НОЕМВРИйчета 2006г.

• 61 113
  • 440
  •   1
Отговори
# 345
Маги, честито, лека и безпроблемна   bouquet

# 346
Честита бременност и от мен, Маги, здрави и пухкаво бебче на финала!

# 347
Днес видях Верчето от колата. Спряхме на светофара близо до тях и ги видах с мъжа и как разхождат бебка. Мамчето изглеждаше супер Simple Smile. Смешното е, че и тя ме видя и разпозна въпреки разстоянието  Mr. Green.

# 348
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте и от мен. Аз също не съм влизала в темата от 100 години, май от януари месец, ама като гледам не е мръднала много оттогава  Wink

Ние сме добре, Ема расте, хубавее и дивее. Лятото се очертава да го изкараме по морето.

MagieA желая ти лека бременност!

# 349
  • София
Аз от време на време надниквам носталгично в темичката, но янмам много какво да пиша.
Ежедневието ни подхвана всички и време много не остава Laughing
Ние сме добре, Митко скоро изкара варицела (сега и таткото я кара, за да не остане по назад случайно Laughing), ходи на градина, имах идея да го пускам на зелено училище юни, но пропадна покрай шарката, реди думички и песнички на френски вкъщи, защото се оказа, че групата му била с ранно изучаване на този език, дивее и щурее.
MagieA лека и от мен  bouquet
Като гледам тези с едно останахме малцинство Laughing

Софиянки какво ще кажете да се съберем някоя вечер по женски без децата да ударим по едно?

# 350
Мони, идеята много ми допада   Mr. Green

# 351
Ей, сра-мо-та! Чак сега..

# 352
Имаш към 13тина дни, Жени, кво пък  Mr. Green

И аз само надничам в темата и нямам кой знае какво да споделя. Алекс расте като гъба, философства порядъчно, гони го пубертета и от време на време има гадже, а в в останалото време се сърди на момичетата. Забавно  Rolling Eyes

# 353
  • София
Хайде де дайте да се организираме нещо другата седмица тогава!

# 354
Хахаха, тамън след тва направо да закараме Жени към АГ-то Simple Smile))

# 355
Хахаха, тамън след тва направо да закараме Жени към АГ-то Simple Smile))

Смейте се, смейте се Simple Smile

# 356
  • София
Ехе, какво раздвижване в темата!

Честито на Маги, лека бременност и кротко бебе накрая Simple Smile

Ние сме добре. Йоанка много помага за Вероничка, вече си игарят заедно "на кукли", то не че бебето разбира нещо, ама държи и гризе куклите на каката, а Йоана се обяснява и разказва. Много са смешни!!!  Joy

# 357
  • София
Гери ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НАЙ-МАЛКАТА ТИ КУКЛА!!! ДА Е ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!!! Честит празник ан цялото ви семейство  bouquet  bouquet  bouquet

Ако се мотаме за срещата Жени ще вземе да роди и ще трябва с детето да идва Laughing

# 358
Маги,лека и безпроблемна бременностт ти желая  bouquet Hug
И аз отдавна не съм се разписвала тук,добре сме Мони расте и дивее,мама също расте Heart Eyesно после ще му мислим Heart EyesЛятото ще ни се разминат почивките,но то за хубаво де.Ще се цамбуркаме по цял ден в нашия басейн Grinning
Женка,успех мила,айде не остана Heart Eyes Hug

# 359
  • Отвъд алеята зад шкафа
  Здравейте. Искам да ви съобщя една радостна вест-  на 22 май в 21.30 часа jenny_b е дала живот на втория си син Димитър. Раждането е било нормално, юнакът тежи 3035 и е 51 см.

Общи условия

Активация на акаунт