Знам, че определено не си седяла на другия край на площадката.
Всички го казват, за секунди стават белите, даже и да го държиш за ръка, пак стават.
Много целувки на Калина и на теб.
Как слагаха пироните, с пълна упойка ли?
Обаче svetlili, а и на Полче мъжа И са прави
Аз така си счупих ръката като малка - гонехме се с едни деца по една ограда, паднах и после не знам колко време ходих с гипс
Няма за какво да се обвиняваш - пак е малкия дявол. Само да не я боли
Гипсирана ли е? Аз помня, че ние много се смеехме с моя гипс - майка измисляше разни шеги. Много бързо ще И мине, да я нацелуваш

Прави сте за всичко
Опитвам се да се успокоявам вече, жал ми е че вместо да лудее сега ваканцията ще трябва да се пазим. Здраве да е! Имала глава да пати
Сигурно помниш колко ние се обяинявахме Ади като си изгори краката, просто явно някои неща са извън нас и това си е! И пак - наистина е можело по-зле да е. А ако има начин да се направи нещо за тази катерушка, щом и други деца има пострадали, ще е най-добре! 
Краката са ми в отвратно състояние направо...не мога да се гледам
Аз по същия повод вчера се сетих как Габи си залепи ръката на една печка, а аз бях там и през цялото време за това пазех 
Браво, че Ади няма течност, а за сливиците...изчакай 
Аз се плаша, че съм забравила всичко от математика и ако трябва да помагам на Габи в училище, ще учча с него от самото начало
Той и мъж ми е математик де, но аз не искам да се излагам
Калина е герой, за теб да не говорим. 

Как е Габи? Оздравя ли напълно? Гадно нещо са алергиите. Това първата ли му е?
. Леле, докато пораснат безброй изненади. 
А за алергията, ми звучи като нещо инцидентно 

Прятно пазаруване 
Чудесни деца имаш!
От утре пак в офиса... 

, задобряваш с всеки изминал ден. 
Аз май имам проблем от тази година с единия крак, но са вътрешни и как боляяяят. Мажа с един крем, немска козметика, облекчава ме.
На 5 години стана и като я докосна, а тя е позатоплена, направо се паникьосвам.
Страхотно е да се гордееш с детето си 
..а за картината на мъж ти какво да кажа..нищо не мога да кажа..въздишам и цъкам...