Maris, стискай краци, от теб искаме поне още 2 месеца да добуташ.

Ще добута Мариската
Аз от зор да не пренося и да родя лесно, нищо не съм пила. Купих си Магне да имам и съм взимала по 1-2 хапченца, когато сме пътували в по-ранна бременност.
Пооправих нещата, но никога досега не съм го подстригвала така лошо
Но и той никога досега не се е страхувал - мина му страха де, а косата на 2 измивания ще порасне 
- като се сетя какъв го доведоха и то след 2 инжекции Урбазон

. Ще диктувам "Мързелан и Мързеланка " ( дано го свършим ваканцията ), после съм замислила урок по география. Ще рисуваме България - Стара планина, Дунав, планините, морето...Към неделя ще включа история - пак с рисуване на племена, воини и конски опашки, после Златния век, нашите царе .... Малкия знае за Уелс и Шотландия, цяла година учиха за римляните ( само те са успели да окупират този остров ), време е да научи за България.
В какъвто и контекст да са го учили, това е ужасно......Веднага му коригирах завоевателското мислене
на брато съм пращала билкови таблетки до Холандия 

вчера пък чак до южния се занесохме да видя едни дружки с които бяхме заедно на йога море и после и трите след това сме забременели
те имат момиченца, та вчера емо рутеше гаджета 
Ако се налага да се вадят трите сливици, ще ги вадите, може и да е за добро. Аз съм с извадени 3 сливици, била съм на възрастта на нашите диванета, от тогава не съм боледувала сериозно нито веднъж. Приключих с антибиотиците от раз и така до ден днешен. 

Дано да не изпитва болки и дискомфорт дълго време и скоро да забравите за тази случка
Не се обвинявай, случват се такива неща и не може през цялото време да сме плътно до децата в игрите им. А и дори да сме до тях, както сама казваш всичко става за секунда време. Прегръдка за всички ви 

Малката душица
Само не се самообвинявай , щади и себе си . Имах един случай преди време, с една майка, която разви диабет след такъв силен стрес ( детенцето й беше със счупен таз на легло, братчето паднало върху сестричето, докато се гонели ). Бързо възстановяване на Калинката!