сутрешния блок на Нова ТВ. Една такава спокойна, усмихната, приветлива жена. Много симпатична. Има много хубава усмивка. Мила жена ми се стори. И бащата и той спокоен човек. Говореха спокойно и възпитано. Нямаше истерии и ревове... Много приятно семейство с една дума. Какво само им намирате кусури не мога да разбера.
Не става въпрос за кусури, Дон. Представи си- детето ти е загубено и ти стоиш на роботното си място и се надяваш някой друг да го намери, мен бездействието би ме влудило, ще обикалям до изтощение напосоки, безцелно..., но няма да остана на работа...Всичко друго е понятно и разбираемо, допустимо...

Ним знам, че нямаш предвид само мен.
Полза има от цялата тема, а аз научих доста неща за аутистите точно от последните 10 страници...

# 568
  • густо майна Филибето
Усмихната Rolling Eyes Не съм гледала репортажа, но аз съм губила моето дете аутист за 5 минути, избяга от детската площадка докато гонех осите от другото дете, не ме питайте какво преживях, но като я хванах за ръката всичко ми се завъртя и краката ми се подкосиха, щях да припадна. И най-малкото ще съм спокойна и усмихната в такава ситуация.
От третия ден се моля някой да си го гледа, дори и да е с психични отклонения.  Praynig

# 569
  Последно ще има ли група в 12?

Общи условия

Активация на акаунт