и като съм се разписала, да кажа, че в сряда бяхме на лорд ъф дъ денс. страхотен мъжки синхрон, страхотни ритми, много добри осветители; нормално е да кажа, че много ми хареса; вчера и днес пък обикалям магазините - накупих бодита от фокс за новото бебе (да споделя, че има промоция 1+1, т.е. купуваш 1 боди за 15 лева и получаваш 2 бр.; или пък в моя случай - подаръчен комплект бодита за 49 лева с дълъг ръкав + още 1 такъв - т.е. за 49 лева имаш 2 комплекта или 6 бодита, което на финала се оказва добра сделка), за моите деца взех разни тениски от аутлетите на зара - х 6 лева са и за къс, и за дълъг ръкав, а аз самата се сдобих с потници от фокс и зара - морски, индигов и оранжев, плетено зарино пак ингигово пуловерче (а, интересно!: явно съм залитнала по тоя цвят туй лято... ), като най-скъпата ми покупка бяха спортни панталони до коляното от капаска за 14 лева. или отдавна не съм ходила по магазините и съм забравила какви са цифрите, или това наистина са много ниски цени. филков нищо не получи като армаган, но пък той ходи за манатарки и пачи крак, част от които сготви, а другата суши на балкона + днес беше и за риба. а това се случва, понеже имаме баба за няколко дни, както се досещате навярно

и докато децата с анавън с баба и татко, аз се хващам малко да почета и очервя едно мнооого интересно ръководство за фотоапарат
И понеже и ние мислим за "Албена" за море, в кой хотел бяхте?

... и май в 9ч е по-добре,че по-хладно към 11.30 да си тръгваме...