Нашето МАйско човече борбено крачи далече (37)

• 9 021
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте мили мами!Не съм влизала с месеци, но някога бях дейна и пищшеща мама.Уви сега положението е друго.Виждам, че всички малки пумпалчета растат живи и здрави и радват родителите си. И ние сме така, обикаляме по цял ден из апартамента и правим белички.От септември тръгваме на детска ясла и сърцето на мама се къса.А пък аз самата се връщам на работа Mr. Green.Имах намерение да се гледаме до 2год.възрадт, пък то излезе друго.По чиста случайност ни приеха на ясла и след като прецених положението, реших да се възползвам от шанса си, защото ми е ясно че догодина през май няма да ни приемат и тогава ще изпадна в безизходица.Иначе никак не ми се разделя с малкото майско човече.

# 61
Здравейте wavey!

Първо да честитя рождения ден на Рени.Жива и здрава да си и много щастие и любов

Мушмуроче, защо така стана с морето?
exence, не си единствената на която се налага да работи.И ние на скоро коментирахме с моя мъж дали да не почвам работа, но на този етап не е никак удачно.Той не иска да оставям децата,а и аз сега не смогвам с къщната работа, а камо ли като почна работа.Неговата работа понамаля и ако така продължава може да ми се наложи да работя.

Ленка, на мен ми се е случвало на сън някой да се опитва да влезе в нас и усещането е много гадно-направо си е страшно.Представям си как си се изплашила.

Николаева , Ели как е?Оздравя ли?Как изгоря ТВ-то?

Стойче, безпроблемно прохождане на малката.
Гери, оздравяха ли децата?
Вал,хайде да избиват вече тези зъби Close

Ние днес се прибрахме.Вчера тръгнахме от село.Лиана се разплака, а Мони не.Аз очаквах обратното.Тази година на Лиана много й липсвам-пораснало ми е детето.
Та вчера се отбихме на вилата на нашите и инцидентно останахме там да спим.Чакаха ни за вечеря, а Велис реши, че иска да пие.Съответно аз трябваше да карам, но отказах-не се чувствам сигурна на такъв път и аз карам много рядко.Велис чак почна да се цупи и едва ли не се скарахме,ааааааа.Ще се опитва той да ме изнудва и то заради някакво пиене newsm66.Заради това останахме да спим там.Ох, добре че Мозила помни,щото Мадлен току що ми изключи компа.С махането на памперса хич не съм напреднала Whistling.Сега с лошото време се оправдавам.А и на село дори не я изпикавах-само като станеше от сън.

Сега погледнах, че днес е петровден.
Честит имен ден да всички, които носят това име и по-специало Петър на Орхидее.Да са живи и здрави!

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 11:12 от greta.kr

# 62
  • София
Днес ли беше Петровден?
Честито на празнуващите Simple Smile

Едно бързо питанеь за гърнето. Алекс е далеч от казването. Снощи и тази сутрин пишка в гърнето. На колко време мога да го слагам на гърне?

# 63
  • ул. "Мечтание"
Едно бързо питанеь за гърнето. Алекс е далеч от казването. Снощи и тази сутрин пишка в гърнето. На колко време мога да го слагам на гърне?

Можеш като начало да го слагаш преди и след сън, преди и след хранене. Може да го пуснеш по гащички един ден и да следиш долу-горе на колко време пишка. Съответно да прецениш колко често да го слагаш. Божката примерно пишка на около час.

Честито на днешните именници!   bouquet
Честит рожден ден на Рени!   bouquet

# 64
Браво бе мами, приятно съм изненадана колко сте напреднали с пишкането и казването, това означава, че сте правили опити в тази посока продължително време и сте създали навици на дечицата.
Аз, като една нехайна майка Embarassed все още не съм работила изобщо в тази посока, но знам че е време защото именно в летния сезон се постигат добри резултати. Все се оправдавам с натоварената си програма и липсата на време, но то не чака...

# 65
 Една почерпка от мен по случай именния ден на сестра ми!

Рени, честит рожден ден!Желая ти много щастие и късмет!
Честито и на всички именници!Да ви е живо и здраво името!
Ние се завърнахме вчера и определено не си изкарах много добре.Свеки ми лазеше по нервите,а другите ми показаха че не съм много желана там.Но поне цял следобяд в събота бяхме на Белоградчик и там ми беше супер.

# 66
За гърненцето - Ние доста време сме навън и затова няма как да го слагам на 1 час и по- често.
Слагам го: - сутрин като стане преди закуска
                  - на обяд като се приберем преди ядене
                  - следобед като се наспи преди да яде
                  - и вечер като се приберем преди баня

# 67
# 68
 waveyЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО  ПРАЗНУВАТ ДНЕС Hug  bouquet  bouquet
Браво на мамите които се справят с гърнето [smilie=smile3501.gif]Аз да си призная въобще не назорвам Тони Embarassed По-някога и мен ме мързи-ама трябва да се стегна Rolling Eyes newsm53
Грета Хайде да му избиват дееееееееееееееее........... Praynig
Fradiene   То и при нас имаше голям застой,като му избиха 8 зъба после голяма почивка му ударихме Peace ама сега ,ела и ни виж ooooh!-Дано при другите бонбончета  да  не се случва Praynig
Мале като ви чета ,че на почивки сте ходили на други им предстои smile3501 И аз искам-ама тая година няма да стане smile3518.
Лек ден ви желая и много да ви слушкат сладурчетата Hug Hug Hug

# 69
  • София - Дианабад
Привет,  Hug
хайде да се разпиша и аз!

ЧЕСТИТО НА МАМИТЕ, ПРАЗНУВАЩИ РОЖДЕН ДЕН ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ!!! ЗДРАВЕ И ХУБАВИ ЕМОЦИИ!!!   bouquet  bouquet  bouquet

ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ ИМЕНИЦИ! ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО СЪС ЗДРАВЕ И БЛАГОПОЛУЧИЕ!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Ние сме горе-долу добре, преди 10-ина дни бихме ваксината за шарките, добре я понасяме засега. Преди няколко дни имахме температура и разстройство, не знам дали е от зъбите, но мина бързичко, само с Ентерол.

За ваксините - ние мислим да бием Превенар и срещу Хепатит А - от септември и двете тръгват на ясла, пък и започнаха много да боледуват, откакто каката тръгна на ясла. А преди не знаех какви лекарства има по аптеките...

Целувки от нас!  Heart Eyes

# 70
  • у нас
Честито на всички именници!   bouquet

# 71
  • ВАРНА
Честит имен ден на празнуващите   bouquet   bouquet   bouquet Да ви е живо и здраво името и от късмет да не се отървете!!!
          Аз държа Ради на гърнето докато свърши нещо или докато му омръзне, но той от няколко дена не иска да сяда ако няма да прави нещо и по това се ориентирам горе долу. Ние напредваме само с акането, днес следобед като пръцна и не му обърнах внимание взе да потропва с крачета и да вика а-а, свалихме пампито и детето си свърши работата усмято  Laughing
           Фрадиен, верно издържа геройски, само накрая аха да му пуснат машинката да го дооформят и козметичката от другата зала пусна някакъв лазер дето издава силен шум и малкия се уплаши и поплака докато го изведем навън  Laughing
             Лека вечер на всички  Hug  Hug  Hug

# 72
Добро утро или добър ден на всички и от нас.
В началото на август отиваме на вилата или на село по точно казано и съм решила да предприема атаки с гърнето, по цял ден по гащи, пък да видим.От есен нали ви писах, че тръгваме на ясла, та там ги слагат на гърне, но не разчитам на никакви резултати, поне от опита си с голямото зверче.Когато реших, че е дошло време за сваляне на памперса я спрях от ясла за 1мес.отучих я и им я пуснах готова.

# 73
Добро утро, дами и мами...

Имахме пак приключение, спукахме гума на колата в неделя следобед високо горе в планината (бли3о до 3алцбург), мъжа ми е наемател от много години насам на малка хижа там, 8 квадрата, бе3 електричество и екстри, строена е 1932  Wink и ... останахме да ностуваме с децата  ooooh! А3 и малката спахме в колата, а той и Георг се приютиха в хижата, дъжд се ля почти непрестанно. На другия ден дойде човек от местен серви3 и ни донесе гума, с която стигнахме до долу, после колата беше на серви3 и чак вечерта се добрахме до дома.  Whistling Crazy

На гърне сте ги слагам моите като дойде баба им от България в средата на юли, тя ка3а, че сте стои при тях  Peace

# 74
  • Някъде по Дунава
Привет!
Ч.Р.Д. Reniuga,бъди жива и здрава!
Честито и на вчерашните именици!

Ели вчера се беше пооправила и не ходихме на лекар,но днес сутринта се събуди с ужасен обрив,беше на петна по цялото тяло.Казаха че е от храна и ще пие сироп Кларитин.По принцип яде едно и също и се чудя от какво може да го е получила.Дано по бързо минава,че е ужасно кисела,сигурно я сърби.

Общи условия

Активация на акаунт