,Благодаря за новата темичка много хубава е станала

Честит Рожден Ден на всички днес Калоян - на мама Tony Bonbony , Мартин - на мама mimi25bg , Боян - на мама Dana живи и Здрави да са ви малките мъжленца много да ви радват и слушкат

само дето не ми харесват изрази "от едикакво си ще стане нещо си"... просто ще-то може да се замени с 'би могло'... скоро се обяснявах на леля ми напр по повод подобна фраза
трудно ме разбра

Гави, Камен и Василен
със закъснение и от сърце им желая безкрайно много усмивки и късмет!
защото той казва, че "рожденник е лошо" откъде го измисли, незнам.....ама и дума не дава да се продума.А насила не искам да го празнува, макар, че това е добрия повод да се видим с някои от вас!

Да ти имам чувството за хумор! За самолета не съм гледала/чела, че празнуваме от сутринта, ама утре ще хвърля един поглед на новината.

честит рожденик малък-голям!!
честито и на другите
честито и на майчето ид
а това със самолета
а че децата са велики - верно са били, щом използваш такава дума 
това е мн странно, нещо е дочул друга дума грешно, разпитвай го яко, той сега свърже ли го с лошо, сигурно ще му остане такова усещане
а, и за първи път бикаляхме съвсем без карта - не взехме никаква, нито гъдът си носехме - такова безгрижие, безметежие и безвремие никогаш не е било край мен, което пък се дължи на маймунеците