СЕПТЕМВРИйчето чака с нетърпение морското вълнение

• 43 414
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • Plovdiv
Ани, има и такива периоди. Simple Smile И аз съм така, даже и сега с Лазар. Обаче, се сещам, че сега е времето, когато можеш да си в парк, на хлад, спяща Криста и една хубава книга. Може нещо леко и непретенциозно. Аз бях нагърбила романите на Дан Браун. Laughing Нали, тогава излезе Шифърът на Леонардо.

# 646

Добро утрооооооооооооооооооооооооооо Laughing Laughing Laughing

Ани ти и скука - направо не мога да повярвам. Не ти отиват на теб такива натроения  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 647
Поли чудесно кафенце, чак ми се прииска да си сложа такава сламка канела и сметана  Hug
Хубав слънчев ден момичета   Nature Sunny

# 648
  • Sofia
Полче, вчера го отвисях в къщи - нещо бях супер утрепана, а мисълта да въртя като изоглавена в парка хич не ме поблазни. Най-близката ми приятелка има офис в центъра и иска всеки ден да ходим да пием кафета - на мен ми е супер, но вчера реших да я оставя да поработи. Днес ще идем на хлад в Сердика, че жегата супер много мори бебоците  ooooh! Приятелката ми е неженена и без деца Wink  Peace
Чакам си аз датата за море. След това вече Габи ще си е с нас и ще плача за скука  Mr. Green Само да са здравички след морето, мисля и поне една седмица в Банско да ги отведа, да избутаме и август, а септември вече Габче си е на градина.
Niyka, абе сама с количката и списание/книжка... тц, не е за мен  Stop  Mr. Green Просто е много смотано времето досега - или е адска жега и в парка също не се издържа, или докато излезем има опасност да ни завали...  Crazy Затова и не се заформяме нормална групичка за парк - иначе в отчетната има супер майчета  Peace

Абе гледайте от какво се оплаквам - от безделие и кога в коя градинка или на кое кафе да седна  ooooh! Embarassed Mr. Green

# 649
Ей, а пък в нашата отчетна вече има родила мама! То и Никито ще се раьда скоро като се замисля. Спомняте ли си, а  Mr. Green

# 650
  • Sofia
Ани, ти си свикнала на високи обороти  Peace на мен в началото ми беше скучно, но сега ми дай само спокойствие. Стига ми с майка ми да изляза малко на пазар и после по цял ден чета книги докато люшкам Емо, шетам и мисля обзавеждане за къщата, даже и в нета по-рядко започнах да влизам, ТВ изобщо не пускам... В момента свекитата и майсторите ги няма, и двамата сме си сами, направо разкош, човек има нужда от малко спокойствие. Приятели ни идват на гости на градински партита и това ми е предостатъчно. Другата седмица обаче ще почват да градят барбекюто и май ще се спасяваме към Красна поляна, а и ни е време за ваксина... Мъчно ми е за Рали вече, но след 10тина дена ще ходим при нея, а може и да си я вземем за малко..
Марис, много рано бе... а какво стана с вашия пол последно?  newsm78

# 651
Здравейте, мами!
При нас има летни дъждове и бури от снощи, добре че поразхлади  Mr. Green

Лилето и Рангел свършват училище в петък , добре че са само  Blush шест седмици, ще ги огледаме някак си ....
Бяхме на сватба, доста различна от нашите. Темперамента си е различен, народът си седеше на групички, лееко си разговаряше.....Масите празни, алкохол сам си купуваш, по едно време извадиха бюфет със сандвичи и пържени картофи  Shocked Иначе булката беше с дизайнерска рокля, всички като от списание, ама скука....Само балади... Към края на вечерта дойде един певец и веднага се ориентира към нас с мъжа ми като подгряваща група ( Миро играе добре салса )  Mr. Green.Та така....

Аник, ти едва ли можеш да се съсредоточиш в нещо, нали цокате начестичко  Laughing
Мариска, раничко ми се вижда  Praynig
Поли, благодарности за сутрешните кафенца, минавам редовно!

# 652
  • Sofia
Svetli, ама каква сватба описа  ooooh! Mr. Green Мммм, салс,а, обожавам латино-танците. Като млада в Кюстендил танцувах състезателни танци и даже водех групата на малките  Peace Нашето кърмене е на честичко в следобедните часове, но не ми тежи, з'то като е нацоцана, си е спокойна - зяпа, хили се, гука  Grinning От вчера малко киселее, но тук е адска жега  Crazy Вие няма ли да си дойдете за малко през ваканцията на децата?
Ili_, аз като дърта клюкарка да изпреваря Марис, че също много се вълнувах - ПОСЛЕДНО ПОЛЪТ Е ЖЕНСКИ  Peace Grinning Hug Ако си дойдете към Кр.поляна, може да се видим в парка Света Троица - там е доста хладничко  Hug Днес броих, че не съм виждала Габи от 15 дни и остават още толкова  ooooh!
Мариска, ама много рано се е родило това бебче  Confused Ние също имахме едно в 24 седмица, а сега си е мома, та дрънка  Peace
Ruxi толкова отдавна не е писала  Confused

Полче, аз ще си чакам кафето от теб  Hug

# 653

Ани, ето го и кафенцето  Hug

Приятен ден на всички от мен

# 654
  • Sofia
Poli, плакна очи с тия морски кафенца  Heart Eyes
Светли, много са интересни постовете ти за Англията, благодарско, че ги споделяш  Heart Eyes Hug .. амаче сватба.. ако попаднат на някоя българска, представям си как ще гледат тия хора  Mr. Green
Ани, ще ти звънна непременно, дано успеем да се видим. И аз като теб броя дните откакто Рали я няма. Минаха само 10 дена, а ми се струва цяла вечност, че я няма  ooooh! Емчо е значително по-кротък, обича и сам да се забавлява, но пък си има други номера - не обича много да се вози в кола, в кенгуруто също му омръзва по някое време... кака му можеше с часове да кисне в него.. той е и по-малък де, та да видим .. Снощи имахме гости, човека си седеше мирно и кротко цяла вечер, а те бяха с една госпожица на годинка тип Рали и не вярваха , че има такива кротки бебета...  Laughing е, и аз не съм вярвала... Mr. Green Рали обаче много обичаше купоните, а той след парти е кисел и по-трудно заспива... абе изобщо са си много различни  Simple Smile

# 655
  Здравейте, милички!
  Чета редовно, но не бях в настроение и не пишех, да не развалям и вашето.
  Нагледах се на прекрасни снимки. Еви, децата колко са пораснали. ПРосто прекрасно семейство!
  Анджи, а твоите дечица колко са сладки и лъчезарни. Като ги гледам, обичат да позират!
  Сънка, в твоите снимки има класа, а Яни е хубав малък мъж!
  За снимките на Деската, нямам думи! Губя дъх като ги гледам!
  Алекс, новото аватарче е прекрасно!
  Галче, ти си юнашка мама. Справяш се страхотно с юнаците! Как сте?
  Или, е за такава почивка си мечтая просто!
  Ох, Мариска от проблемите с ушичките на Ади ли си сдухана? Хайде, горе главата. Ти си толкова лъчезарен човек!
  Ех, Роси никак не ти е лесно. Прегръдка голяма, много сила!
  Поли , благодаря за всяка капка кафе, която ни сервираш Wink
  Нийче, може до седмица да идвам в Пловдив, като разбера точно ще ти се обадя!
  Светли, така си е нашата кръв си е топла. Те са си сдържани и по-сухи!
 Ани, във време когато пак се сбъркваш от работа и динамика с носталгия ще мисилиш за тези дни. Радвай им се. Аз Никито си го гледах почти до 2 години, а с Мила хукнах на 2-3 месеца по 4 часа на работа. Още ми е мъка, че не можех да съм си с Мила до по-голямка. Най-спокойния ми период от живота ми е , когато си гледах Никчо вкъщи.
  Ние събота и неделя изкарахме страхотно. В събота бяхме на плаж, а в неделя цял ден на пикник в планината. Останах с усещането всякаш цяла седмица съм почивала. Ето и 2 снимки на Мила от събота и неделя!

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 13:16 от Rady

# 656
Здравейте и от мен!

Седя си в офиса и така ме е домързяло.....

Мерси за хубавите думи за моите дребнизми  Hug А за моето здравословно състояние... нали 6 месеца лекувах анемия, която е предизвикана от кръвоизливи (и тях ги лекувах). Тъкмо ми спряха хапчетата и пак се почна....а кръвоизливите са от нерви - такива ми ти работи. А уж не се ядосвам много.

Ради - много хубава е принцесата!

Ани - на мен като на Ния книжки в парка много добре ми звучи  Simple Smile

# 657
  • Sofia
Ани - на мен като на Ния книжки в парка много добре ми звучи  Simple Smile

Звучи ви, щото сте на работа и сте изморени  Mr. Green Виж я Ния една отпуска взе и изпадна в дупка  hahaha Hug Хм, тия кръвоизливи... да се оправяш, ей  Naughty
НийкаHeart Eyes
Ради, Мила е разкошна млада госпожица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Спри се малко, почини си и се зареди със сили   bouquet
Ili_, Криста и Габи също са много различни. Тя е хитричка, не обича да спи, не обича да е в количката, когато наоколо е по-интересно, иска все да ме вижда край нея и дори мъж ми установи, че е доста по-напред в развитието си от Габи по същото време  Peace Когато си тръгвам от някъде носейки я в една ръка и бутайки количката с другата, з'то тя реве в количката, се сещам за Вероничка на Поли и твоята Рали Laughing Heart Eyes Обаче аз им се кефя на такива умни и будни деца  Hug Heart Eyes

Тази сутрин седя в къщи по един потник само и лепна - от рано е мор дори в нашия квартал  Crazy

# 658

Добро утро милички,

angiе всяко нещо си има причина, търси я и проблемът ще се реши. Пожелавам ти да откриеш бързо читав лекар, който да открие защо се случват непритностите ти   bouquet
Ани ама верно е много топло, по-добре да си си у дома с Криста, 'щото иначе ще я изпържиш навън Heart Eyes
Rady Мила е много красива Heart Eyes А ти кога ще се мирнеш малко ? Mr. Green
Ili_ Даваш ми надежда, че може някой ден да имам и по-спокойно бебе от Бонбоника Mr. Green Mr. Green

Ние днес сме на имен ден на едно момиченце Юлия, от детската градина. Поканени са всички дечица. А си мисля довечра или утре да сме на вилата и по-точно на едно хотелче с басейнче високо в планината Mr. Green
Приятен ден от нас

# 659
  • Plovdiv
Звучи ви, щото сте на работа и сте изморени  Mr. Green Виж я Ния една отпуска взе и изпадна в дупка  hahaha Hug
Joy Ох, така си е, дейни натури. Laughing Когато дълго време не давам храна на мозъка си, дупката ми е гарантирана. Laughing Аз си се знам. Wink
Момичетааа, защо моите и двете бяха неспокойни бебета... Все си виках, поне второто, пък то по опърничево и от първото. Joy Тва, щото много се кумих за второ сигурно. Laughing
Ради, тук съм.  HugСледващата седмица: Понеделник-дневна, вторник-нощна, петък-дневна, събота-дневна.
И кажи моля, как се гласува за Мия във фейса? Трябва да стана почитател на страницата ли?
angie, не можах да видя снимките, сигурно защото не съм ти приятел. newsm78 Hug за проблемите, дано се намери разрешение. Praynig
Мариско, и на мен ми се видя рано, поздрави за мама и бебче.  bouquet
За пола и аз разбрах...най-накрая. Laughing Ама, ние си знаехме, де. Wink
Поли, значи Юлия празнуват днес? Ами, тогава: Честит Имен Ден на jul! Здраве, спокойствие и много усмихнати личица! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт