СЕПТЕМВРИйчето чака с нетърпение морското вълнение

• 43 054
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
 Честит имен ден на ДЖУЛ и от мен! Много здраве, любов и хармония!  bouquet  bouquet  bouquet
  Анджи, дано скоро се похвалиш , че здравето ти е наред. Това е най-важното Hug
  Ани, такива сме ние момичетата хитрушки Heart Eyes И колкото по-голяма става, толко по-хитра, а мъжа ти как ще го работи Wink
  Поли, ще се мирна скоро. До 3-4 дни мисля да почивам 10-на дни. Само да финализирам туй-онуй, че преди отпуска всички се сещат за нещо Twisted Evil
  Нийка, то пък се оказа, че още утре ще акустирам в Пловдив. Ще ти звънна Peace За гласуването във фейса, не се притеснявай. Аз като видях, че някои са мобилизирали по 100-200 човека се отказах Laughing
     Благодаря за хубавите думи за Мия. Тя много се радва на комплименти, голяма суета е. Незная, дали съм ви казвала как ми обяснява, че била много хубава. И също " Мамо, ти си хубава, но аз съм по-хубава от теб!" Laughing
       Хубав уикенд от мен, приятелки!

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 09:52 от Rady

# 661
  • Остров Приятелство
Здравейте и от мен,

Много задачи имам, Калоян не търпи да е къщи и ни жеги, ни сняг биха спрели дупето му за 1 минута даже.
Вчерашен пример - сутринта до паспортното Красна поляна, от там до Младост за едно училище, после обратно паспортното около има няма 2 часа висене, после парка Света Троица, после парк Заимов, там скачане, беснеене, игра на пиратски кораб, нападение от акули, дракони и змейове, готвене на пипала от отрязани от октопода, които го беше нападнал увивайки се около него,  Mr. Green гонене да сложа нещо в устата му, препикаване на всяко едно дърво/изпи 3 литра течности/, после пак Света Троица, че там има един заветен кораб, диво търчане да спука всяко едно балонче излязло от машинка за сапунени балони, а там в парка яко деца беснеещи на колела  и страх да не се сблъска с някое, та на 2 стъпки от него нон стоп....Е, как да не съм труп Crazy
Сутрин ставането е в 7.30 максимум.  Tired
Днес рано имах стомашна криза, а имам багаж да оправям, къща да чистя за ергена/мое любовницата да го навести Laughing/, че утре сутрин потегляме на разходка до Дунава, Варна и живи и здрави до Букурещ.
Ей таквизи работи ми се случват и aniK много хубаво и миражно  ми звучи количка и книжка.
Rady Много хубава мила. Една нежна такава, една чиста...как да го кажа не знам. Hug
angie И аз не можах да ги видя снимките.
За анемията и лекарствата и аз съм същата. До като ги пия съм добре/е доколкото може - ставаше ми лошо след като ги изпия за час два/, но пък като ги спра и корем ме боли, и ми е лошо и съм във вечния цикъл. Confused
Лекувай се, че това е страшно бре, страшно!
Jul Да е честито името ти и само благини да ти носи!
Maris Как е Адко? Кога ще си идваш? И какво решихте за раждането на бебето? Как ти влияят жегите там?
pipiole Хайде с тези красиви почивки с едно бебе да ни се похвалиш пу, пу късмет! Hug
Niya Как е дупката? Mr. Green
...съжалявам ама много му е мръснишка тази дума Laughing
Кажи как си?
Ili Много хубаво ми звучиш! Как страшното бременеене, сега ти връща прекрасно спокойствие и в мир със себе си. Пу, пу да не ти е уроки!  bouquet

Отивам дарлинги да се правя на къщовница. Grinning Hug

# 662
  • София/Осло
Eй писателнициииииииии..като ви няма сякаш бомба е паднала тук, ама като се отприщите и не моЕ спирачка да си турнете на клавиатурите  Laughing

Ради- Мила е невероятна, но тя винаги си е била така една нежна, фина, бяла..
Съни- ти като торпедо ,Аник едно време като теб беше- летящата холандка  Laughing
Поли ???--чааакам  Flutter
Ния- не е от куменето, душа, със сигурност...ти си си щурачка ,от там ти е проблема   Joy
Анджи- лекувай се мила..наистина ,това не  е шега работа.
Или- ти пък не можеш да се оплакваш, такива прекрасни деца имаш  Heart Eyes
Мариска- явявай се по често на отчет тук да ви следим с девойката  Hug

Аз ще си имам гости за кратко. Майка ми и леля ми са на екскурзия из Европа и скандинавието и за 3 дни ще дишат ословски въздух  Laughing
Ще им сготвим много морска храна, дано времето да им е хубаво, че напоследък тук всеки ден вали ,независимо ,че не е студено.
И така..ежедневие при мен

# 663
  • Пловдив
Благодаря, момичета, за поздравленията   bouquet
То не е сигурно вече, че имам имен ден де, щото, както казва майка ми- нито съм великомъченица, нито вече съм девица  hahaha hahaha hahaha (денят е на Света великомъченица Юлия девица)

А иначе с най-отворени обятия приемам пожелания за здраве, от което сега имам най-голяма нужда.

# 664
  • София/Осло
Eee Jul от изброеното остава да си светица..което е най-доброто  Laughing
Да си жива и здрава!  Hug

# 665
  • Plovdiv
Ния- не е от куменето, душа, със сигурност...ти си си щурачка ,от там ти е проблема   Joy
Joy Hug Друго си е като друг ти го каже.  Laughing
Ради, в събота пак съм на работа, неделя - не, но искат да ме водят из горите тилилейски, да ме показват. Joy Може пък да им откажа. Laughing Като звъннеш ще се разберем. Да не спамим тук повече. smile3534 Laughing
Ей,jul , здрави сте, нали? Heart Eyes Наближават пътуванията и после искам снимков маТрЯл. Laughing
Сънка, ами като слушам, каквато майката, такъв и синът. Laughing Heart Eyes Ти непрекъсното подготвяш, организираш, планираш и изпълняваш нещо си. Laughing Hug Тооо, Яни, на кого да прилича?!? Joy
Аз пък днес съм на църковна вълна, ще посрещам Вселенския патриарх. Wink

# 666
Джул, честит имен ден  Hug Здраве и късмет да ти носи името   bouquet

Да кажа дзак само. Нещо голяма липса на време, но поглеждам по диагонал какво сте писали.

Утре заминаваме за моренце на Майорка  Grinning

Целувки  Heart Eyes

# 667

Добро утро  Hug

Nomadic - супер, весело изкарване  Simple Smile

Госпожичка Клавèл  - морската храна ми е слабост, да взема и аз да ти дойда на гости Laughing

s_sunny - Калоян  е същата хАла като Ивайло значи  ooooh! Joy  Весела екскурзия!

Rady- страхотна малка госпожица е Мила  Hug  А ти намери малко време и за почивка, ядове винаги ще има, няма да ни избягат   Tired   Hug

# 668
  • Остров Приятелство
Ех, че хубав слънчев ден Grinning
Много весела седмица изпълнена със смях и забавления желая!
Прегръдки за всички Ви!

# 669
Аз влизам да ви се карам, че никой не пише, а то се оказа, че не съм получавала съобщенията! Close

Сега не мога и да ви изчета, че тръгваме за морето. Не ме питайте колко градуса е тук, но северния вятър бил задухал, разбирате ли .... Joy

Hug  Hug  Hug

# 670

Добро утро и успешна седмица на всички във всичко  bouquet  bouquet  bouquet

Марисче, как беше на плажа?

Ние през уикенда бяхме по басейнчета, вили , пържоли  Joy Joy Joy Беше хубаво, топло и спокойно. И на края забравихме дамската чанта на майка ми на вилата (а вътре разбира се е всичко важно) и днес отново трябва да паля колата и да взема чантата ooooh! Ама който няма мозък, има крака Peace Преди това един фризьор Sick , обяд с момичетата и после заминавам. Довечера обаче се прибирам и ще чета Hug
Целувки

# 671
Добро утро!

Ако ви кажа, че водата вчера беше около 30 не знам дали ще ми повярвате. И също, че беше доста приятно. Но ако нчмаше вяттър си бяхме загинали направо. Седяхме до залез слънце и си правихме сметки с тези приятели, с които бяхме, кога ще останем там да нощуваме на барбекю и биричка  Mr. Green
Съни, добре е Ади. Ходихме при един проф. На 20 сме на контролен преглед. Каза, че си чува, а това, че не слушал било отделно  Sunglasses А на теб ти отива да си хала, така че не се оплаквай!  Hug

Ние на 26 живот и здраве пътуваме към София. Очертава се там да раждам. Доста ми е терсене от мисълта, че Ади ще е в Доха без мен около месец, но.........В началото ще сме доста заети да ходим по разни лекари, стоматолози,но се надявам да се видим  Hug с деца, без деца Simple Smile на сок, на бира.

Ради, Мила е приказна!  Rolling Eyes
Мечи, на теб още ли ти плащат без да работиш? Mr. Green Как е Иво?
Пепе, хубаво да си изкарате!  Hug

# 672
Здравейте мацки.ОТ ходещото бедствие и беля на кратко казано Добри не мога да се добера до компа.Когато седна той идва до мене къд елазейки къде подпирайки се за мебелите и ме драска да седне в мене и да пише той.Той хубаво ще ми напише,лошото е че аз няма да мога да ви  ги преведа Mr. GreenПри нас нищо ново.Малкия лази ходи и прав ибели из къщи,каката си играе и чакат двамата да дойд есряд ада ги пратя на село за 2 седмици с бабите-свеки исестра й на свеки.Дано Свеки се навие да ги вземе и двамата малко да презаредя батерийте щото осещам вече че са ми на крайната чертичка и съм изнервена и т.нАко не се съгласи няма  и Ронката да ходи и аз друг живоот ще заредя батерийте.Единственото хубаво е че поне малко успях да зарадвам любимия и му организирахме с Ронката страхотен рожден ден който беше в петък.В петък той се прибра умърлушен и изморен и ние от терасата го видяхме че идва и се наредихме тримата пред входната врата с подаръка -машинка за подстригване и още от стълбите го подхванахме и го гушнахме и му подарихме подаръка.Той се зарадва а когато видя гостите-трите баби в къщи и всяка го чакаше да му даде подарък или парички и той се усмихна за пръв от 1 седмица.После вчера имахме кумовете ,а отй за да ни върне жеста ни каза че на 6.8 ще ни води на море.Е тогав адецата бяха най щастливи.Само че морето ще бъде екшън.Понеже ще ходиме с кумовете и техните деца и ще е търчане в общи линий.Татковците с големите а ние с кумата с малкие ще обикаляме из хората да си събираме децата.АБе ще е весело.Тамън ще забравя за черните дни който имам. Laughing
Анджи дай Боже скоро да ти се разрешат здравните проблеми.Виждам хубаво ст еси изкарали на моренцето.Браво на вас-
Марис как си как е пупата расте ли,как издържаш на жегите при вас?ЗА коя Никито говориш ако не е тайна бе марис че е бременна.О че има предполагам среща.ОРганизаторките ще направят нещо зад ате видиме.Дан ода съм тук за срещата.
Деска може лида те питам нещо ама ми отговори на Лс да не стане тук реклама,коя е фирмата която ти правеше кухнята,щото скоро гледах едно списание за обзавеждане и там видях твойта кухня?
ИЛи като си идвате към Красна Поляна, драсни едно Лс и аз ще дойда ако не възразявате с АНи.Колкото до различията на децата се убеждавам с всеки изминат ден че е така.Ронката не разбрах че имам бебе до 1 годинка-говоря от както забременях с нея до навършването й на 1 годинка,докато Торпедото от зачеването до сега разбирам че имам тайфун около мене.Той все гледа да направи някоя беля и е ужасно шумен докато Ронката е като латерна не й спира устата,като гледам и торпедото на там отива.За капак и бабата ни подари говорещ папагал-играчка де и сега три крещящи в къщи ми идват доста повечко.АМа здраве да е.
Съни като идвате пак към Заимов драсни едно Лс или една жица .На мене ми е близко заимов и често тръмбоваме с додо там.
Олеле олях се оставям ви

# 673
  • Sofia
Нещо не можах да ви изчета, но да се оплача: Габи направи алергия. Май е нахапан от насекоми. Снощи по спешност го взехме от Нова Загора, искаха да го оставят в Пирогов, но аз предпочетох да си е в къщи. Там нито хигиената, нито храната са ОК, да не говорим как ще понесе да му слагат системи, с които би се оправил по-бързо. Баба му е с него и сега сме си всички в къщи. На някакви хапчета и какпи е, а и на сторга диета. Иначе си е весел, играе, но целият е в обриви, които се местят по цялото тяло.
Та така...  Confused

# 674
  • София/Осло
Еййй миличкият Габчо.....дано бързо му мине..Те тия комари сигурно са от блатата ,незнам дали има в Нова Загора такива, но по видинско е нещо страшно   Praynig Heart Eyes
Роси - пиша ЛС  Hug
Мариска- значи ли това ,че ще те видя октомври   Flutter
Мечи- ми ха де...  Hug
Незнам какъв северен вятър духа при Мариската ,но ако е този от при нас, не и завиждам..жегааааааааа   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт