Издирва се 7годишния Веселин Димитров Игнатов

• 184 836
  • 4 233
  •   1
Отговори
# 4 095
Снежа63, и аз това си помислих, ако не се е удавило на същия ден, и ако не беше фалшивия сигнал, че се е качило на автобус, и ако този свидетел, появил се вчера беше казал веднага, че е видял детето на пътя за Своге, детето може би щеше да бъде намерено, на станаха много АКО  Sad

# 4 096
Пумукъл, ако говориш за мен, не знаех, че вчера се е появил свидетел, който знае накъде е тръгнал Веско.  Не предполагах, че някой е видял, че детето не се качило в автобус и не информирал за това и си е кътал тази така важна  информация, докато родители и доброволци търсят не там където трябва.
И аз бях шокирана от скритата информация, но най-логичното беше да се изключи възможността Веско да се загуби и заблуди в близката гора или да попадне ненадейно в реката, защото там нямаше как да оцелее сам. На няколко пъти хора дори от темата подчертаваха, че не се търси във вярната посока.
Нямам думи за този премълчан факт от свидетеля.

Може да не се е удавил същия ден. Аз поне се моля, да е било кратко, защото не ми се иска да е страдал, обикаляйки объркан.
Съобщиха само, че тялото е престояло във водата повече от месец.

# 4 097

Хората от селото, ако са допускали къде би излезнало тялото, сигурно предполагат на базата на предишни случай и опит, познаване на реката... и че е възможно детето да се е удавило...не виждам нещо толкова нелогично и мистериозно...

Това е така, реката сигурно изхвърля на това място... От друга страна много се дразня като почнат "ааа, аз си знаех, че тук ще го намерят"... Ми като си знаел, що не си си вдигнал д-то и да погледнеш. 2 седмици били говорили, пък никой не хвърлил едно око...

Само да разкажа за подобен случай в Белгия: семейство с агресивен баща-побойник (за изумление на съседите), една вечер бащата решава за пореден път да поступа майката, тя бяга навън, той я гони, малкият им син на 4 годинки излиза навън. Ноември месец, детето е по памперс, боди, босо. Големият син на 9 години го вижда как излиза. След като бащата догонил и доомлял майката, баткото казва какво е видял и тук почва загадката. Гледали, търсили, съсед ги видял да тръгват в 4 часа с колата навън, чак сутринта казали на полицията. Трупът на детето го намират в една река след 15 дена. Няма вода в дробовете, впоследствие доказаха насилие. Ходят, разследват - резултат засега, доколкото знам няма...

Не е само в България, за съжаление. Преди да ми наскача сума народ, не правя никаква аналогия между двата случая - четох го вчера и ми стана много мъчно за малкото момченце. Но в хода на разследването казват, че е много слабо вероятно малко дете през нощта да тръгне на експедиция от сума ти километри. По -скоро ще стигне до края на улицата и ще спре, уплашено. Не знам дали важи за Веско това...

А за свидетелят, дето си траял повече от месец, нямам думи. Това е престъпна небрежност и е за съд. Ако детето е можело да бъде спасено, направо въпросния свидетел има косвена вина за смъртта му.

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 13:44 от Шамс

# 4 098
  • в моя свят
 Flowers Rose Flowers Rose

# 4 099
и друго не проумявам, видял го по средата на пътното платно, ми хвани го, разпитай го това дете, само ли е с кого е, а пък ако го е познавал и знае, че е аутист и го е оставил да се шляе, направо ума ми не го побира

# 4 100
  • Плевен/София
     Още едно детенце си отиде...

# 4 101
и друго не проумявам, видял го по средата на пътното платно, ми хвани го, разпитай го това дете, само ли е с кого е, а пък ако го е познавал и знае, че е аутист и го е оставил да се шляе, направо ума ми не го побира
Ти не живееш ли в България, че не ти го побира ума? Нима незнаеш хората колко са затворени и как нищо извън техния си свят не ги интересува? В България можеш да паднеш на улицата и да пукнеш като куче дето се вика, а вероятността някой да попита "какво ти е" е минимална. Виждала съм възстрастни хора как падат и как до тях млади ги подминават. Виждала съм майка да обръща количката с бебето си, а тя самата падна лошо, но до нея не се изтрепа народа да и помага........

# 4 102
Да почива в мир детенцето и здрави нерви на родитетлите  Cry

Мисля, че трябва да се спре вече с тия "ако" и да се търси виновени да се дълбае как е станало. Това с нищо не помага на почернената майчица. Тя и без това цял живот ще се обвинява. Нещастен случай, никой не е застрахован.

# 4 103
Flowers Rose Flowers Rose
Много ми е тъжно  Cry

# 4 104
# 4 105
Дефилето е на около 30 км от мястото на което живее  Peace

с. Реброво е на 9-10 км по права линия от Нови Искър, където е живял ВЕСКО. По пътя може и да са около 15-20 км

Но едва ли е паднал точно там в реката, по всяка вероятност това е станало няколко км по надолу и реката го е довлекла до с. Реброво

Има две села между Н.Искър и Реброво - Владо Тричков и Луково
Първото е досто голямо и дълго и е на около 2-3 км. от Н.Искър - малко вероятно е Веско да го е прекосил сам, без никой да го забележи - селото е дълго поне 3 км.

Евентуално може да е паднал още като излязал от Н.Искър по пътя за Владо Тричков - пътя се вие покрай реката, на 50-100 м. от нея минава

-------------
Нека почива в мир

# 4 106
# 4 107
  • Бургас
Трагедия за родителите и близките.И на мен ми е много мъчно,че не откриха детето.
Мир на праха му!
Съболезнования на родители и близки за тежката загуба!

# 4 108
както повечето от нас предположиха още преди да бъде намерен, Веско се е удавил  Cry

Мир на праха му!

# 4 109
 smile3518 Flowers Rose Flowers Rose

Просто ще замълча! Почивай в мир мило дете......

Общи условия

Активация на акаунт