На ТРИ годинки стана вече Май-ското ни мъничко човече!

• 29 758
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
  • Перник
Ние за сутрешна среща едва ли ще успеем да се класираме, но ако за всички останали е по-удобно, ще се постараем  Peace
...Та  какво е положението в Албена с румънците, че миналата година беше напаст.

Е, чак напаст...забавно беше - ние имахме едно семейство с бебе на 7 месеца - Адриан като пиеше 2 ракии и напираше да си общува с хората на английски  Laughing А една вечер така се напи, че мацката си грабна бебето и го заряза да спи на масата в ресторанта. На другия ден бяха сами с бебка, той се появи чак вечерта  Joy

# 286
Румънци имаше малко...Основно руснаци бяха. А към края на престоя ни се изсипа един автобус със сърби  Simple Smile
Аз пак ще пропусна срещата.Няма да сме в София тогава.

# 287
Аааа и ние сме ЗА среща.  И без това Борисовата градина ни е любимото място. Така , че там сме.

# 288
на 26 пропускаме, аз съм в Италия (служебно)
за Албена - ние бяхме миналата година в Лагуна Маре и много ни хареса, Орлов беше точно пред нас и тази година гледам оферти и за там
Светле - Славуна каде е?

# 289
Да взема пък да ви почерпя, че взех, че одъртях!  Laughing
  party023 Wine Glass

# 290
  • България
Ася, Честито - живи, здрави и много любов!  bouquet

# 291
Честит рожден ден, Асе!
Ти си надарена с две прекрасни деца и обичащ съпруг, ако желаеш още нещо ти го пожелавам от сърце Heart Eyes

# 292
асе, честит рожден ден! присьединявам се кьм пожеланието на mamamilla, може би още едно дете  Wink

майче, честит племенник! да е здрав и силен!

# 293
  • Перник
Светле - Славуна каде е?

На края на плажа. Между "Елица" и "Гергана".

Ася, честит рожден ден! Да си здрава и щастлива!

# 294
чрд! желая здраве и усмивки   bouquet

# 295
Благодаря, момичета!  Hug Много здраве и усмивки и на вас, и дано скоро се спретнем за среща!  Laughing

# 296
Ася, да си здрава и много щастлива!
Майче, честит ви малък сладур! И аз съм в напрегнато очакване тези дни да стана вуйна Crazy
Силве, Мамила Hug, може и да не съм прочела като сте писали, но казаха ли ви пола на бебетата Heart Eyes?

# 297
Честит рожден ден и от мен! Здраве и любов!   bouquet

# 298
Аз ще разбера днес към 5ч, но ще се отчета чак в понеделник, понеже тръгваме към Ловеч Simple Smile

# 299
Е да се отчета както обещах- ще си имаме още една фръцла Flutter

Обаче в Ловеч какви реакции понесох просто няма как да не разкажа- отиваме си и съобщавам на нашите- емиии не настана еуфория Sad. На другия ден съседката след като научи реакцията беше- ЕЕЕ,  нищо- а аз  Shocked не реагирах. След като и стринка ми реагира по същия начин аз не се стърпях и я попитах защо така ми е отговорила,  а тя - ами щото всички искали момчета Shocked. Странно нещо са хората Laughing

Общи условия

Активация на акаунт