На ТРИ годинки стана вече Май-ското ни мъничко човече!

• 29 644
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
ето я моята щастлива рожденничка

# 106
честит рожден ден на мая, мирела, ясен и диман! щастие и здраве!

на днешният ден преди 3 год. отидох в шейново с идеята, че ще раждам Grinning беше ми писнало да сьм бременна и нямах тьрпение да видя най- накрая бебето. приеха ме и слава на бога, на следващия ден родих!

# 107
Честито на днешните рожденици! Да растат много щастливи   ura nbirthday

# 108
идеята на кси е перфектна  Flutter

това изобщо не е спам, тук точно тр да се обсъждат наши си вълнения с децата, каквито и да са... не са бебета и нямам много теми, но си има достатъчно Hug

прекрасна торта!

честито на рожденичетатат  bouquet

майчееее, писах ти лс мнооого отдавна Thinking Hug

# 109
Силви, да ти е жива и здрава голямата малка принцеса-пакостница! Да има много енергия да измисля белички, но по-безобидни и безаварийни, а ти да имаш много търпение и да се забавляваш.  bouquet

Аз днес бях на рождения ден на Иренката (на мама АнСофи), която е една прекрасна нежна и усмихната красавица.

Карчита, Мая много е пораснала и е станала голяма красавица. Аз все си я представях, някак по-бебешка, с малкото косица на главата. Да ти е жива и здрава!  Grinning
Момичета, вижте какво намерих!  Heart Eyes
newsm30 newsm30 newsm30 newsm30 newsm30  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2

Имаме ново БЕБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ във форума!!!!!Нати се сдоби с една малка сладурана!Казва се Таня!Родила си се е в 18 и 40 днес!Била беличка и сладичка!

# 110
ей, че хубаво!
да са здрави двечките и бързо-бързо да ги изпишат до 19ти  Peace
...
и чрд на всички рожденичета (вкл. малката-голяма мая  Wink) и техните родители  bouquet

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 09:14 от маик

# 111
Супееер! Да е жива и здрава малката Таня и бързо възстановяване на Нати!   bouquet

# 112
  • България
Честито на Нати! да са живи и здрави цялото й семейство1
Често на всички рожденици от вчера и днес! Hug

# 113
Нати,да е жива и здрава малката Таня !   bouquet

# 114
ехааааааааааа честито на нати!!!!!!!!!  Hug Hug Hug  чакам включване Hug

мая и на мен първо ми направи впечатление колко е пораснала, прилича на кака си,к оято едно време, когато нашите бяха бебенца, ми се виждаше много голяма - явно е била на колкото са нашите сега Crazy

# 115
Честито Нати да расте здрава и щастлива малката госпожица  bouquet

А на майските ни пораснали дечица желая слънчево детство с много игри и усмивки Heart Eyes

# 116
 Hug Hug Натиии! Да сте здрави и много щастливи!

# 117
честита щерка на нати!

# 118
Честито на рожденниците и на родителите им! Аз мнгоо се радвах покрай РД на Ники....Ех, пораснаха дечицата ни.

Честита малка принцеса на Нати. Да е жива и здрава, да спи нощем и да папка  Wink

Рожденния ден на Ники беше страхотен. Бягаха и се веселиха децата в клубчето. Габи и тя не отстъпваше, всички я  хвалеха колко е занимателна,самостоятелна и как си играе с каките и батковците. После седна на масичките при тях, хапна си пицата и си пийна сок.
Вчера бяхме на друг рожден ден, утре пак- много майски рожденници  Grinning и купона продължава. Утре ще кача снимки.

Карчита- Мая ми изглежда доста голяма, красавица е тя.

# 119
Честито Нати! Да ти е жива и здрава малката госпожица и много да се обичат с баткото    bouquet

Аз одавна не съм влизала, малко се позагубих  Rolling Eyes Да честитя на всички пораснали вече дечица, да са здрави, палави и много умихнати   bouquet Сигурна съм, че партитата са били страхотни и децата са се забавлявали максимално Simple Smile

Ние сме добре, 2ра семица сме без децата, едното е при едната баба, другото при другата. За пръв път ги оставяме така, не ми допада да ги разделяме, но така се случи. Аз междувременно организирам рд и се надявам да се получи добре. Средата на юни мислим да отидем до Сандански да подишат малко чист въздух, дано да не е много топло, че по-рано не можах да си пусна отпуска. Ако пък е топло, ще ходим на басейн Simple Smile
Децата последните 1-2 месеца имам чувството, че много пораснаха и се промениха. Иван е съвсем различен, много по-разбран, не се тръшка, можеш да говориш обсъдиш нещата, да се разходим спокойно, личи си че излиза от категорията бебе Simple Smile Спас пък е много див, търчи наляво надясно, катери се където види и изобщо не мисли дали ще пострада (за разлика от батко му, който е много премерен и внимателен). Онзи ден ходихме да го видим и като се тръшна, 10мин не може да се успокои. С Иван чак такива спомени нямам. Ама то е нормално, от възрастта, сега изобщо не се връзвам, а чакам търпеливо Simple Smile
До скоро от мен, пожелавам много прекрасни празници на всички дечица  Hug

Общи условия

Активация на акаунт