Издирва се 7годишния Веселин Димитров Игнатов

• 184 819
  • 4 233
  •   1
Отговори
# 4 110
  • София
Боже, ако детето се е удавило преди 20тина дни, колко ли се е мъчило преди това... Милата душичка...

# 4 111
Добре де, на мен ли само не ми излизат сметките? 35-20=15... Къде е било това детенце близо 2 седмици???? Ужас, ако се е лутал самичък, толкова време, пък всички лепят листовки и никой не търси в околността... Ох, сърцето ми се сви за детенцето.

# 4 112
smile3518 Flowers Rose Flowers Rose

Просто ще замълча! Почивай в мир мило дете......
Мир на душичката му. Моите съболезнования на близките ме.  Cry

# 4 113
пише повече от 20, колко точно, май не може да установи от аутопсия или бъркам

# 4 114
http://dnes.dir.bg/news.php?id=6497888&fp=1

Нана, ако четеш тук, сменете снимката поне.
Грехота е - детето на снимката си е живо и здраво и се казва Божидар, а не Веско.
  Confused

# 4 115
Мир на праха му и моите съболезнования на родителите и близките му.  Cry

valia_70 е права. Реброво е на около 15-16 км от центъра на Нови Искър. Няма как детето да е вървяло пеша по пътя и да не го забележи някого. Има около 5км до Владо Тричков и пътя е доста безлюден там и има доста завои. Аз лично, ако мина покрай само дете там ще се усъмня, че има нещо нередно. Може и да не спра, а да си помисля, че е с възрастен някъде наоколо, но ще ми направи впечатление и ще го запомня и евентуално след това при такава масова акция ще се сетя за детето. Пътят е доста натоварен и със сигурност, ако детето беше тръгнало пеша там посред бял ден, доста хора щяха да го забележат, пък знам ли...хората не обръщат внимание на дребни детайли. Понякога хората просто си шофират и не обръщат внимание на хората, които срещат.

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 14:01 от Bibonka

# 4 116
http://dnes.dir.bg/news.php?id=6497888&fp=1

Нана, ако четеш тук, сменете снимката поне.
Грехота е - детето на снимката си е живо и здраво и се казва Божидар, а не Веско.
 Confused
След 1 месец някои медии още не са разбрали, че двете снимки са на различни деца.

Добре де, на мен ли само не ми излизат сметките? 35-20=15... Къде е било това детенце близо 2 седмици???? Ужас, ако се е лутал самичък, толкова време, пък всички лепят листовки и никой не търси в околността... Ох, сърцето ми се сви за детенцето.
Повече от 20 дни..., но хипотетично е възможно и точно 20 да са...

# 4 117
Моите съболезноваия на родителите  Flowers Rose Flowers Rose. Не искам да съм на тяхното място, а можеше да съм  Confused

# 4 118
пише повече от 20, колко точно, май не може да установи от аутопсия или бъркам
и аз мисля, че не може да се установи със сигурност пред вид изминалото време (доколкото знам, часа или приблизителното време на смъртта се изчислява според температурата на черния дроб- дано да не пиша глупости) п.с. доколкото прочетох в нета- може да се съди по степента на разложение на трупа, петна по тялото, съдържание на стомаха и червата
този свидетел, който мълча 1 месец, как спи спокойно  Tired

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 14:07 от caprice

# 4 119
  • густо майна Филибето
 Cry Почивай в мир, Веско.
Надявам се поне сега някой да не търси намесата на роднините.

# 4 120
Авва, не говорих за теб. Информацията я видях вчера и аз, и то от темата.
За мен ли говориш?
Не чета избирателно, тази информация за свидетеля не съм я чела досега. В целия поток от слухове и дезинформация съм се объркала.
Аз съм четяща майка и много добре зная, че детето ми е моя отговорност, и на никой друг. Лицемерниченето не ми е присъщо, както и непрекъснатото критикуване.

# 4 121
Тя е видяла всичко, но в продължение на 30-ина дни не е сметнала за необходимо да ни го каже. Веско е тръгнал не по тротоара, а по средата на платното в посока Своге.
Shocked   Движел се е по средата на платното и на никого не му е направило впечатление!?!

# 4 122
  • София
  Сега ще излязат стотици версии и свидетели...но за съжаление късно!

# 4 123
  • В най - голямото село
Малкият Веско се е удавил, сочи експертизата
Ekip News - 02 Юни 13:52
Причината за смъртта на малкия Веско, чието тяло беше открито вчера е удавяне, съобщи БНР. Вчера около 14.30 часа кметът на с. Реброво е подал сигнал в полицията за тяло във водите на р. Искър край селото. Забелязал го е местен жител, който минавал оттам.

http://novini.dir.bg/news.php?id=6498105

# 4 124
  • Стара Загора/Сливен
Почивай в мир душичка малка! Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт