Издирва се 7годишния Веселин Димитров Игнатов

• 184 815
  • 4 233
  •   1
Отговори
# 540
http://www.novatv.bg/bg/videos/view/3380/ В това предаване се виждат деца аутисти, реални, не като д-р Хаус, Рейман, Монк, и др филмови герои.

# 541
Аз съм останала с впечатлението, че когато мислим, че може да ни сполети нещо лошо ще се паникьосаме, ще сме в истерия... но когато наистина ни сполети нещо лошо все едно се гледаме от страни, все едно сме други хора и някак си ни трябва време да усетим болката и промяната.
Хич даже не се гледах отстрани... Аз в болница с едното дете, а мъжът ми се обажда да ми каже, че другото - дете с проблем, е изчезнало... Не знам как ме успокоиха в болницата докато се обадиха, че са го намерили... защото това пък беше оперирано - не мога и него да оставя.

Хапка,  Peace

Разбирам те. Аз нямам деца още, но сигурно когато имам ще разбера още по.добре. Имах куче 10 год, беше ми като детенце, беше само 40 дни когато я взехме и от както дойдох тук мислите ми все с нея бяха, карах майка ми да ми я показва на камерата всяка вечер... и преди 9 мес почина от сърце. В първия момент мислех, че ще умра но после-нищо! И след два дни пак мислех, че ще умра и после пак нищо... И така до днес. Знам, че ще ме намразите за дето давам примера с кученце, но искам само да подчертая, че ако беше детето ми сигурно наистина щях да умра и разбирам горе долу какво имате предвид.

# 542
Ако трябва да добавя още нещо, поведението на родителите в репортажа, който гледах преди дни, не отговаря на представата ми, ако не дай Боже се случи на мен, как бих изглеждала аз.

Не знам, страх ме е да си го мисля, но споделих с мои близки (не по кръвна линия Tired), че майката ми изглежда странно спокойна.
И бащата де, но майката, майката...
Но ми беше казано, че гласът й треперел, к'во съм очаквала аз, да пищи пред камерите ли, и се ядосах, и си замълчах, защото реших, че си внушавам.  Crossing Arms
Уф, явно не само на мен ми е направило впечатление.  ooooh!
Боже, дано да грешим!
 Praynig

Къде може да се види този репортаж? Аз не съм го гледала. Гледах един, в който майката плачеше и се задавяше от сълзите си.

# 543
# 544
Къде може да се види този репортаж? Аз не съм го гледала. Гледах един, в който майката плачеше и се задавяше от сълзите си.

В Новините по БТВ, мисля, но не съм сигурна.
Може и по НТВ да беше.
  Rolling Eyes

# 545
Репортажът беше в "Темата на Нова".Много добре направен.Ако някой от вас не е гледал филма на Гена Трайкова "Аутос",горещо му го препоръчвам,много силен филм.

# 546
  • София
http://novatv.bg/bg/news/view/7365/2010/05/06/%D0%9F%D1%80%D0%BE … D1%81%D0%BA%D0%BE
Ето го репортажът. Сега като го гледах пак и на мен ми се струва странно държанието й. Единственото ми обяснение е, че се е хванала за тая версия, че момчето е приютено от някой и така е спокойна, че ще се намери. Ама пък хич да не й минават други мисли в главата,прекалено оптимистично ми се струва.
Дано наистина скоро го намерят, макар че и аз не съм оптимист. Доста време мина... Praynig

# 547
http://www.novatv.bg/bg/videos/view/3380/ В това предаване се виждат деца аутисти, реални, не като д-р Хаус, Рейман, Монк, и др филмови герои.
мисля, че едната майка е kezaja.
много съм впечатлена от предаването.

надявам се детето да бъде намерено скоро. дано някой го е приютил.

# 548
има много причини другото дете да живее при баща си.

# 549
  • по пътя на светлината
 Rolling EyesВсъщност какво се получава,че родителите са знаели,че детето е изчезнало ,но всеки един от тях си е бил на работното място и след колко време започват те да го търсят?

# 550
Леко започвате да се вкарвате във филм, задръжте малко с предполагаемите версии и кое как изглежда и звучи. Понякога е по-добре да се замълчи и изчака и ако толкова не може да се мълчи, по-добре е да се помоли човек, вместо да навлиза в дебрите на конспирациите.

Иначе, за подхранване на съмненията и развитие на форумската мисъл и аз мога да започна да ви давам примери от тукашната действителност и как при доста "изчезвания", родителите отиват в затвора. Ама, дали е нужно...

# 551
Кейси, страшна си! "Спрете да спекулирате....вкарвате ни във филм... Ома все пак те родителите..." сериозно, не иронизирам, много ми харесва поста!!!   Peace Peace

# 552
... Колкото и да е откачено в очите ви, има хора, за които "такивата" техни деца са иначе казано бреме. Трудно им е да намерят желание да се занимават с тях, тежко им е, неприятно им е, ако щете. Разбирате ме, не ми казвайте, че не ме. Подобни обстоятелства ги отървават от това "бреме"....

Бижу, разплака ме. Никога не съм мислила от тази страна.

# 553
мисля, че едната майка е kezaja.
много съм впечатлена от предаването.

надявам се детето да бъде намерено скоро. дано някой го е приютил.

да, наистина, поклон пред тези майки

# 554
Покрай тази тема преди четири дни влезнах в тема на родителите на такива деца. Някои майки споделяха лошото отношение на хората към тях при определени ситуации. Искам само да вметна, че правилният подход е не да се крие, а като тези майки в репортажа да се запознаят околните с това състояние.
И не мисля, че другите родители дърпат децата си, защото си мислят, че е заразно, по-скоро се страхуват от внезапна агресия или не знаят как да подходят към дете с аутизъм.
Наскоро с моя син бяхме на главната. Той сяда на една пейка, след малко идва жена с възрастен син (около 40 годишен)- водеше го за ръка и го постави на пейката с думите:
- Сядай тука и да не направиш нещо на детето!  Naughty - и влезна в близкия магазин  При което аз естествено започвам да си мисля, че човекът може би е способен на такова действие. Не се дръпнах, но през цялото време ми беше притеснено...
А малкият даже видимо се зарадва и се  почувства поласкан, че "баткото" е седнал до него...

П.П И на мен ми е странно неизлизането на майката от работа, както и несъгласието на работодателя й   Sick

Общи условия

Активация на акаунт