На ТРИ годинки стана вече Май-ското ни мъничко човече!

• 29 758
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
честито! и аз вдигах банкет, когато приеха камбата  Mr. Green

и като съм се разписала, да кажа, че в сряда бяхме на лорд ъф дъ денс. страхотен мъжки синхрон, страхотни ритми, много добри осветители; нормално е да кажа, че много ми хареса; вчера и днес пък обикалям магазините - накупих бодита от фокс за новото бебе (да споделя, че има промоция 1+1, т.е. купуваш 1 боди за 15 лева и получаваш 2 бр.; или пък в моя случай - подаръчен комплект бодита за 49 лева с дълъг ръкав + още 1 такъв - т.е. за 49 лева имаш 2 комплекта или 6 бодита, което на финала се оказва добра сделка), за моите деца взех разни тениски от аутлетите на зара - х 6 лева са и за къс, и за дълъг ръкав, а аз самата се сдобих с потници от фокс и зара - морски, индигов и оранжев, плетено зарино пак ингигово пуловерче (а, интересно!: явно съм залитнала по тоя цвят туй лято... ), като най-скъпата ми покупка бяха спортни панталони до коляното от капаска за 14 лева. или отдавна не съм ходила по магазините и съм забравила какви са цифрите, или това наистина са много ниски цени. филков нищо не получи като армаган, но пък той ходи за манатарки и пачи крак, част от които сготви, а другата суши на балкона + днес беше и за риба. а това се случва, понеже имаме баба за няколко дни, както се досещате навярно Wink

и докато децата с анавън с баба и татко, аз се хващам малко да почета и очервя едно мнооого интересно ръководство за фотоапарат  Wink

# 271
Здравейте и от нас!

Митко ще бъде в яслената група до септември, тогава ще бъде прехвърлен в първа група на същата ДГ, така че нямам проблем с гледането.
Единственото което е че НИЕ отново сме болни, Митко с кашлица, хрема и Т + конюнктивит, Борислава и тя прихвана от всички екстри. Митко като че ли се оправя вече, но Боби днес е много зле. Утре ще ги водя на лекар.

# 272
Здравейте!
Малко се позагубих - бяхме на море и изкарахме чудесно. Снимки. Сега сме оставили децата при баба им за 10тина дена.
mamamilla, честито за приемането на градина. От темичката ни май само Ники не е приет.
rozalina, дано бързо се оправят децата!
Майче,честит племенник!
И с голямо закъснение честит рожден ден на последното ни майче - Калоян!

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 19:18 от KSI

# 273
  • България
Привет и от мен, аз също се позагубих миналата седмица, но Коки беше болен - температура с кашлица - та си поседяхме една седмица в къщи. Днес е на ясла.
Честито на Мила за градината - жалко, че с Коко няма пак да са в една група!
Целувки на всички малчовци! Пак ще се включа - че сега малко да поработя, че нещо не мога да вляза в час.

# 274
  • Перник
KSI, дечицата изглеждат много порастнали на морските снимки  Heart Eyes И понеже и ние мислим за "Албена" за море, в кой хотел бяхте?

Майче, и аз вчера си мислех за нашата среща. Хубава традиция ни беше станало, надявам се да не пропуснем и тази година, може и без торти и т.н., просто "майчетата" да се видят и да си поиграят  Simple Smile

Ние вчера имахме детско патри в клуб - много сме доволни, надявам се,че и гостите също. Ето снимки:
http://www.facebook.com/photo.php?pid=491046&l=7cc40b3209&id=1677228630

# 275
Резервацията ни беше за "Орлов", но заради ремонт ни настаниха в Лагуна бийч. Много ни хареса на всички, но трябва да си оправят басейна - децата си разраниха крачетата - липсват плочиците на места и ръбовете драскат. Въпреки това препоръчвам хотела.

# 276
  • Перник
Резервацията ни беше за "Орлов", но заради ремонт ни настаниха в Лагуна бийч. Много ни хареса на всички, но трябва да си оправят басейна - децата си разраниха крачетата - липсват плочиците на места и ръбовете драскат. Въпреки това препоръчвам хотела.

Ние пък миналата гдина имахме резервация точно за "Лагуна бийч", но ни настаниха в "Славуна" - звучи тъпо и го няма на картата, но всъщност е супер. И май пак към него ще се ориентираме  Peace

# 277
искате ли събота в 9-10ч в борисовата Flutter
някой с кола,ако може,да вземе торта, пвц чинийки и вилички,както и сокчета,има и едни кенчета студено еспресо,може и от тях за нас Flutter само да се намери човек с кола и желание,както и да видим колко сме?ако няма човек,може да се видим до някое кафе на борисовата и после към някоя полянка,акто се заредим... само че би било добре да има торта Crazy ... и май в 9ч е по-добре,че по-хладно към 11.30 да си тръгваме... Hug

# 278
прогнозата е за дъжд.
ние ще пътуваме, така че няма да дойдем  Peace

# 279
eeeeee и ние пътуваме още в петък Rolling Eyes и да дават го да вали

# 280
други предложения??

# 281
  • България
ами тогава единсвеният друг вариант е следващите почивни дни 26-27 юни - пък и децата докато са в Сф, щото примерно ние от 1 юли сме свободен аген - от яслата не го искат повече - та ще търсим вариянти - възможно е и да го поизпратим на Силистра Кокито...... Ам децата ще се поизкефят да се видят, та и ние покрай тях.....

# 282
КSI, Никито много се е променил вече няма нищо бебешко HugЛори както винаги витална....да са живи  и здрави и вие, разбира се.Та  какво е положението в Албена с румънците, че миналата година беше напаст.
Аз съм за Борисвата градина, пък и там има достатъчно кафенца, но наистина тези дни ще е  Wear Umbrella Wear Umbrella а за децата има полянки по едно одеалце и  Flowers Sunflower

# 283
ами ари на 26ти в 9.30 на някое кафе и после заедно към някоя полянка
би било празнично,ако някой вземе торта,но ако не - и така ще едостатъчно хуабво Simple Smile

# 284
За 26-ти сме на линия Peace

Общи условия

Активация на акаунт