Издирва се 7годишния Веселин Димитров Игнатов

• 184 817
  • 4 233
  •   1
Отговори
# 525
  Утре има група пред Западния в 12.

аз я пуснах тази дискусия, но не е сигурно, защото другите двама се включиха към първото момиче по-къдно и тя май още не знае, че е сама, но ако искате отидете, още по-добре!!!!  как ми се иска сега да съм в БГ! Аз 18 години живях в Гевгелийски кв и го познавам тоя парк и дивата част до Суходол и тази с алеите.

# 526
  • София
Вие как си го представяте това да се юрнат хората да търсят из цяла София, и то напосоки и да се оглеждат на всеки ъгъл? Това е град с милион и половина жители, а не един квартал! Да не говорим, че има места в града, където едва ли човек може да си помисли да стъпи! И то след 11 дни! Хубаво, да има доброволни групи, ама нали полицията трябва да даде насоки! В чужбина полицията коордирира тези групи, а не ей така, хванали се и тръгнали!

# 527
Според мен всичко това с търсенето от хора и Полиция (съвместно), трябваше да се случи преди много, много дни.
С всеки изминал ден шансовете намаляват, да знаете.
  Confused

# 528
Търси се на определени места, където се предполага, че детето може да отиде или където се твърди, че е било забелязано.

# 529
Според мен всичко това с търсенето от хора и Полиция (съвместно), трябваше да се случи преди много, много дни.
С всеки изминал ден шансовете намаляват, да знаете.
  Confused

Но то се случва! вече цяла сезмица хората от фейсбук групата търсят и лепят плакати. Търсено е в района на Халите и Пиротска където е забелязан първо, търсено е около НДК и още няколко места до колкото знам.

# 530
Чух, че бащата на Веско казвал виц и се смеел скоро?? И все пак, темата във Фейсбук я направи вуйчото на Веско...
Онзи ден писах, че повечето хора си мислят разни неща, но не ги изричат на глас (респ. пишат). Колкото и да е откачено в очите ви, има хора, за които "такивата" техни деца са иначе казано бреме. Трудно им е да намерят желание да се занимават с тях, тежко им е, неприятно им е, ако щете. Разбирате ме, не ми казвайте, че не ме. Подобни обстоятелства ги отървават от това "бреме". Прокрадва се измамното усещане за свобода, което изпитват вероятно за първи път след раждането на детето им, което е с проблем и е тяхна грижа, защото едва ли някой близък е особено ангажиран с помощ в отглеждането. Объркани от случващото се и новото чувство в душата, което осъзнават, че е неприемливо от една страна, имат неадекватно в очите на околните поведение. Така аз си обяснявам някои подобни особености в поведението, пък ме съдете, ако щете за думите ми, но не се притеснявам да ги кажа.
Ако трябва да добавя още нещо, поведението на родителите в репортажа, който гледах преди дни, не отговаря на представата ми, ако не дай Боже се случи на мен, как бих изглеждала аз.

# 531
  Ние ще отидем и ще търсим в парка, но това е игла в купа сено, неорганизирана работа. Чудя се защо полицаите не затвориха парка и не пуснаха кучета още онзи ден. А за стари, полусрутени сгради, извинявайте, ама на игрален филм го изкарахте! Трябва да влезе подготвен екип, това е истината!

# 532
 Ние ще отидем и ще търсим в парка, но това е игла в купа сено, неорганизирана работа. Чудя се защо полицаите не затвориха парка и не пуснаха кучета още онзи ден. А за стари, полусрутени сгради, извинявайте, ама на игрален филм го изкарахте! Трябва да влезе подготвен екип, това е истината!

По пршнцип се заговори за парка заради виенското колело. Родителите са ходили при врачка и тя казала, че е в стара сграда, която прилича на мелница или кула, а в момента то наподобява това и долу ича мощения където може да се скрие детенцето. Също така има три сигнала, че е бил забелязан в този район.

# 533
А за стари, полусрутени сгради, извинявайте, ама на игрален филм го изкарахте!
Ти сградите на гарата на Захарна фабрика(примерно) виждала ли си ги? Там преди месеци се затриха двама цигани, защото беше се срутила стена върху тях.

# 534
Чух, че бащата на Веско казвал виц и се смеел скоро?? И все пак, темата във Фейсбук я направи вуйчото на Веско...
Онзи ден писах, че повечето хора си мислят разни неща, но не ги изричат на глас (респ. пишат). Колкото и да е откачено в очите ви, има хора, за които "такивата" техни деца са иначе казано бреме. Трудно им е да намерят желание да се занимават с тях, тежко им е, неприятно им е, ако щете. Разбирате ме, не ми казвайте, че не ме. Подобни обстоятелства ги отървават от това "бреме". Прокрадва се измамното усещане за свобода, което изпитват вероятно за първи път след раждането на детето им, което е с проблем и е тяхна грижа, защото едва ли някой близък е особено ангажиран с помощ в отглеждането. Объркани от случващото се и новото чувство в душата, което осъзнават, че е неприемливо от една страна, имат неадекватно в очите на околните поведение. Така аз си обяснявам някои подобни особености в поведението, пък ме съдете, ако щете за думите ми, но не се притеснявам да ги кажа.
Ако трябва да добавя още нещо, поведението на родителите в репортажа, който гледах преди дни, не отговаря на представата ми, ако не дай Боже се случи на мен, как бих изглеждала аз.

Разбира. Аз съм останала с впечатлението, че когато мислим, че може да ни сполети нещо лошо ще се паникьосаме, ще сме в истерия... но когато наистина ни сполети нещо лошо все едно се гледаме от страни, все едно сме други хора и някак си ни трябва време да усетим болката и промяната.

# 535
Ти сградите на гарата на Захарна фабрика(примерно) виждала ли си ги? Там преди месеци се затриха двама цигани, защото беше се срутила стена върху тях.

Именно де!

# 536
Аз съм останала с впечатлението, че когато мислим, че може да ни сполети нещо лошо ще се паникьосаме, ще сме в истерия... но когато наистина ни сполети нещо лошо все едно се гледаме от страни, все едно сме други хора и някак си ни трябва време да усетим болката и промяната.
Хич даже не се гледах отстрани... Аз в болница с едното дете, а мъжът ми се обажда да ми каже, че другото - дете с проблем, е изчезнало... Не знам как ме успокоиха в болницата докато се обадиха, че са го намерили... защото това пък беше оперирано - не мога и него да оставя.

Хапка,  Peace

# 537

Не знам, страх ме е да си го мисля, но споделих с мои близки (не по кръвна линия Tired), че майката ми изглежда странно спокойна.
И бащата де, но майката, майката...
Но ми беше казано, че гласът й треперел, к'во съм очаквала аз, да пищи пред камерите ли, и се ядосах, и си замълчах, защото реших, че си внушавам.  Crossing Arms
Уф, явно не само на мен ми е направило впечатление.  ooooh!
Боже, дано да грешим!
 Praynig

# 538

да, но както се оказа тя е запечатана, а виенското не си срутва и има само 2 помещения в които се вижда от вън всичко.

# 539
А навън вали... Tired

Общи условия

Активация на акаунт