Издирва се 7годишния Веселин Димитров Игнатов

• 184 874
  • 4 233
  •   1
Отговори
# 4 020
  • София
А най-големият проблем е защо изобщо се е случило.
Как се гледа дете с увреждане?
Защо няма адекватни социални помощи за такива родители?
Защо тези деца не са на училище?
Защо училищата не приемат такива деца?
Защо Веско е трябвало да бъде гледан от възрастния си дядо?
Защо, защо, защо?
Задушавам се от чувство за ужасна несправедливост...

# 4 021
  • София-Лагера
Даже и да не е убит Веско ,аз съм ЗА ВРЪЩАНЕТО НА смъртното наказание“

Трябва да се промени нещо.
И този случай ,ще бъде забравен след 2-3 дена.
А има толкова много убити деца.

# 4 022
чух и аз сутринта какво се е случила, като че ли се надявах до последно да е жив... тъжно  Sad Мисля си обаче, че е инцидент, все още си спомням моят сън в който той беше на хълмче на една река и аз се опитвах да го измъкна от там  Cry
Помня го много добре и даже според съня ти очаквах такава развръзка...Не можахме да го спасим.

# 4 023
Ред, не само държавата е виновна за смъртта на това дете.
И не съм чула, че не е ходел на училище? Знам, че в ДГ не са го искали.

# 4 024
  • There I was on a July morning
Той е ходел в ДГ в Бояна за деца с увреждания, но родителите не са били доволни и са го спрели.

# 4 025
Сега от Септември Веско щеше да бьде пьрви клас в един центьр в Княжево.На градина не е ходил скоро,защото никьде няма места.В Бояна и мойто дете ходи преди години и ние го спряхме .Там са много зле.

# 4 026
dannyangel търси, какво друго да прави семейството?Не виждаш ли, колко сигнали на ден имаха. Очакваш да ги подминат ли. Та всеки сигнал, не е ли надежда за тях. Хукваха веднага, и не спираха да молят сигналите да се дават в момента на виждането, не дни след това. И въпреки това няма сигнал който да не са проверили!
Когато вече е бил удавен.
Трябваше да си хване чантичката, да напусне бензиностанцията и да си търси детето по светло, а не по нощите...Тя го познава най-добре и като външност, и като привички, и като особености...

# 4 027
  • София
Аз не исках да кажа, че само държавата е виновна.
Просто, просто... по принцип... е трудно, както чета в безброй теми на такива родители.
Но нещо ми причерня глобално - за бедното оскотяло общество, за липсата на избор понякога и ей така по принцип.
Извинете ме, вероятно не съм права.

# 4 028
  • София
Боже, толкова ви е лесно да съдите  ooooh!

# 4 029
Защо приемате като съдене истината. Тя сама се е осъдила, трудно се живее с такава болка. Изпитала съм го макар и по различен начин...Криворазбран морал. Фактите са такива- сега родителите страдат, а детето е мъртво...

# 4 030
Майко мила, в какво се е превърнала тази тема.
Да почива в мир детенцето и много сили на родителите!  Flowers Rose Flowers Rose

# 4 031
Спи спокойно мило детенце!
Господ  да помага на майката сега...

Хора, не се карайте, не съдете, не продуцирайте лоша енергия в такъв момент. Това на никого не е нужно .... Това е един от моментите, в които просто трябва да помълчим и мислено да бъдем с майката ... всички тук сме родители и ни боли  Cry Cry

# 4 032
  • София
Каквото и да говорите - наказанието на родителите е смъртта на Веско.

Какви предложения за връщане на смртното наказание, какви щуротии тук? Защо така?

Много сили на родининте му, не знам как ще преживявят напред с тази болка. Мир на праха му.

# 4 033
Каквото и да говорите - наказанието на родителите е смъртта на Веско.
Съгласна съм.
Яд ме е, че майка му не си е тръгнала от работа веднага щом е разбрала.Не е сигурно, че и тогава щеше да се предотврати случилото се, но шансът щеше да е доста по-голям.

# 4 034
Ох, наказание за какво?
Кои сте вие,че съдите за постъпките на хора, които не познавате?
Кой и защо не си е тръгнал от работа не може да бъде отговорено тук във форума с хиляди предположения.

Общи условия

Активация на акаунт