На ТРИ годинки стана вече Май-ското ни мъничко човече!

• 29 643
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  Майче супер за резервацията,ние тази година май ще пропуснем Rolling Eyes,че с бебе не ми се рискува Thinking

# 91
  • София
Хайде Нати  Hug
много се е запънала девойката  Wink
тъкмо си помислих, че като зачезна от форума си родила  Hug

# 92
  • Варна
Нати, влизам да те проверя Laughing
Много тежко е сега накрая и чакането и напрежението и всичко, зная, това ми беше най-неприятната част от бременностите ми, но потърпи, крайния резултат си заслужава всичко, и внимавай, далеч от всякакви депресии Hug

# 93
Честит рожден ден на всички мънички пораснали човечета, които съм пропуснала да поздравя! Да са здрави и обичани, и да имат много щастливи родители!   bouquet  Hug

Нати, не знам какво ти е, защото аз исках да пренося или поне до термин да си изкарам, но Боркото взе, че избърза с 10 дни, а и Мила нали планово я извадиха по-рано. Предполагам, че не е лесно, но така или иначе няма да е още дълго.  Hug Стискам палци раждането да е леко и да имаш прекрасни спомени от него.

Майче, много готини торти, ма ти вече не ме изненадваш с това, нито с ентусиазма ти да наготвиш за цялото кралско войнство.  Laughing

Кси, браво на Лора!

Нин и Мамила, хич не се подмотвайте, ми дайте малко снимки.  Wink

Супермама, страхотно пътешествие сте си направили. Grinning

Ние сме добре. Аз още нищо не съм организирала за рд на Милюка. Иска ми се в клубче, но този, който харесвам е далечко и трябва да идем заедно с Емо, което е най рано утре. Миналата седмица и аз не знам, защо така се успахме. Embarassed Ако не стане там, ще е у нас.
МоЙта щерка трети ден подред иска да ме зарязва и да ходи на гости при леля си и баба си, а на мен ми става мъчно, защото баща й я прибира чак след девет и аз не мога да я видя. Rolling Eyes

# 94
Ох, Асе и на мен ми става мъчно мойта Мила като се отдели макар и за малко, но това е, трябва да приемем, че порастват и се възприемат вече като отделни личности, а не като част от мама  Hug.
 Вчера имахме спор с тати, дали е редно да я оставям тя да си избира какво да облече или да се налагам. Тръгнах да й обличам една блузка, но тя категорично отказа и аз реших, че не е толкова голям проблем да й облека каквото иска, но за таткото беше проблем Rolling Eyes. Има ли и при вас подобни случки?

# 95
и при нас е така сутрин, голям зор с това обличане  ooooh! не искам това искам онова ,и ако не стане по нейната се тръшка реве

# 96
петра се облича сама от около 3-годишна. нищо лошо не виждам в това, въпреки че поякога прави много лоши избори. в подобни случаи й обяснявам защо нещо не си пасва с другото, но тя е човечето, което взема решението на финала. понякога ме слуша, друг път не. тая сутрин нпример тръгна облечена с бледо-розов чорапогащник, кафява рокля и светло-сня жилетка. казах й, че жилетката не пасва, но тя не се съгласи и тръгна както си беше наумила. голямо важно. нали така се изгражда вкусът - проби-грешки-подигравки-похвали - накрая ще се научи  Wink

# 97
От малки и на двамата давам приемлив за мен избор м/у няколко дрешки. Т.е. изваждам 2 панталончета с блузки които си подхождат и питам детето кои иска да облече. Така хем се съобразявам с избора му хем избягвам ситуацията да избере нещо неподходящо цветово или пък не съобразено със сезона. Лора като малка имаше ужасен вкус, сега също - залита по розово и лъскаво, а аз като една добра майка се съобразявам до колкото мога, но се надявам да се оправят нещата до няколко години  Simple Smile С Ники нямам проблеми - вкусовете ни съвпадат Peace

# 98
  • Пловдив
о при нас това с дрехите е голям проблем от известно време.А е момче,мислех че момиченцата повече обръщат внимание на външния си вид.
Още с ставането се почва,аз му наготвя чисти дрешки,според времето,а той като каже не и не.облича се надолу сам,и да го облеча с накой панталон,той като не го иска,събува го ,отива взима си друг и се облича.вчера като тръгнал и слиповете да си сменя посредата на деня.
елечета и жилетки не понася от много време.
Тези дни като види че някой е бос и той тръгва да се събува и вика еми ти щом си боса,и аз ще съм.

# 99
Охххх, вие добре ме успокоихте, но как да го представя в мъжопонятен вариант newsm78, когато му цитирам нещо оттук той с такова пренебрежение го приема, а и има майчина подкрепа. Чудо на чудесата е просто.....

# 100
И моята хубавица има дни, в които излиза от вкъщи като сгодена циганка. Ма сега... какво да я правя. Казвам й, че е грозно, че не са добре съчетани цветовете, понякога ме слуша, но понякога като се заинати и си остава на нейното. Много е смешна, защото понякога спори, че е хубаво, но не рядко се случва да казва, че иска да й е грозно/мръсно или нещо си.   33uu

# 101
  • Варна
Моето мнение по този въпрос съвпада напълно с писаното от Майчето, ами че така си. В началото ме дразнеше, вече не, да си ходи както иска. А днес ходихме за сандалки , взех й на КиК готини, дамски сандалки, защото има детето проблем  с едното краче (постъпва си леко навътре) и взех уж ортопедични, ала-бала, ама Мирела като си хареса едни сандалки с токчета, лачени, иначе в крак с модата (сиви), та не зная КиК дали ще ги обуем, като зная, че тя наумили си нещо, това ще е.
А за таткото, няма много думата, когато той се занимава с отглеждането по цял ден, да си настоява повечко тогава Mr. Green

# 102
Хи хи,  точно там е проблема, че таткото остана три месеца вкъщи с детето и вече се мисли за голяма компетенция по всички въпроси свързани с отглеждането и възпитанието на детето Laughing А най ме дразни изразът: "само и само да не влизаш в конфликт с детето не правиш еди какво си....." Аз не виждам смисъл постоянно да се налагам на детето си и да съм в конфликт с него, все пак никой не ми дава гаранция, че това, което харесваме ние е добро и за детето. Сори, че спамирах темата, но поне като си споделя и намирам подкрепа ми олеква.....

# 103
Ми нали той е по-зрелият човек, би било разумно да не влиза в конфликт с детето, за неща които не застрашават здравето му и се отнасят за него!  Laughing

# 104
Честит празник на днешните рожденици. Да растат здрави , щастливи и да радват  мама и тате.
Честито и на всички , които съм пропуснала.
Аз се по загубих нещо от форума. Все не остава време.  А и си имах един куп проблеми на главата.
На градина Никол не е приета , за мое голямо съжаление. И сега ще се чудим как ще се оправяме от есента. Баткото е записан на училище , но като ходихме на " открити врати " остана очарован единствено от басейна в училището. Иначе каза , че не искал да ходи там.
Гледам за обличането на децата говорите. Никол също сама иска д0а си ги избира , или не иска да излезе. Понякога е супер смешна , но какво да се прави , не се излиза на глава с нея. Все да е с рокли и поли. От време навреме дава да и се прави по някоя прическа , но решили че ще ходи рошава - край...
Ами това е набързо от нас. Надявам се да мога да се включвам по - често вече.

Общи условия

Активация на акаунт