Интересно ми е, как се лекува ангина без антибиотик?
Поне в нашия случай едва ли щеше да се получи - Калоян имаше ужасен дъх от метри, температурата му се повишаваше независимо какви лекарства давам...абе зле си беше.
Поне в нашия случай едва ли щеше да се получи - Калоян имаше ужасен дъх от метри, температурата му се повишаваше независимо какви лекарства давам...абе зле си беше.
е кактус не намерих, за това димитровчета в саксия
Или Коко е с много силна имунна система, или не е било гнойна ангина, а херпесна ангина например (тя е вирусна). Важното е, че детето се е оправило.
,няма да спят на обяд сутрин са от 9 до 4 следобяд ,днес Мая беше само за половин час излезе много доволна ,каза че имало много деца и много играчки
утре пак ще е за половин час ,засега има желание да ходи
.

/.
Незнам какво да мисля, да го изчакам ли още малко или да търся някаква професионална помощ
. От половин година иначе казва думички, опитва да учи нови, трудно му е, но поне е някакъв напредък
Аз си питам как е било в детската, нищо не казва, даже се прави, че не говориш на него 

и вие ще го срещате с деца, ще ходи на пясъчник, може за по половин ден в занималня,като е по-голям
хем ми е мн яко, хем ми е притеснено,уж са с някакъв вид поясчета,сушели им косичките и т.н.,ама някак си... иначе ще има и танци
толкова ми е вълнуващо,искам да ходя с нея на всяко плуване на всички танци... или поне един-два пъти месечно пъккк
абе пупу