Нашето МАйско човече борбено крачи далече (37)

• 9 021
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
  • ул. "Мечтание"
Ееее, Слънчо, биеш ме по точки. Моите студентски години са само 5 и не мисля да ги правя повече!  Grinning

# 46
  • София
Слънчо, тази ли декларация
Цитат
ДЕКЛАРАЦИЯ

за направен избор от майката /осиновителката (бащата/осиновителя), във връзка с предоставяне на грижи по отглеждане на детето от регистрирано в Дирекция “Бюро по труда”  лице, по условията на НП  “В подкрепа на майчинството”

Подписаната/ият:  ...
(трите имена по документ за самоличност)
ЕГН/ЛНЧ ……………………………адрес………...................................................................…..
л.к. № ..............................................., изд. на .......................... от....................................................
декларирам, че съм участвал/а при провеждане на интервюто с подбраните от                           Д “БТ” ……………………..............….. лица и сам/а съм направил/а своя избор.

Избирам грижите по отглеждане на детето ми:
...,
(трите имена на детето)
родено на ................................ 20 ....... г.,
да бъдат предоставени на ……...............………………………………………………………….
(трите имена на лицето по документ за самоличност)
ЕГН/ЛНЧ …………………………………........., рег. №………..….........…/……....……….......     

Давам своето съгласие г-н/г-жа …………...........…………………, да бъде насочен/а към Д “СП” ………………............…… за сключване на трудов договор по условията на  НП “В подкрепа на майчинството”.

Известна ми е отговорността по чл. 313 от Наказателния кодекс.

.....................  20..... г.                                          Декларатор:
/.........................................../
Какво не ти е ясно... да го измислим Simple Smile

# 47
Влизам да ви се оплача набързо. Незнам как ще спя таз вечер, току що някой се опита да влезе в нас, пробва вратата дали е заключена. Добре, че светнах лампата в коридора, надявам се да са се изплашили. Това не е за сефте имало и други случаи ама все през деня, поне аз тогава съм усещала......
Блокирах сега....  Rolling Eyes

# 48
Рени,честит рожден ден!!! Желая ти  да си много щастлива и обичана Hug   bouquet

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 11:32 от lenka_ilenka

# 49
  • София
Ау, гадно. Аз имах такова приключение когато Дияна беше на 7м, през деня.
Надявам се да не си се изплашила. Реших да ти пиша в чата... ама съм била излязла от него Simple Smile

# 50
  • ВАРНА
        Ленка дано се успокоиш по-скоро! Ама как им стиска да се пробват в пълен апартамент !
        Слънчо оправих връзката към снимката, вече се вижда. 

# 51
  • Някъде по Дунава
Хайде момичета на кафе  http://honeymoonphase.files.wordpress.com/2008/02/heart-coffee2.jpg
Ние снощи бяхме на рожден ден и имам силна нужда от нещо ободряващо.Добре че Ели спа до 9ч,да му мисли тати,който стана 6ч за работа  Sad
Ленка иленка какви нахални хора  Close,дано не сте се уплашили много
Мама Дани Ради и без къдрици е хубав.И аз се чудех дали да не скъся косата на Ели,тя не че е особено дълга.Едни познати така направили с момиченцето си 2 поредни лета,за да и се сгъсти косичката.
Да ви се оплача майчета Ели от 2 дни е с висока Т,разстройство и обрив,въпреки че все още се чудя дали е нахапана или е обрив.Нашата лекарка е отпуска и незнам утре при кого да отидем.Мислех си че е така от зъби,но тези пъпки ме притесняват,а и племенника идва болен у нас(той имаше ангина) и може Ели нещо да е прихванала.Дано се оправи бързо,че толкова е кисела.Като капак снощи заради бурята ни изгоря телевизора  Cry поне компютъра работи.

Хайде лек ви ден.

# 52
РЕНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Ленка, ужасно е  spoko ! Дано ти е за последно подобно преживяване!

# 53
  • ВАРНА

Рени, честит рожден ден  Simple Smile
       Николаева мисля, че няма толкова голямо значение дали ще подстригвош детето много късо като е малко. Като ще е гъста косата, тя си е гъста. Дъщеря ми почти винаги е била с дълга коса и все още е с дебела опашка, въпреки, че косъма и е тънък. А сега на Ради след подстрижката косата му стана по-твърда, но пък се кефя, че пак ще се начупи  Laughing  Дано по-скоро Ели оздравее  Hug
        Вале как е Тони, избиха ли зъбките  Hug
        Ленка как мина нощта?

# 54
Благодаря ви момичета  Hug

Дани, добре мина, умората си каза думата в два часа благополучно заспах  Simple Smile

И аз мисля,че като ти е гъста косата си е гъста, а не защото е често подстригвана  Wink

# 55
Здравейте.
Алабала мерси за новата тема  bouquet С таз моя работа влизам рядко и само на бързо ви прочитам, ама сега ще се и разпиша.
Ленка дано повече не ти се случва подобно нещо Hug
Честито на рожденичките! Да бъдат винаги заобиколени от обичаните хора.
Аз да се похваля, че Тереза направи своите първи крачки, но още е далеч прохождането, доста е страхлива и иска все някой да я държи за ръцета. Иначе се изправя и без да се държи някъде, и хитро се смее докато лекичко кляка и седне отново. Зъби набират на път е четвърти, а може и още.
Вале, дано бързо избият на тони зъбчетата, че голяма мъка и за двамата е предполагам.
nikolaeva дано не е нещо сериозно Hug
пожелавам ви лека седмица и повече усмивки Grinning

# 56
Привет момичета Hug Hug Hug
 mama_D_A_N_I_ Де да бяха избили ooooh! нямаше да ме върти като луда през 1мин и той не знае какво иска.И на него не му е лесно,дано да избият вече Crossing Arms
stoj4e   Hug PeaceЧестито Първи крачки на Тереза
Ели.. Добре,че са се усетила и никога да не се повтаря повече
nikolaeva    bouquetМерси за кафето-макар и късно Бързо оздравяване на малката Hug Praynig
Рени, честит рожден ден     bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 57
Благодаря ви момичета за пожеланията  Hug

Мой ред е да черпя и аз чукнах 30те Mr. Green

# 58
mama_D_A_N_I_, Ради май въобще не е плакал като са го постригвали. Ние Тошко в къщи - татко му го занимаваше, а аз го постригах с 3 и 4 номер, ама поплака малко. Между другото имаме същото колело като вашето, обаче зелено.

А за ученето - аз отлагах, отлагах, ама накрая като записах, го завърших за 3 години / като едната беше ускорено - 2 за 1/  bowuu

Вал, искрено ти съчувствам, особено като знам, че и нас ни чака същото. С 4 зъба сме само. Последния излезе преди повече от 3 месеца. Очаквам много наведнъж Cry

# 59
Ние май ще се разминем с морето  Sad Много съм разочарована  Cry

reniuga
, ЧРД!
Много усмивки и весели дни ти пожелавам! baloni birthday

Общи условия

Активация на акаунт