Май месец дойде, приказка. И пролетта с него.
Съни,

Марис, как си?

И не на последно място Ани

Хубави събота и неделя от мен за всички.
Като бебе веднъж така се беше изринал след един вирус и аз тичах до дерматолог. Каза, че можело да е от Панадола и дълго време давах само Нурофен. Нурофенът обаче нещо не действаше напоследък и давах Панадол, без да съм забелязала такъв обрив
Оф, дано не е някоя шарка, която не познавам
Варицела той си изкара.
Само да не дочакам зодия Близнаци
и добре сте пописали!
А съм на лекар на 8ми чак.
Ние тук имаме една група в събота събират децата и уж учат български, ама аз не искам още да го записвам. Да оправи английския пък тоава. Може би след година, живот и здраве
. Имат си време там , в което се събират в кръг на едно килимче и всеки разказва на нещо. Та на нея не й пречи, че говори на български
Учителката й доста се забавлява по този повод
Ще видим другата година с буквите как ще е. Рангел не ще да чете на български, труден си ни е езика, думи- дълги, много съгласни на едно място
И със сигурност няма да пише слято на български...., но като се замисля и баща му не пише така....

Снаха ми е с отрицателен резус фактор, нищо не е слагано при раждането, нито на нея, нито на малчо. Мога да разпитам. Ще.
дано скоро да се разбере къде е проблема при теб и всичко да се оправи
БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА

Много бърка горкичката родовете, нищо , че не е излизала от България.

Хайде сега активно си почивай 
Огладнях накрая! А в 6.30 станахме за градина и ако не легна следобед не знам....

, трябва да се прави периодично изследване на антителата, т. нар. тетър. Ако е висок, тогава се слагат инжекции по време на бременността или след раждането. Важното е периодично да се правят тези кръвни изследвания. Това в общи линии. Каза ми, че понякога чак при трета или четвърта бременност има нужда от инжекции. До тогава всичко е в норма. Искам да говор и със зет ми и зълва ми и после пак ще ти пиша. А, ти на 8-ми разпитай основно лекаря.