НОЕМВРИйчета 2006г.

• 61 121
  • 440
  •   1
Отговори
# 315
  • на странно място ......
Я новата година какви хубави новини донесла   bouquet
Верче, честита ти мома засмяна, да е винаги отмяна на мама, много здраве и щастие ви желая!! Hug
Слави, честито  bouquet ,прекрасна бременност ти желая и да зарадваш отбора с прелестна рожба !!! Hug

# 316
Честита дъщеричка, Верче   bouquet Да ти е жива и здрава малката Ивона!

# 317
Честита бебка на Верчето и от мен Simple Smile

# 318
Верче, честито бебенце ! Нека е много здрава Ивона и да расте щастлива заедно с бати! На теб - бързо възстановяване!  bouquet

# 319
  • София
Верче, честита ти дъщеричка! Много радост и щастие да ви носи!

# 320
Верче,честита дъщеричка,да рсте здрава,умна и красива и да ви носи само радост  bouquetПрекрасно име сте и дали Hug
Горис,Сбруни,благодаря ви Hug

# 321
  • София
Момичета, благодаря ви ! Hug
Много мило ми стана!!! Целувам ви всички !

Слави, честита лентичка  Mr. Green Лека бременност и леко раждане!!!

# 322
Момичета, благодаря ви ! Hug
Много мило ми стана!!! Целувам ви всички !

Слави, честита лентичка  Mr. Green Лека бременност и леко раждане!!!

Верче, радвам се, че сте се прибрали.
Ако имате някакви драми с кърменето свиркай Simple Smile

# 323
  • София
Честита дъщеричка, Верче! Да е жива и здрава, красива като мама и палава колкото батко!

# 324
  • София - Дианабад
А моето бебе и най-малкото порасна. Днес става на 1 годинка:

Наистина не мога да повярвам колко бързо си минава времето....

# 325
Верче, да ви е жива и здрава малката принцеса!   bouquet
Слави, много се радвам за теб! Знам, че много го искаше и очакваше! Лека и спокойна бременост, а на финала здрав и силен чаровник! Hug
Гери, честит рожден ден на най-малката ти кукла!  bouquet

# 326
Гери,честита ви пораснала рожденничка!Да расте здрава,щастлива и засмяна!  bouquet
Верче,радвам се че вече сте си у дома,чакаме снимки на принцеската Hug
Дени,мерси мила,дай боже всичко да е наред Praynig

# 327
Гери, честита да ви е малката пораснала рожденничка /на патерички/! Пожелавам здраве на цялото семейство  Hug

# 328
Гери, честит рожден ден на Еленка! Нека е много здава и обградена с любов от двете каки!  bouquet

Сподели как се справяш с трите, те са с малка разлика? Разбират ли се помежду си? Ревнуват ли се?

# 329
  • София - Дианабад
Благодаря за пожеланията  Hug! Да ви се връщат стократно и на вашите сладури Peace! Heart Eyes

Иве, ами справям се. Те като са с малка разлика, си играят много хубаво  Hug. Направо се разтапям като ги слушам: "Искаш ли аз да съм майката, а ти бебето", или "Искаш ли ти да си майката, а аз таткото", и такива едни...
За ревност - по-скоро не, сърдят се като им се спи например. Но ние наистина не ги делим, защото няма за какво - ходят заедно на театър, на ски /само малкото го оставяме при баба, но няма да е за дълго май, и него ще го водим скоро/. Ако нещо се наложи, се обяснява на децата.

Мисля си, че човек свиква всякак - и с малка разлика, и с по-голяма разлика, и с близнаци... Влиза в някакъв ритъм. Може би. Нека да кажат и мамите на деца с по-голяма разлика  Peace!

Някой да предложи среща? Ски-ваканция?  Peace

Hug

Общи условия

Активация на акаунт