Издирва се 7годишния Веселин Димитров Игнатов

• 184 897
  • 4 233
  •   1
Отговори
# 660
Защо полицията не прави нищо ли ? Ми щото тоя ми ти вуйчо, като ходи и им каже " Една много сериозна жена ми каза за една друга жена, дето един шофьор на такси й казал за една друга жена дето водила детето"
Ми супер несериозно звучи.  ooooh!

# 661
Аз също нищо не разбирам и дори ми звучи супер налудничаво. А междудругото още в началото вуйчото каза, че е пътувала от Симеон посока Захарна фабрика, но дали знаят точно къде е друг въпрос  Rolling Eyes

# 662
Това заприлича на развален телефон Rolling Eyes Не е ли по-важно да се търси детето,а не кой какво на кого казал?Ако има някаква информация-да звънне на 112!

Е, как да се търси?
Ако наистина има такава жена, то тя най- вероятно е скрила детето.
Аз мисля, че точно това трябва да прави Полицията - да разпитва този и онзи "някой си".
С търсенето видяхме, че няма да го бъде.

# 663
Как го е скрила пък все я виждат тук и там?Ето това е странното,ако изобщо е вярно.Естествено трябва да се разпитва всеки,който е видял  детето или поне приличащо на него-може да са му променили прическата,дрехата,обувките Sad Трябва да се имат в предвид и тези неща според мен. Но по-важното е на момента да я спрат и да викат полиция-дори с риск да е лъжлива тревога.

# 664
Ами, няма как да разберем дали има нещо вярно в тази работа, ако Полицията не си свърши работа и не намери въпросния шофьор, или оня, дето е дърпал жената, или поне самата жена.
Което, според мен пък е много важно.

# 665
Всъщност в цялото това нещо има логика-момичето е било дръпнато и уведомино докато е лепяла плакати за Веско. Човекът, приятел на таксиджията е казал какво знае. Прочетете мненията които копирах от фейсбук.

# 666
Общо взето, глупости.
Били дадени листовки на такситата, които пък били 4000.
Божеее, та те ако бяха толкова, София щеше да се задъхва за таксита.  Laughing
Никакви листовки не са давани.
Не знам кой и от къде им дава информация, но тя за съжаление не е вярна.
 Sad

# 667
  • София
Сигурно са раздали листовки на някои таксита, на коли на близки.
Иначе бройките в София са над 10000 - по раздадените от СО разрешения.
по-горе бях писала за колежка с починало дете.
Може би и за тази жена Веско е заместител на липсващо дете. Дано скоро я хванат и дано се е грижила добре за детето.

# 668
Сигурно са раздали листовки на някои таксита, на коли на близки.
Иначе бройките в София са над 10000 - по раздадените от СО разрешения.
по-горе бях писала за колежка с починало дете.
Може би и за тази жена Веско е заместител на липсващо дете. Дано скоро я хванат и дано се е грижила добре за детето.

Чакай малко, ти смяташ , че твоя бивша колежка го е прибрала и се грижи за него, така ли??? Ми имаш и името , телефон, адрес, нека се отиде и се провери.

# 669
Абе вие не четет ли бе хора, или четете през ред. ooooh!

# 670
Абе вие не четет ли бе хора, или четете през ред. ooooh!
Признавам, четях оттук оттам. Явно трябва да прочета внимателно! Моя грешка!!!!!

# 671
  • София

чакай малко, ти смяташ , че твоя бивша колежка го е прибрала и се грижи за него, така ли??? Ми имаш и името , телефон, адрес, нека се отиде и се провери.
Не знам кой го е прибрал и дали изобщо е прибран.
Само си мисля, че явно е човек с проблеми.
Има си органи, които знаят, кои са хората с проблеми.

# 672

Не ме питай от къде знам, но сравнителнително скоро разбрах, че въпросните органи съхраняват информацията... да не ти казвам как.  Twisted Evil
Освен това нямат единен регистър за цялата страна.
Все едно живеем в Китай, та им е много информацията, ама това е друга тема.  Crossing Arms
Мисълта ми беше, че ако тази жена изобщо не е от София, а е просто една от клошарките, спящи на гарата (или където и да било другаде), нито някой ще й обърне внимание, нито ще се загледа във вече ужасно мръсното, спящо до нея дете.
  Confused

# 673

Не ме питай от къде знам, но сравнителнително скоро разбрах, че въпросните органи съхраняват информацията... да не ти казвам как.  Twisted Evil
Все едно живеем в Китай, та им е много информацията, ама това е друга тема.  Crossing Arms
Мисълта ми беше, че ако тази жена изобщо не е от София, а е просто една от клошарките, спящи на гарата (или където и да било другаде), нито някой ще й обърне внимание, нито ще се загледа във вече ужасно мръсното, спящо до нея дете.
 Confused

Джуличка, наведе ме на мисълта, че може да ползват детето за просия  Thinking
Тази маршрутка и трамвая ходят ли до гара или автогара?

# 674

Не ме питай от къде знам, но сравнителнително скоро разбрах, че въпросните органи съхраняват информацията... да не ти казвам как.  Twisted Evil
Все едно живеем в Китай, та им е много информацията, ама това е друга тема.  Crossing Arms
  Confused

Клошарите не се качват в маршрутки, но може наистина да има проблем, или да не знае, или да го крие, или това да е някакво объркване и въпросното дете просто да прилича на Веско.

Общи условия

Активация на акаунт