НОЕМВРИйчета 2006г.

• 61 114
  • 440
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Верче, честито бебенце и от нас Simple Smile Да ви е много здрава и много радости да ви носи!

Горис, честит празник на патеричка Simple Smile

Ние утре се каним да ходим на Гюлечица (под Мальовица) за една седмица и момичетата да се пробват да карат ски. Крео, вие ще ходите ли тази година?

Дано да сме здрави, че бебчо нещо се сополеви... ей, аман от сополи в този живот.

Слави, лека бременност, раждане и здраво бебе на финала Simple Smile

# 331
  • София - Дианабад
Силве, моля те да споделиш после как е било. Вие къде ще отседнете? От училищата и детските градини ходят на "Дивите петли", там знам, че е добре.
А на Мальовица миналата година ходихме 2 дни /без да спим там/, но на таткото не му хареса влека - искаме бейби влекче, и то да е ниско, за да може поне Софи да се дърпа самичка.
На Кюстендил, на "Трите буки" има такова влекче, а и наклонът е точно като за начинаещи, но този уикенд не работеше /мислехме да ходим там в събота/.

bouquet

# 332
  • София
Честита първа годинка на Ели!

Есма, и аз се замислих за Мальовица, но Боян нещо се сополиви и кашля вече 2 седмици и не може да се оправи. Тъкмо му секнат мъките и отново се започва с нещо. Сега Ники отново е вкъщи.

А Мальовица може би ще я оставя за по-хубаво време.

Гери, ние отсядаме във ведомствена станция. Оказа се, че мъжът на Есма и аз работим на едно и също място и се бяхме засекли преди 2 години там.

# 333
  • София
Здравейте Simple Smile

Времето е страхотно тука!

Гери, тази година сме в станцията на Софийски университет (точно до Дивите петли). Горе е супер за съвсем начинаещи и напреднали. Няма детско влекче... и няма изгледи да има. Малчовците катерят хълмчето сами. Иначе учителите са ми симпатични на мен, за 2 дни нашите девойки вече се държат все едно карат от години Simple Smile.

Крео, ох, с тези батковци и каки бебоците са все сополиви... И Никола дойде сополив. Ама тука въздуха добре му се отразява. Свиркайте ако ще идвате на пролет, може и ние да се присъединим Simple Smile

# 334
esma, благородно завиждам.  Simple Smile

# 335
  • sofia
Божее, не съм влизала в темата от 100 години....то се напълнило с бебета  Hug
Да са живи и здрави и много радостни да растат.

Здравейте Simple Smile

Времето е страхотно тука!

Гери, тази година сме в станцията на Софийски университет (точно до Дивите петли).
И на мен днес така ми казаха - за времето, де!  Wink
Чак ви завидях, че сте там.....последно бях на ски преди 10 години....после какво стана, все не мога да стигна до такива екстри.
От написаното да разбирам ли, че мъжа на есма и крео работят в СУ....защото и аз.
Лятно време на тази станция е супер, а ако пък уцелиш и гъбарския период   chef

# 336
  • София
Веси, не работят в СУ Simple Smile Само сме завършили там  Wink Ние идваме на тази станция с едни приятели, които са преподаватели. А ведомствената станция на Крео и моя мъж е друга и е също тука съвсем на близо. Изобщо много поводи да се навърти насам човек.

Аз пък обожавам лятото с боровинковия и ягоден период на това място... мммм вкусно.

# 337
ЕЕЕЕЕ момичета-разплакахте ме да знаете newsm51
    Не съм влизала тук от коя година даже не помня и сега съвсем случайно надникнах.Миличките ми даже сте ме отразили за чакаща бебе-БЛАГОДАРЯ ВИ МАЦКИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 338
  • София
ЕЕЕЕЕ момичета-разплакахте ме да знаете newsm51
    Не съм влизала тук от коя година даже не помня и сега съвсем случайно надникнах.Миличките ми даже сте ме отразили за чакаща бебе-БЛАГОДАРЯ ВИ МАЦКИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Миленче, какво ще е бебчето? И ще ти дърпам ушите на теб да знаеш Hug

# 339
  Хиихихи Мони,по-добре не ми ги дърпай, че те и без това не стават за показ JoyМъжка майка се очертах, ама това си исках де (тайно)

# 340
  • София
Миленче, много се радвам Hug

# 341
  • София
Миленче, честито и от мен! Много се радвам, че още едно ноемврийче ще става батко  Mr. Green

Желая на всички бременни леко бременеене и леко раждане! Определено с второто се ражда по-лесно и бързо   bouquet

# 342
Честито! Баткото да слуша повече и да помага!

# 343
Привет ноемврийски мами!
Надявам се вие, дечицата и семействата ви да сте чудесно!
Аз също не съм влизала от години, ама идвам да се похваля  Embarassed че паке ще бъда ноемврийска мама (живот и здраве около рожденния ден на Гого)
Честито на всички сдобили си с нови рожби!

# 344
Честито, MagieA   bouquet! Лека и безпроблемна и здраво бебче на финала ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт