Нашето МАйско човече борбено крачи далече (37)

• 9 021
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
Момичета, тази сутрин звънях на Меги, тя няма възможност дани "посети" и помоли да "почерпя" за нейно здраве

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 09:46 от lenka_ilenka

# 31
Момичета, тази сутрин звънях на Меги, тя няма възможност да ни "посети" и помоли да "почерпя" за нейно здраве

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 10:53 от lenka_ilenka

# 32
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МЕГЕЛИНКА..........
ПОЖЕЛАВАМ ТИ, ЩАСТИЕ ,КЪСМЕТ И МНОГО УСПЕХИ ПО-ПЪТЕКАТА НА ЖИВОТА И ВИНАГИ ДА СИ НА ВЪРХА Hug
meyz i bebeati БЛАГОДАРЯ ЗА КАФЕНЦЕТО Hug
Тони от вчера  е нетърпим ooooh! #Crazy.реве за нищо и се тръшка-направо ще откача.Добре ,че  моя излиза в отпуска от неделя   за да ми помага
Alabala .Аз пък имам страх  от високото-щом на пързалката като се кача и ме е страх да слезна-не мога да се преборя с тоя страх #Crazy. Добре,че живея на първия етаж Joy Peace
Лек ден  и приятни разходки с бонбончетата и дано да е хубаво времето днес Hug
А на болните-Бързо оздравяване Hug Hug Hug
ОНЧЕ................КЪДЕ ИЗЧЕЗНА????????-ДАНО ВСИЧКО Е НАРЕД ПРИ ВАС Praynig Hug

# 33
  • София
Вале, зъби, ще потърпиш.
И Алекс е станал голямо мрънкало.

Честит празник на Меги Hug Hug Hug

# 34
  • ул. "Мечтание"
Меги, честит празник!  bouquet

Мацки, ще правите ли ваксина против бронхит, пневмонии и др? Prevenar

Ние ще пропуснем. Бях мислила евентуална една менингитна да сложим, но също се отказах. Няма да слагаме нищо извън искания минимум от ваксини.

# 35
Честит рожден ден, Мегелинка   bouquet Бъди щастлива, доволна и обичана и в обкръжението на най бли3ките ти хора  Hug

# 36
Честит рожден ден Меги!Желая ти много сбъднати мечти!

Ние довечера заминаваме за селото на свеки.Мъжо вика малко да сме се разнообразили,а аз му викам че отиваме директно в дупката на пепелянките.Там са свекитата,етърва ми и девер ми с децата та ще ми е мнооого забавно.Добре че на Белоградчик има събор и ще идем и дотам и дано не вали че да останем там целия ден.Там ми е много приятно да ходя,а и разбрах че съм бременна точно след едно отиване дотам.Иначе и ние сме ходещо мрънкало,че и нощес ме побърка.Сега ми се затварят очите,но трябва да се стягам за път.

# 37
И ние довечера заминаваме при каките за два дена.Нямам търпение да си ги видя-уж съм свикнала да ходят лятото на село,но този път ужасно много ми липсват.

# 38
Еххх, мами - сваря да изчета едната, пуснали сте още две
хихихи Mr. Green
Прегръщам ви. Весела и слънчева събота и неделя.

# 39
  • у нас
Мегелинка, честит рожден ден! Желая ти всичко, което искаш да ти се сбъдне!  [/b][/i][/color] bouquet

# 40
И моята дъщеря зямина на село,сега ми е мъчно Sad.
Мъжът ми казва: "Сега няма да има по кой да викаш" Confused
АЛАБАЛА,напълно те разбирам за страха ти от високо,аз съм израснала във височините дето се вика 20 години съм висяла по терасите на бащината ми къща ,които са доста на високо,а сега като отида там на гости и изпадам в някакъв ужас.

# 41
Някой ако се интересува от артикули за седмицата на кърменето http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=408641.0 , http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=408701.0

Меги, Честит Рожден Ден!!! Да сте живи и здрави ти, дъщеричката ти и всички които обичаш! Да бъде топло в душата ти винаги когато погледнеш усмивката на Коки!  Hug

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 23:13 от mu6muro4e

# 42
  • ВАРНА
         Най-сетне да седна спокойно на компа ....
        Алабала  Hug не се притеснявай, няма нищо!
        Мейз, аз миналата година се бях засилила да слагам противоменингитна, но педи ме разубеди и засега ще карам само със задължителните ваксини.
         Меги честит рожден ден мила  Hug пожелавам ти да ти се сбъдне всичко, което си пожелаеш!

Аз да ви разправям как дадохме изследванията оня ден. Ставаме сутринта и почвам да се моля с контейнерчето да се изпишка,  след петата минута му омръзна да го стискам и хукна из стаята с голо дупе, стигна до масичката, подпря се, засмя се и ... се изпишка  Laughing ама и аз набързо тикнах контейнерчето и събрах материал. Отиваме в лабораторията бодри,бодри, бъркам в торбичката да извадя направлението и  Shocked... контейнерчето се обърнало на една страна и празно. Грабвам го обратно към колата и малко преди да я стигнем, памперса сякаш ми притопли, събух го по голо дупе пак и ....45 минути го чаках, то вода ли не давах, то не кляках ли да го издържам накрая чак и аз щях да свърша нещо от зор  hahaha но поне свършихме това, за което бяхме тръгнали и резултатите са добри Simple Smile
         Най-после прежалих къдриците и вчера бяхме на фризьор ето ви малко снимки да ми видите порастналото момче http://media.snimka.bg/3461/013177290.jpg , http://media.snimka.bg/3461/013177294.jpg , http://media.snimka.bg/3461/013177298.jpg , http://media.snimka.bg/3461/013177298.jpg Каката ми е сърдита, че съм го подстригала и още не може да го възприеме, но ще и мине  Wink
            Лека вечер на всички  Hug  Hug  Hug

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 00:20 от mama_D_A_N_I_

# 43
mama_D_A_N_I_, браво на вас! Голямо чакане е било  Crazy
Цитирам една мама (не е единствената) която се справя с ЕБХ. Надявам се неверниците да спрат да казват, че е невъзможно  Mr. Green Бебето е на 9 месеца!

телеграфно за мен и борис.
не съм се вяствала с месеци.
борис е бебе без памерс от 3-4 седмици.
да отбележа, напикани гащи рядко има,
до 1-2 на ден.
започнах от 20 му ден с издържане.
многократни пелени не купих,
нямам хубава пералня и сушилня,
освен това борис наддаваше бързо и не знаех дали си стува инвестицията за
определен размен, предвид факта, че биха му омаляли бързо.
пък и да си кажа бая грубички ми изглеждат някои модели многократни пелени.
с тензух е удбно, пере се бързо, съхне също така бързо.
цяла зима изкарах с тензухени парчета и 1-2 памперса на ден, през нощта с 1 памперс.
издържах го постоянно.
едва на седем месеца той започна да се изпишква, веднага що го хванех за крачетата,
имам предвид, че преди това не реагираше винаги на издържането..
било е някъде края на април.
през май на осем месеца, постепенно остана само памперс за разходка,
след това само нощния, доката на 9 месеца махнахме и него.
през нощта не пишка, въпреки, че го кърмя към 1-2 часа.
изпишквам го на сутрешното кърмене към 6.
някаква атракция сме с него,
но красивото е, че все повече майки около нас правят опити,
заразени от нашия пример.

# 44
Здравейте !  Laughing
Ще карам по същество  Mr. Green
Някой да е попълвал Декларацията  по чл.53 за Програмата в подкрепа на мяйчинството ????Или аз съм тъпа или нещо става   #Crazy - не мога да се справя!Искам помощ !!!

mam4e82 , дано си изкараш добре поне на Белоградчик !Пък знаеш ли може пак да разбереш някоя новина  Laughing
greta.kr , със сигурност и на тях двете им липсваш!Колкото и да растат децата са привързани към родителите си !
DiyanaChar , и ти се загуби някъде  newsm78  Simple Smile Как е малката Боянка?Слуша ли ?
mama_D_A_N_I_ , важното е че резултата от изследванията си е струвал чакането  Wink Аз обаче не мога да видя добре снимката защото е маничка  newsm78 . Твойта ли кака искаше да си слага тату или пиърсинг?
mu6muro4e , абе щом хората са го измислили и го правят значи съществува -  хи хи АЗ вярвам  Peace  Simple Smile
..........нашето дете почна да заспива вече късно-от няколко дена заспива кам 23 ч,а сутрин става рано-в 7 ч ! От декември месец не си е спал в леглото  Embarassed - само си играе в него ! Иначе при нас !Вече ми писвааааа  - дайте идеи к`во да направя че да го науча на ред !Буди се по Н на брой пъти и само цока - ама то туй мляко няма е вечно - и аз душа нося  Mr. Green
Вечер си викам като заспи на голямото легло и ще го преместя полекичка в малкото!Ама той само като усети че го местя и се почва един реееееев - ЯДОСАН ВЕЧЕ ,че съм го събудила и КРАЙ !Реев , рееев и нерви !И тъйй...оплаках се
Lady Frost   ,
Цитат
На 10ти юли. То това моето учене стана като сапунен сериал тип "Дързост и красота".   Ама още малко остана и да ми се маха от главата. Тоооолкова ми писна, че не е истина!   Главата ми се подпали от тъпотии!
Аз съм учила 8 години - студентката -вечната - познавате ли я  smile3534
Айдееее оставям Ви че много се разписах !
Хубав ден !Целувкиии

Общи условия

Активация на акаунт