Издирва се 7годишния Веселин Димитров Игнатов

• 184 800
  • 4 233
  •   1
Отговори
# 4 125
Хоризонт пишат че е престоял около 20 дни във водата, къде е бил преди това? И тази свидетелка...думи нямам Tired

# 4 126
  • София
Хоризонт пишат че е престоял около 20 дни във водата, къде е бил преди това? И тази свидетелка...думи нямам Tired
А дали изобщо могат да кажат с точност колко?Може да са 20, може и 30, времето беше студено.

# 4 127
Реката, която разделя Гниляне от Нови Искър същата ли е?

# 4 128
  • София
Бог да го прости! Cry Cry Cry

# 4 129
  • след Околовръстното
Почивай в мир, мило дете!

# 4 130
Ако статията е вярна, това е най-лошото което се опасявах да чуя. Детето се е удавило почти 2 седмици след изчезването. Търсенето започва по-късно, този район не е претърсен добре.
Много ме обърква и информацията за детето. Обикновенно аутистите не обичат шумните места, тълпите, не са контактни /повечето родители писаха така/ , а детето основно се търсеше едва ли не в центъра на София/.
Защо не ми хареса и изказването на детектива? Или това е да си оправдае тезата? Какво стана? Погрешна информация, закъсняло търсене водеща до смърта на едно дете.

# 4 131
Вече неиздържам, хайде сега почваме да се правим на дедективи, къде е било и как, и що.

Добре ще ви напиша за случай, на който аз съм била свидетел преди около 10-тина година. Живея както виждате на река Дунав. Както бяхме излезли на пикник, изведнъж на брега изплува труп на дете, което беше дотакава степен обезобразено, че изпаднахме в ужас. Извика се полиция, прибраха трупа. След аутопсията беше установено че е престоял повече от 20 дена във водата/по степента на разложението/. И накрая се откри по един етикет в дрехите, че детето не българче, а румънче. След запитване в Румъния, се установи, че детето е от Калафат, а ние живеем в Свищов, и изчезнало преди 1 месец и половиа.

Жестоко, защото се задушавам от мъка от това, че едно детенце не е могло да изживее живота си, че е прекършен този живот толкова нелепо, но вече се спрете.
        И ха дано го прочетете, и да разберете за какво иде реч.

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 14:30 от dunavska baba

# 4 132
Реката, която разделя Гниляне от Нови Искър същата ли е?
Да! Реката минава през Софийското поле покрай летището, после между Световрачене и Кубратово, след това точно до завод Зебра в Н.Искър и след това навлиза в Искърското дефиле. На около 4-5 км е Владо Тричков, след това Луково и после Реброво.

# 4 133
Бог да прости Веско Cry,милото дете....
Аз казах също отдавна ,много отдавна,че най вероятната версия е удавянето и да се търси в реката,най логичната.Но хиляди потребители се вкараха във филми с направо смешни сценарии,понякога  е хубаво да се мисли просто и праволинейно.
Все тая вече,едно дете го няма,свидетеля се сетил да разкаже,да му го..... да не казвам:(
Аутопсията излезе ли?

# 4 134
А дали изобщо могат да кажат с точност колко?Може да са 20, може и 30, времето беше студено.
извинявам се, че ще го кажа, но по добре да се е удавило още същия ден. Представете  си болно дете, скитащо само в гори и дерета, гладно, жадно, дезориентирано, плачещо, уплашено до смърт  Cry, зъзнещо /през нощта е било студено/ и ако се е скитало така няколко дни, направо ми се къса сърцето.

# 4 135
Питам, защото на 3 май Шефчето е задала въпрос по отношение на тази отсечка от реката. Благодаря!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=493924.90

Другите версии се появиха след първата седмица, когато започна да се прокрадва съмнение за най-лошото и ни се искаше да има шанс...

# 4 136
Колко километра трябва да е изминало самО това момченце от дома си, за да стигне до река? Може и да е написано някъде, но темата е с много страници и не успях да се ориентирам...

# 4 137
  • Най-сетне у дома
Вече неиздържам, хайде сега почваме да се правим на дедективи, къде е било и как, и що.

Добре ще ви напиша за случай, на който аз съм била свидетел преди около 10-тина година. Живея какво виждате на река Дунав. Както бяхме излезли на пикник, изведнъж на брега изплува труп на дете, което беше дотакава степен обезобразено, че изпаднахме в ужас. Извика се полиция, прибраха трупа. След аутопсията беше установено че е престоял повече от 20 дена във водата/по степента на разложението/. И накрая се откри по един етикет в дрехите, че детето не българче, а румънче. След запитване в Румъния, се установи, че детето е от Браила, а ние живеем в Свищов, и изчезнало преди 1 месец и половиа.

Жестоко, защото се задушавам от мъка от това, че едно детенце не е могло да изживее живота си, че е прекършен този живот толкова нелепо, но вече се спрете.
        И ха дано го прочетете, и да разберете за какво иде реч.

Да, наистина ,стига вече!
Когато стане такава трагедия, не можем да минем, без да търсим конспирация и виновни. Щото иначе трябва да преглътнем, че светът е страшно място и не всичко зависи от нас. Ами, не зависи. Което не отменя фактът, че в тая държава децата с аутизъм и техните семейства минават през ада, а мерки и закони... само на хартия. Единствено страшен граждански натиск от родителски организации може да помръдне нещата на някъде. Горкото дете! Дано сега намери мир.  

# 4 138

Почивай в мир, мъничък...

# 4 139
  • София
Точно Хоризонт/Дарик/Про.бг не могат да кажат.
А може и експертите да не успеят.
Мисля си, че тази трагедия бива погрешно разчетена.
Сипят се обвинения срещу родителите, правеха се предположения, че детето е отвлечено...
Правят се бакалски сметки, хора се изживяват като детективи.
Защото, макар мрачно и зловещо, винаги е по-лесно да се прехвърли вината върху голямото "външно" зло, върху трафика с хора, върху педофилите, върху лошите родители...
Не че не се случва, но не се случва просто така, просто случайно или толкова често.
Друг е големият въпрос и той е социален, и за жалост - по-глобален. Писах за това преди няколко страници.

Общи условия

Активация на акаунт