СЕПТЕМВРИйчето чака с нетърпение морското вълнение

• 43 049
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Аник, комари ли са? Много лошо. а сърби ли го? може да го мажеш с нещо, че ако почне и да се драпа!
Госпойчке, ами живот и здраве, ако остане планът в този вид ще се видим  Mr. Green
абе при нас този вятър си смъква Т. от 50 си стана 43 та има значение, а на морето е с още 5 градуса по-ниска.

# 676
  • Sofia
Привет

ние си живеем на къщата, тук на сянка под ореха се живее.
Доктора дойде тук да бие ваксината, така че няма да ходим до Кр.поляна.
Ани, Роси, Гал, Ако искате да си направим една среща в парка, ще се натоварим на колата и ще дойдем  Hug а също приемам и гости на дворче  Hug

Целувки  Heart Eyes

# 677
  • Sofia
Попрочетох отгоре-отгоре.
Габче сега пие Фенистил, Кациум Фосфо С и Аериус, а храната е без животински и алергени - горе-долу само ориз и картофи. Чудя се какво да му готвя, за да му е вкусно. За мазане нищо не са препоръчали и аз не смея да мажа. Обривите се местят по цялото тяло  Crazy В къщи ходи почти гол, защото дрехите го дразнят. По принцип е бил ухапан от комари, но също и е бил на някакъв сбор на мотористи на стадиона и от треват аможе да са го полазили и други инсекти. По крачетата има дребни пъпчици като полазен от бълха  Confused Досега не беше правил такава реакция към комари. Мъж ми и неговият баща са алергични, а явно на Габи му се е сринал имунитета от предходното боледуване, та затова се е отключила алергия. След малко ще го водя при личната, да го види и тя, за да може да взимам направления, ако ми потрябват  Peace

Мариска, как вирееш в тази жега, ужасТ  ooooh!
Деска, аз си представям какво значи за вас да е горещо - направо може да преболедува човек от рязка промяна в климата  Rolling Eyes
Росинка, чудесно сте зарадвали любимия - най-важнотот е вие и децата да сте добре  Peace
Ili_ (да ти имам ник-а, не мо'а му свикна  Mr. Green), само да се видим как ще сме с децата за разходки. То ние нали на море трябва да заминем на 31-ви юли  Thinking

# 678

Добро утро милички,
Ани, това е много , много неприятно. А това, което ме ядосва повече е, че нещо се случва без да можеш да го предотвратиш ooooh! дано скоро отшуми.
Ili_ Хубаво си прекарваш - на спокойствие, тишина - супер  Peace

приятен ден  Heart Eyes

# 679
 Ili_  и всички други именници-  да ви е живо и здраво името! Честит имен ден!     bouquet     bouquet     bouquet

# 680
Здравейте и честит имен ден на всички именници Simple Smile  bouquet  bouquet  bouquet
Роси - много хубаво сте направили за тати - браво. На море с близки с деца е по добре, защото ще си помагате - ще има на кой да разчиташ за децата и обратно ще се редувате. По лесно е отколкото сами.
АНик е много неприятно за детенце. Да ви минава бързо!
СЪни, Номадик хубаво да си изкарате и чудесни спомени е емоции да натрупате. Чакаме ви за снимки после Simple Smile
АЗ бях на изпит в неделя и сякаш след това камъм ми падна и сега се чудя какво да правя и да измисля - неща които ми се е искало, но не съм имала време Simple Smile Таткото ни е в командировка и чак на 12 август ще се върне. Не знам как ще се справим сами, но дано всичко е ок.
Хубав ден момичета Hug

# 681
aniK -  да се оправя бързо Габи Praynig  Дано е нещо еднократно и да не се повтаря повече.

evica - какъв изпит? Ще стискам палци за добри резултати  Hug

# 682
Добро утрооооо!!!! Мерси за кафенцето Поли! Сетих се га бяхме в Италия и си поръчвах уно допио  Mr. Green минали години ехеее

А сега да поздравя баткото на форумчето ни! Да е жив и здрав Никола! Да е силен, умен и добър! Рукси мини насам да кажеш как сте  Heart Eyes

Или, а на теб да ти е живо и здраво името и с гордост да си го носиш!

Аник, как е Габчо днес?
Мечи, мерси за поправката  Wink Как е Иво?
На мен пък вчера никак не ми беше добре. Постоянно ми се втвърдяваше корема, пих разни хапчета накрая. Мисля си, че беше от преумора и се надявам да съм била права.

# 683
  • София/Осло
Ех , че празничен ден...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛА! ДА РАСТЕ ЖИВ И ЗДРАВ !
Целувки за Рукси !

# 684
  • София/Осло
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
СПЕЦИАЛНО ЗА ИЛИ !  Hug
/една моя творба/

# 685
Е голяма съм патка....... ooooh!

ЧРД на Никола! Да расте здраво и щастливо дете, да радва всички около себе си! Честит празник, Рукси!       bouquet

Марис- като нищо е от преумора това втвърдяване. Спомням си с Иво от 6тия месец имах такива контракции, безболезнени бяха, но си ги имах. Ама не се и спирах на едно място де.
Иво е добре, ходи си на градина. Обмислям да го заведа на очен преглед скоро, нещо много често започна да си търка очите, да са му сухи и да го сърбят. Не знам дали е от мърсотия(от площадката като се приберем и почва да търка), от гледане на телевизия( уж от далеч гледа).....не знам.

# 686
  • Sofia
Ей, ама днес ли е Илинден, аз си мислех, че е утре  ooooh! Embarassed

Илианка, ДА ТИ Е СВЯТО ИМЕТО!!! Бъди много щастлива   bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛОТО МОМЧЕ НИКИ!!! МНОГО ЖИЗНЕРАДОСТНО ДЕТСТВО И ЩАСТИЕ МУ ПОЖЕЛАВАМ!!!

Мариска, почивай си  Naughty Пий но-шпа и магнезий в случай на пристягания!!!

Аз приспах къщата и си поемам въздух (, че най-вероятно ще е за кратко  Mr. Green). Габи е добре - днес вече няма никакви обриви, но може би е от лекарствата и храната  Peace Ще сме стриктни в това поне още 2-3 дни и после полекичка ще започна да го захранвам. Ако всичко е наред, към края на седмицата ще заминат пак с баба му за НЗ, да изкара още 1 седмица там преди морето. Тук са като в затвор, не им е хубаво - аз сутринта ги разходих двамата с Криста из квартала, но си е друго да е по цял ден на свобода в двора, да шляпа навсякъде по боси крачета, да ходи на гости по всички дворове на улицата, вечер след 21.30 ходят на разходка в парка... свобода  Peace

Пепе, много хубавичко да си изкарате  Peace Съни, и вие  Hug

# 687
Честит рожден ден на Никола!  Heart Eyes
МНого да радва прекрасното си семейство, щастливо детство и мноооого здраве от сърце!

# 688

Добро утрооооооо Heart Eyes

# 689
Добро да е Simple Smile

Ние с Ади отиваме на кино. Ще гледаме Despicable me. И после да клъцнем малко косичката на Ади. Ей така време да минава  Mr. Green

Аник, магнезий тук не мога без лекар да си взема, но поне но шпа си нося от София. Браво на Габчо  Hug 

Общи условия

Активация на акаунт