Нашето МАйско човече борбено крачи далече (37)

• 9 021
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
Fradiene, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

# 76
Още една рожденичка Crazy
Fradiene, честит празник и от мен.Щастие и любов за теб newsm51

Мадлен е доста стабилна вече навън, та чак си позболявам да си седя на кафето, а тя обикаля на воля, но близко до мен.С пясъка не се заиграва и си трамбова постоянно.Понякога иска да й дам ръка, да ме разхожда и мен.Където види джанка, ябълка или костилка, ми ги носи Rolling Eyes
Вашите деца реклами гледат ли?Моето не и ми е много странна.Каките гледаха в захлас, а тя- не.То и аз рядко пускам ТВ-то, та може от това да е.
Какво ще правим с националната ни среща?Хайде де мами да се видим някъде, не само софиянките.Може и есента-септември месец.
Еве, затри се ти в Момчиловци.Ни вест, ни кост от теб.

# 77
  • у нас
Reniuga и Fradiene честит рожден ден!  Много здраве и сбъднати мечти! Весел празник!   bouquet  bouquet  bouquet

Лале, голямо преживяване сте имали.Като знам какво е да спиш в кола.  Не беше ли студено? Малката спа ли или усети, че е на друго място, различно от нейното креватче?  Hug

Николаева, оправяйте се бързо  Hug

# 78
  • София
Честито на празнуващите мами   bouquet

най-сетне днес премерихме Алекс в консултацията - 9 220г, 75см. Педиатърката го определи като "топчест" Simple Smile

# 79
Здравейте мами

Запис в новата тема.

Прибрахме се от морето вчера,ще прочета старата темама и новата,когато сваля снимките ще ви показвам

# 80
  • у нас
Онче, къде бяхте на море?

# 81
Eeee, Онче, най-после се вясна Simple Smile Аз не знаех, че сте на море. Разказвай!

Грете, и Алекс не гледа реклами. А телевизора нон споп работи.   Grinning
На мен морето ми отпадна, та можем да дойдем на среща...за първия рожден ден на децата хахаха  hahaha

# 82
  • Перник
Здравейте и от нас с Ванко!
Честит рожден ден на майките рожденнички! Бъдете здрави, усмихнати и обичани!
Отдавна не сме се включвали с писане, но чета редовно... Покрай ходещото човече не се спираме! Пък и сме все на колела - ту в Перник, ту в Пловдив.
Вануш прави белички вече, само да го изпусна от поглед - и нещо ще надроби. Ама това да ни е проблема. Имаме 10 зъба, а сега един кътник се мъчи да избие от доста време - чак му е посинял венеца, та да го видим кога.
С опитите за махане на памперса нямаме напредък - ака само на гърне, но за пикането сме далеч от казването.
mu6muro4e, защо отпадна морето?
На болните малчовци бързо оздравяване! На тези, които чакат зъбки - дано по-скоро се покажат белите гъбки! Simple Smile
Засега друго не се сещам... Целувки безчет от мен и Ванчето!

# 83
  • ВАРНА
           Честит рожден ден на Фрадиен !!!
          Лале  Hug много тежка нощ сте изкарали!
          Онче как беше на Албена?  Laughing липсваше в темата  Hug
          Анмари интересно какво ще каже педиатърката за моя, щото той е 10кг на 75 см  hahaha
          Николаева дано по-скоро се оправи наборчето  Hug
                    Бързо оздравяване на всички болни и сополиви! Безпроблемни нощи на вадещите зъбки!!

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 23:46 от mama_D_A_N_I_

# 84
А добрю утрю.

Синара,бяхме на Албена.

Чесно казано много не ми хареса.Един изкуствен свят,само с луксозните хотели,с басейните. Липсваха ми месни жители с къщичките им,квартирите.

Храната много не ми хареса,беше доста еднообразно.Наистина имаше детски бюфет с кремчета сутрин ,обед и на вечеря имашепо 2 вида супи,малки хапки,малки кюфтенца,картофено пюре.

Плажа,беше чист,водата също,басейна беше на ниво.Всяка вечер в него изсипваха по няколко туби разни химикали.Самокато видях и на другия ден започна да ме сърби какво ли не.С мъж ми спориме отморетоли е или басейна.Направих оборот на аптеките в София,като си купих глобули за сърбежа.

Да ви кажа за Ивееет.Мнооого я беше страх от морето,как пищяяя  въобще не сме я топили цялата в него,само краката и то набрега от вълните което я е достигнало.Баща й или аз като влизаме вътре и като започне да плаче за нас,дапищи докато не излеземе.
Иначена пясъка доста играи се търкаля,подпикваше го редовно.
Първата вечер когато се прибрахме в нас и я събличам да я къпя и тя както си е голичка се изпика на килима.Стана локва и започна да цопка с крак вътре  Laughing
Ядеше в ресторанта добре само първите дни,от 3-тия ден като се започна една температура,едни писаци посред нощ.
От морето се сдобихме с 2 зъба,3 дни температура,катопоследния ден имаше 39,7  #Crazy,страшна почивка беше.Държахме я на климатик 18 градуса,течен аналгин,наплажа седеше гола насянка.

В хотела се познаваха доста добре българчетата.Тръшкат се,плачат,неседят мирно в ресторанта да се хранят и тампищят.
Чужденците не се занимават така с децата си както  ние.слага му купичката и колкото яде самотолкова,капе се до петите,но си мълчат и децата мълчат,акозапочнат дапротестират смъмрат гинабързо и млъкват.

Е това е .С дете на нашата възрас на почивка си е цял екшън.Имаше малки бебета под 1 год и тези на 2 и над тях добре се държаха,а нашите паяци на година ,година и половина са си диваци.

Като сваля снимки щв ви покажа,снимала съм всичко,дори стаята,банята,тоалетната,гардероба(това попоръчка намоя приятелка)

Хубав ден

Днес дано мога да ви изчета

# 85
Добро утро.Честито на всички рожденници-да са заобиколени само от обич и щастие.  bouquet
Онче ама и вие страшно море сте изкарали, но нищо догодина ще е по-добре.
Мойто Вики има 4зъба, като горните два скоро набодоха и сме около 10кг.или малко отгоре, но не мога да кажа, че има апетит в никакъв случай.Все още вечерята и е адаптирано мляко, като кисело въобще не иска да близне.Та такива ми работи.В събота съм решила най-после да си направим прощъпулника, че както е тръгнало ще го пропуснем. Иначе малката е като лепка за мене, дори баща си не признава, а и на него така му отърва, но няма как да е друго яче, след като от раждането до сега само мама се грижи за нея и никой друг не я е гледал, на един фризьор не мога да отида да му се не види.

# 86
Онче, добре си дошла.Ех, не си видяла ти почивка, но поне от София си се махнала, а Ивет и тука щеше да си вдигне Т.Моят мъж затова не иска да ходим с малката на морето.И аз съм съгласна.Каките след 3г. съм ги водила на море.А и ние няма кой знае колко да оставаме на морето.Все още не знам ,но няма да е за повече от седмица, да не кажа 3-4 дни.При нас нищо не се знае до последния момент.
Защо не ти хареса Албена?Аз само веднъж съм ходила,но ми хареса, че това строителство,което е в другите курорти, там го нямаше.Иначе ценита бяха до небето високи.

exence, и моята баща си не признава, но в дядо й ми е спасението.Като види баща ми и мен ме забравя направо.Все при него иска,той много й угажда.Та като съм при нашите си почивам, а те с дядо си се забавляват.Даже я приспива без проблеми.

mona-bonbona, рядко пишеш наистина.А какво правите в Перник и Пловдив-бабите ли са там?

Тази нощ Мадлен беше много неспокойна.Събуди се в 00.00ч и заспа като хората чак в 1.30ч.То мрънка, то се въртя.Нещо не беше хич на кеф.Днес я проверих за ново зъбче,но няма.Може и от хремата да не й е добре, макар че нослето не е запушено.

# 87
Онче, с дете /деца/ на море е така - куп изненади, ту хубави, ту лоши. Важното е, че си сменила обстановката и обкръжението. Човек има нужда и от това.

Днес Ивка отказва да яде, изпи си само млякото и това е. Нали и излизат три кътника - излизат на части и вероятно е от това.

# 88
Да ви питам мили мами, някои от вас смятат ли да си дават дечицата на ясла от тази есен или аз съм единствената ентусиастка  Thinking

# 89
Така е.
Важното че сменихме обстановката ,климата,малко разнообразие от мръсна София.

Ехенце,и аз ще давам Ивет на ясла и други преди време на първо ,второ класиране казваха че са приети,но дали са се записали да кажат

Мен лично много ми е притеснено и писах доста за яслите.Моето както не иска много да яде и в момента е 8,000 кг(незнам в чий подпис видях че 8кг нейното дете и белона 5 месеца) та там ще яде ли,ще спи ли? Как ще е незнам newsm78

Общи условия

Активация на акаунт