Издирва се 7годишния Веселин Димитров Игнатов

• 184 885
  • 4 233
  •   1
Отговори
# 4 005
След дъжд, качулка.
Било се заговорило,било се разчуло...
Защо не замълчим пред Веско.
Явно не направихме какво трябваше да го спасим.

# 4 006
  • София
     Толкова се надявах да се намери жив и здрав  Cry! Съболезнования и много сили за родителите! Спи спокойно, малко ангелче! Flowers Rose Flowers Rose

# 4 007
Почивай в мир, Веско! Flowers Rose Flowers Rose

# 4 008
Аз не чух Гала да казва, че е имало насилие и т.н.
Раговаряше с някой от полицията (не запомних кой, простете), който обясни, че на първи оглед, има наранявания по главата и тялото, но това в никакъв случай не означава насилие. Защото е възможно падане, и т.н. Смърта е настъпила преди повече от месец, каза той, както и тялото през цялото време е било във водата, така че няма как да не е обезобразено.
Детето е разпознато от близък на семесйтвото късно снощи. То вуйчото написа, че е бил той във ФБ. Разпознат е не само по дрехите, каза човека от полицията.

# 4 009
Моите съболезнования  Sad Дано почива в мир!

# 4 010
Почивай в мир, малко ангелче  Flowers Rose Flowers Rose

# 4 011
днес отворих отново с надежда но .........
Почивай в мир!

# 4 012
Аз не чух Гала да казва, че е имало насилие и т.н.
Раговаряше с някой от полицията (не запомних кой, простете), който обясни, че на първи оглед, има наранявания по главата и тялото, но това в никакъв случай не означава насилие. Защото е възможно падане, и т.н. Смърта е настъпила преди повече от месец, каза той, както и тялото през цялото време е било във водата, така че няма как да не е обезобразено.
Детето е разпознато от близък на семесйтвото късно снощи. То вуйчото написа, че е бил той във ФБ. Разпознат е не само по дрехите, каза човека от полицията.
А какво прави семейството цял месец? #Cussing outВуйчото направил тема вьв Фейса,вуйчото разпознал трупа...... #Cussing out #2gunfire

# 4 013
Родителите ходят на работа. ooooh!

# 4 014
dannyangel, какво имаш предвид под какво са правили?

# 4 015
Важното е какво се е направило първите часове, когато това най-вероятно се е случило...

# 4 016
Вуйчото направил тема вьв Фейса,вуйчото разпознал трупа...... #Cussing out #2gunfire
При аутопсия често за разпознаване се извиква близък роднина на детето, а не родител.

# 4 017
чух и аз сутринта какво се е случила, като че ли се надявах до последно да е жив... тъжно  Sad Мисля си обаче, че е инцидент, все още си спомням моят сън в който той беше на хълмче на една река и аз се опитвах да го измъкна от там  Cry

# 4 018
Вече нейскам да обвинявам никой но знам и вярвам ,че ако има виновни ще им се варне това!Дано никога и на нйкои несе случва такава трагедия Sad

# 4 019
dannyangel търси, какво друго да прави семейството?Не виждаш ли, колко сигнали на ден имаха. Очакваш да ги подминат ли. Та всеки сигнал, не е ли надежда за тях. Хукваха веднага, и не спираха да молят сигналите да се дават в момента на виждането, не дни след това. И въпреки това няма сигнал който да не са проверили!

Общи условия

Активация на акаунт